Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3930. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oguzxz , eltürco , Gordi34 , Gordi34 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
180.716
Cevap
1.518
Favori
9.814.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 39283929393039313932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dgnycelik kullanıcısına yanıt

    Hocam illaki çalışır. Ben 1 yıl sonra gamepad bozuluyor vb. gibi bir şey demedim. Kendimın ve arkadaş çevremin kullanım alışkanlığından söz ettim. Yalnız ilk güne nazaran gamepad eskiyor, zamanla analog tuşlar içe göçüyor vb. bir sürü durum yaşanıyor. Kendi tecrübemden yola çıkarak bir örnek vermem gerekirse, CoD oynarken adamı koşturcam diye L3'e basa basa o tuş içeri göçüyor bir süre sonra mesela. Yılda bir maddi olarak beni çok yormadığı için genelde yeni gamepad almaya özen gösteriyorum. Bİr öncekisiyle de fifa oynamaya devam ediyorum (fifa oynarken hırstan olsa gerek gereğinden fazla yükleniyorum gamepad'e :D )

  • malchik kullanıcısına yanıt
    Cesaret edemem gibi ya. Bir de tel koptuysa yedeğini nasıl bulacağım 😁 şu anlık rahatsız etmiyor beni böyle 3 4 oyun bitirdim, bf5 falan oynarken de multi de sorun yaratmıyor. Analog motorum bozulursa servise veriyorum bir tek ds4 de iki defa başıma gelmişti
  • spook97 S kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis adı üzerinde, teknik servis değil yani Sony nin böyle yetkili servisleri mevcut, onlar tamiratı için sizden cihazı alıp form doldurup istanbuldaki teknik servise gönderiyorlar cihazları. İzmirde de Apex Elektronik var misal.
  • Peki hocam vatan bilgisayar içinde aynı süreç geçerli mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spook97 S kullanıcısına yanıt
    Apex(Sony Yetkili Servis)den bir beyefendi ile konuştum cihazı vatandan aldıysanız kolu(yani benim teknik arızam kol olduğu için) eğer oraya verirseniz işleminiz daha hızlı çözülür gibi bir şeyler söyledi. Sony teknik servisi sanırım kurumsal mağazalardan gelen cihazlara öncelik tanıyor ben de anlamadım. Bir diğer durumsa Vatandan bu cihazı aldığımız için herhangi bir garantilik durumda tamir veya yeni ürün temin etme süreçleri vardır(örnek veriyorum 21 iş günü içerisinde mağduriyetin giderilmesi tarzı) belki diye düşünüyorum, bana söylenenlerden sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanowicz -- 23 Ocak 2021; 3:17:55 >
  • Kaanowicz kullanıcısına yanıt

    anladım çok teşekkür ederim

  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkılıp mı değiştiriyorsunuz, bir problem çıkarıyor ki değiştiriyorsunuz, yani öyle bir yazmışsınız ki sanki keyfe keder Neyse yani sonuçta benim yapmaya çalıştığım Sony'yi kötülemek değil, Ps5 alıp Sony tarafına geçmek istiyorum ama bu kollarla ilgili durumlar ürkütüyor beni. Siz de öyle yazınca sanki her yıl değişim yapmak normalmiş gibi oldu o yüzden yazdım, yanlış anlamayın lütfen 🙂 Şunu anlamıyorum bir ürünü üretim bandına sokmadan önce uzun saatler test yapmaları gerekir. Burada 1 aylık cihazı olanların tuşları bozuluyor. 50-60 saat bile test yapmamışlar ya da test sonuçlarına rağmen nasıl olsa alacaklar diyerek sürmüşler piyasaya. İşin kötü tarafı bir kısım hiç sorun yaşanıyor, belki çoğunluğu. Bu yüzden belki de beklediğimiz gibi bir güncelleme bile olmayacak kolda yakın zamanda. Nasıl olsa satacaklar 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 23 Ocak 2021; 8:59:52 >




  • https://www.youtube.com/watch?v=2Kl7EshQPdM&feature=youtu.be

    Playstation ses problemini kondansator değiştirerek tamir ediyor.
    Problemin çözümü basit gözüküyor. Umarim sony yeni üretimlerinde bu aksiyonu alır ve Cihazi daha sessiz hale getirir.

    Ilk uretilenler herzaman riskli oluyor. O nedenle stok bulamayanlar için bardağın yarısının dolu olduğunu gösteren bir bilgi diye paylaşıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dualsense touchpad çalışmıyor arkadaşlar ve PS5 alalı sadece 1 hafta oldu. Günde 3-4 saat filan oyun oynayabiliyorum ve 5.gün sonunda touchpad dokunmatiği algılamıyor. Buton olarak çalışmaya devam ediyor. Cihaz Rusya'dan, kargo ile gönder, değişsin durumu yok. Benim gitmem lazım. E zaten git gel 2000TL. Ne kadar saçma bir durum. Inanın PS5'ten acayip tiksindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok yok, dualsense sorunlu ve fiyat açıklaması hala yok. Series X almamak için mantıklı neden söyleyin yoksa artık dayanamayıp Series X alacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 23 Ocak 2021; 11:43:39 >
  • geçmiş olsun durumuna üzüldüm. dualsenselerin bir çoğunda buna benzer problemler yaşanıyor. redditte seninle aynı sorunu yaşayan kullanıcılar var. touchpadi resetleyip sorunu çözenler var. sorun çözülmez ise ne yazık ki iade etmekten başka çaren görünmüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecyln

    Stok yok, dualsense sorunlu ve fiyat açıklaması hala yok. Series X almamak için mantıklı neden söyleyin yoksa artık dayanamayıp Series X alacağım.

    Exclusive. Şuan ps 5 in alınması için iki sebep var dualsense ve exclusive. Konsol öncelikle özel oyunlar için alınır. Ancak Türkiye vatandaşı olarak bizim için en uygunu Xbox tarafı. Ancak exclusive oynayamayacaksan onu almak içinde bir sebep kalmıyor. Al adam akıllı pc ucuza istediğini oyna.


    Yok efendim Microsoft yüz tane stüdyo almışta oyun gelecekmiş te ya arkadaşım duyuru olmadan neyin kafası ve savunması bu? Xbox şuanda bir Avrupalı için pc yerine alınabilecek muhteşem bir konsol ama bizim gibiler için değil bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nioh 2 Remastered for PS5 Shines In New 4K & 60 FPS Gameplay


  • Çok güzel olmuş.

  • Arkadaşlar aldığınız ürünlerin garantisi yok mu? Neyin derdindesiniz Allah aşkına!
  • dgnycelik kullanıcısına yanıt

    Resetledim ama düzelmedi. Herşeyi denedim. Içini açıp filmi yerinden çikmis mi cikmamis mi onu kontrol edecegim. Son çare


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakaaaa kullanıcısına yanıt
    4k= 2160p. 360p için gereksiz laf kalabalığı yapmaya gerek yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 39283929393039313932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.