3 kişi kullanıyoruz bir bende ps5 var sorun yok suan. |
|
PS5 de primary-secondary olarak siz varsınız.PS4 cihazında primary hesapta bir arladaşınız.Diğer bir arkadaşınız ise secondary hesabında mı oluyor, hocam? Ben cesaret ediyorum da.Arkadaşım ban yeriz diye diye, kafam allak bullak oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla ben primary - sec olayından hiç anlamıyorum arkadaş verdi hesabını benim konsoldan girdim onun kütüphaneye ekledim collection oyunları. Başka bir arkadaşımada hesabımın şifresini verdim al gir oynarsın diye |
İndirimli fiyatlar bile artık aşırı pahalı olduğu için kimseden ses çıkmıyor:) |
Paran yoksa oynama kardeşim. |
|
Attığım mesajdaki "kimse" sensin:) İfşalanmak ister misin? |
Arkadaşımın PS5'inde dünden beri cihaz kapanmama problemi başladı. PS5'i kapat seçiyor cihaz yeniden başlatıyor kendini. Bunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? |
|
Merhaba. Sökünce iz bırakmıyor mu acaba ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 24 Aralık 2020; 14:48:49 > |
Yapıştırdım. Ön placeden görünümü harika oldu fakat arka stickerin baskı kalitesi rezalet. Yatay kullandığım icin görünmeyecek neyse ki. PS5'i yatay kullanan ya da konsolun sağ tarafı görülmeyecek şekilde konumlandıran arkadaşlara önerebilirim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah nasip eder de ps5 alabilirsem benim yöntemim 1 sene bekleyip 2. el olarak kutulu alıp oynayıp sonra da satmak. Oyun başı aşağı yukarı 100-120 lira maliyeti olacaktır. Sorun değil, konsolda büyük çoğunlukla sadece Exc. oynamayı düşünüyorum zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun hocam çok karizmatik gözüküyor cihaz Bu arada evlisiniz sanırım, eviniz aşırı düzenli gözüküyor. Kendi bekar evime bakınca benim ev insanlıktan çıkmış |
Nasıl gidiyor Valhalla? :) PS5'te ilk izlenimin nasıl Bonobo hocam? |