Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 5 dijital sürüm+Siyah dualsense sony türkiye garantili Satın Al 20 Şubat 2022 08:50 1 1 Playstation 5 dijital sürüm+Siyah dualsense sony türkiye garantili Cihazı 13.10.2021 tarihinde D&R'dan satın aldım.1 yil 20 ay garantisi mevcuttur,Siyah dualsense hepsisony den aldım onunda 1 yil 21 ay sony turkiye garantisi mevcuttur.İşim dolayisi ile fazla vakit ayiramadigim için satiyorum.üst bölümündeki çizik haricinde hicbir problemi sorunu yoktur sıfırdan farksızdır.isteyene whatsapptan daha detayli fotograf yollayabilirim.BALIKESIR ici elden ya da diger illere kargo ile gonderebilirim.kargo alıcıya aittir.Eski üyeyim,referanslarim bolca mevcuttur,profilimi inceleyebilirsiniz.Fiyat:10.500 TL pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gow Ragnarok dualsense [SATILDI] Nba2k24 sec hak referans Sekiro ref ilani Playstation 5 dijital sürüm+Siyah dualsense sony türkiye garantili