|
Doğru diyorsunuz ama yinede 60 dolardan çıkmıştı. 60 dolarlık oyunu 259 TL'ye Playstation'da görünce bi şaşırmıştım. O zamanlar dolar 6 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide 7-8 civarı. Steam'e 299 TL'den çıkar bence, belki Playstation bize kıyak geçer ve 599 TL yerine 299'dan verirler. |
Resident evil VIII (Village)'ın fiyatı açıklandı. Playstation için 499 TL. Xbox için 485 TL. Steam içinse 279 TL. Yine kazığı yiyenler biz konsol oyuncuları oldu malesef Edit: Konsolda uyguna alıp oynamak isteyenler için Brezilya'dan almalarını öneririm. Hem Türkiye'deki fahiş fiyatları desteklememiş olur hem de güncel kurla 343 TL'ye (249 Brezilya Reali) oyunu oynayabilmiş olursunuz. Tabi önce bir dili falan kontrol edip öyle alın alacaksanız. Tahminimce ingilizce vardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Demon -- 22 Ocak 2021; 2:28:57 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 22 Ocak 2021; 3:45:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen en son 15 bin liraya konsol satiyordun. hani bir daha buraya ugramayacaktin? ![]() Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis, hakettigini bulmussun ![]() |
Control Ultimate Edition - PlayStation 5 amazon usa için ön siparişe açılmış $39.99 dan. Store de henüz göremedim ben. Ps4 te en sevdiğim oyunların başında geliyor ama genişleme paketi sahibi olmadan maalesef ps5 sürümüne de geçiş yapılamıyormuş. Keşke ücretsiz yükseltme olsaydı, yazık etmişler. ![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabaha kadar korkuşuruz hanımefendi ile :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 22 Ocak 2021; 10:16:31 > |
|
Arkadaşlar stok konusunda hala bir haber yok değil mi ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator8282 -- 22 Ocak 2021; 11:53:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 22 Ocak 2021; 12:20:33 > |