Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wardaddy58 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
180.215
Cevap
1.507
Favori
9.777.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 39173918391939203921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün yazdığım gibi Sony tr fiyat açıklaması yapmayacak. Stok geldiğinde satıcı kanallar fiyatı belirtecek. Evet onların insafına kaldık.

  • koroglu69 kullanıcısına yanıt

    Yeni mesaj mı yazdılar? Paylaştığınız görselde öyle bir şey dememiş çünkü. Stoklar geldiğinde yetkili satıcılar satacak, onları takip edin demiş sadece. Bizlik bir durum yok demiş yani.

  • "Tavsiye edilen satış fiyatı" açıklanmazsa 8300den 1 kuruş bile düşmez
  • Tavsiye edilen satış fiyatı açıklanacağını ben düşünmüyorum. Xbox gibi direkt 7500'e düşüp Trendyol gibi sitelerde 7000'e alıcı bulunur eğer stok sıkılırsa çözülürse, ki talep çok yüksek olan bir cihaz sanmıyorum bu kadar sert bir düşüş. Önce 8399 + 2. Kol gibi fiyatlarla satılmaya çalışılır belki diye düşünüyorum. Talep çok fazla bunu da biliyorlar. Stok fazlası oluşana kadar ilk parti satışlardan ne koparırsak kardır gibi bir yaklaşım sergileyebilirler. Bunu engellemenin yolu da fiyatın beğenilmeyip satın alımların yapılmaması olacaktır ancak herkes biliyor ki şuan 8300'den stok açılsa anında tükenecek. O yüzden çok umutlu bakmamak lazım.

  • Düşmezse almayız olur biter ...konsol almazsak ölmeyiz onlaramı eyvallah edeceğiz .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psto kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederım bilgi icin
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Tek eğlencemiz o burdan almazsak amazonda alırdık daha uyguna
  • Arkadaşlar ps5 ile kullanabileceğim mikrofonu çok da önemli değil , 7.1 bir olsa fena olmaz fps ve diğer AAA oyunlar için bir wireless kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. Fazla harcamak istemiyorum . 750-1000 TL arası
    Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Fiyat istenilen seviyede olmaz ise ya almıyoruz ya da Amazon'dan sipariş geçiyoruz.
    Kendileri bilir kimseye de muhtaç değiliz. Devlet dusurmus vergiyi sen dr bu şansı kullan kârından kısmadan sür piyasaya bol bol satış yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Amazonda max. 5000 dijital alırız en iyisi 2000-2500 fark az değil ben vermem en azından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TakTAkk

    Amazonda max. 5000 dijital alırız en iyisi 2000-2500 fark az değil ben vermem en azından

    Dediginiz fiyata Amazon'dan bulabilirsek direkt oradan alırız şayet burada fiyat düşmezse.

    Aklı olan ve parası değerli olan bekler uygun fiyata alır hocam. Çok şey kaybetmeyiz bekleyerek. Az geç oynarız ama en azından para cebimizde kalır.


    PS Türkiye fiyat açıklasaydı ona göre pozisyon alırdık. Adamlar kaç gündür sessiz sakin beklemede..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat konusuyla ilgili diğer konuya yorum yazmıştım fakat burada da o yorumumu paylaşmak istiyorum:


    Şu fiyat konularına başından beri hiç girmedim ama bazı yorumları okudukça şaşırıyorum. Bazı arkadaşlarımız ya anne baba evinde yaşıyor ya da ev geçindirmekten haberi yok ya da cidden hiç paraları yok. Bakın arkadaşlar bu ülkede orta halli bir ailenin alacağı bir kalıp beyaz peynir 50-60 TL civarlarına çıktı. Zeytinyağı, ayçiçek yağı uçuşa geçti, bazı yerlerde tereyağına alarm takıldı. Et pahalılaştı, çünkü ülkende yetişen hayvanın yediği saman yurtdışından gelmeye başladı...


    Neyse gelelim konsol mevzusuna. Ürün yurtdışında üretiliyor ve fiyatı belli. Senin ülkendeki döviz kuru belli, devletin bu ürüne uyguladığı vergiler belli. Yıllardır dünyanın en pahalı benzinini kullanan bir ülke olarak, ürüne uygulanan vergilerden birisi %50'den %20'ye düşünce komple ürünün fiyatının %30 düşeceğini ummak çok akla mantığa yatkın gelmiyor. Çünkü söylenen bazı fiyatlara bakınca komple ürün fiyatının %40 civarı düştüğünü görüyorum.


