BIWAR Legend of Dragon Slayer, Official Game Teaser PS4 içinde geliyormuş. |
Hepsi sony onsiparis falan acmamis. Yalan yanlis bilgi veren sensin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalan hicam onsiparis falan acmamis. Aradim sordum direkt. Belki bi daha ki aya kalacak diyor adam. Bu ay bekliyolarmis normalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ön Siparişten kasıt digital edition ilanı eklenmiş yakında ön sipariş veya direkt satış başlayabilir. |
|
|
Bilgisayarda da çalışsa alacaktımda, sadece ps5'te çalışıyormuş. Ne güzel 1 taşka 2 kuş vururdum |
Evet. Türkiye'deki ilk Sony Center. |
Görünüşe göre EA'in Star Wars linsans hakları antlaşması feshedilmiş olabilir. Lucasfilm Games'in bugün yaptığı 'Lucasfilm Games'te yeni bir dönem başlıyor' açıklaması şöyle: Şirketin zengin video oyunları kataloğunun sahibi ve geleceğe doğru gözü olan Lucasfilm'in tüm oyunların resmi sahibi artık Lucasfilm Games'in olduğunu açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Normalde EA ile yapılan antlaşma 2023 yılında bitecek. Ya 2023 için yapılan adım ya da EA ile erkenden antlaşmayı bitirdiler. https://www.starwars.com/news/lucasfilm-games < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 11 Ocak 2021; 21:11:26 > |