    Bakın ikinci çeyrekte Merkez Bankası'nın faiz indirimine gideceği ve bu konuda desteklendiği söyleniyor. Faiz indirimi demek, döviz kurunun yükselmesi demektir. Sen şimdi Sony ya da Apple olsan bu duruma karşı nasıl önlem alırsın. Ha keza oralarda senin benim gibi kıt bilgiyle ekonomiden anlayan adamlar değil, bu işin piri olmuş kişiler çalışıyor.


    Yurtdışı amazon vs. buraya daha uygun fiyata gönderiyor olabilir ama siz konsol alan topluluğu donanımhaberdeki 30-40 kişiden mi ibaret sanıyorsunuz? Bu dediğinizden haberi olmayan, olsa bile uğraşmayacak bir sürü insan var.


    Bir de şu spotçu mevzusu var. Yıllar önce kutulu oyun konusunda spotçuların bu işi yasal yapan bazı firmalar tarafından nasıl desteklendiğini, hatta oraların yan kuruluşları olduğuyla ilgili bir dedikodu okumuştum. Hayatım boyunca bir defa olsun ne spot oyun aldım, ne spotçudan telefon, konsol vs. aldım. Burada spotçulara küfür eden çoğu insan konsolu alınca koşa koşa gidip o spotçulardan ucuza oyun almaya çalışacak. Yani demek istediğim o canavar yoktan var olmadı, onu bu bahsettiğim kesim yarattı. O yüzden kendi düşen ağlamaz diyorum... Forumda bile geçen gün bu kesime laf eden birisi, kendi cihazını aldığı fiyatın üstüne sattığını mesaj olarak yazdı. Şaka gibi :D Eline fırsat geçince insan her şeyi yapıyor demekki.


    Sonuç itibariyle fiyat 7 mi olur, 7,5 mu olur bilemem ama yorum yaparken toz pembe hayallerden ziyade birazcık ülke gerçeklerini görerek yorum yapmakta fayda var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903

    Değilim ama tanırım Sencer’i :) Eskidir buralarda. Sahi nerelerdesin @Senceru  



    Alıntıları Göster

    Burdayım aynen devam bro  


    FUT'ta devam FIFA 21'de..  

  • Hocam bununla alakalı açılmış Playstation VS Xbox Tartışma Konusu var neden orada bunu paylaşmanıza rağmen ve defalarca hem Playstation 5 hem de Xbox Series konularında bu karşılaştırma ve tartışmalar yasaklanmasına rağmen neden hâlâ burada bunları yazıyorsunuz?

    Şikayet edilmek mi istiyorsunuz yoksa yasak olduğu defalarca belirtilen şeyleri yapmak hoşunuza mı gidiyor anlayamadım doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 21 Ocak 2021; 17:3:1 >
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Uzun ama bir o kadar da bomboş ortaya atıp tutmalı “Ama yeğenim dürkiye gercekleri” temalı bir yorum.

    Öyle yorum yazmam ama her gün takip ederim konuyu. Bir kişi görmedim %40 civarı düşüş bekleyen. Alıntılar mısın “Bu aletin 5000 liraya satılması lazım vergiler düştü!!1!” Diyen bir kişiyi? İnsanlar burada olması gereken fiyat etik koşullarda maksimum 6500 liradır diyor ki doğru bir önerme, ki o da %20 civarı yapıyor. 30-40 nereyeeee, %20 nereye?

    Söylenen rakamları abartarak kendi çapınızda ülke gerçekleri diye millete ayar verip “woke” mu takılıyorsunuz yoksa pastadan pay düşen bir işini mi var bilmiyorum ama bu “Strawman” taktiğini görmekten feci şekilde baydım artık. Siyasette yeterince yapılıyor zaten.
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam.Tamamiyle katılıyorum
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt

    Hocam Mesut Cevik'in konsol fiyatlarıyla ilgili videosunu izlerseniz neden düşmesi gerektiğini ve düşmez ise verilecek haklı tepkiyi anlarsınız.

    Döviz kurunu yine eski fiyattan alsalar güncel vergi oranlarıyla 6600 kusur gibi bir fiyatı olması lazım.


    Burada kimse 7binli rakamlara bizleri alıştırmasın. Hakkı neyse o fiyattan satilmali. Sony kârından düşmeyecek. Dün 10 lira kazanıyorsa bugün de 10 kazanacak. Fırsatçılık yapmadan fiyatı güncelleyecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın Almanya'da tanıdığı aracılığıyla getirtiyorum ben 4k ya. Ne yapıp edin bir tanıdık bulmaya çalışın. 8300 verip aracıları zengin etmeyelim.

  • Tek isteğim Super Slim kasa PS3. I love you Playstation 3   

  • 
Sayfa: önceki 39173918391939203921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.