|
|
|
|
Bana da aynisini dediler hocam. Baska gelen bir yerde yok suan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Demek ki hatalar olması ihtimali gerçekten varmış. Az veya çok, insanlar çeşitli problemleri raporluyorlar. Demek ki ilk 6 ay cihaz almayın diyenler boş konuşmuyorlarmış. Ama onu da pek takAmıyorum. O kadar hype'lıyım ki yakaladığım ilk yurtdışı stoğundan çekeceğim cihazı. Ama mübarek bulunmaz hint kumaşı gibi olduğundan yakalayamıyoruz ki! PC başında kamp kurup stok arayanlar, bitirdiniz bizi bitirdiniz. Kızdığımdan değil sadece veryansın ediyorum ama, sıkılmıyor musunuz sabah akşam stok beklerken? Yanlış anlaşılmasın. PC başında kamp kurmak hakkınızdır. Güzel günlerde kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 1 Aralık 2020; 8:50:55 > |
|
hepsisony den verdim siparişi halen bekliyorum |
Ps5 stoklayan karaborsacılar bunlar işte. Ortak yanları her iki tarafın da hayvan olması. Ortak olmayan(zıt) yanları ise bu sincap sevimli bir hayvanken karaborsacı hayvanların bok böcekleri gibi sevimsiz olması. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skor_Taraftarı -- 1 Aralık 2020; 9:15:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 1 Aralık 2020; 8:30:7 > |
|
günaydın monitörüm dün yola çıkmış gözüküyor amazon trden bi ümit bugun gelir diye bekliyorum olmazsa inş yarın gelir daha uzamaz bı iş çok heyecanlıyım beyler |
Günaydın dostum, şimdiden hayırlı olsun. Sana bi g7 odyssey yakışırdı. Ama ps5 oyunları tam bi gelsin g7 odyssey lüks gibi şu an hz değerlerinden dolayı benim de kafam karışık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Arthur.Morgan kurlarin oynamadigi bir ulkede bu cihazi 1 sene almayip beklemek cok mantikli ama bizim gibi kurlarin dansoz oldugu ulkede seneye bu cihazin 10-11 bin TL olmayacaginin garantisi yok. Ben de almadim daha vergi sistemine karsi protestomu gosteriyorum. Yurt disina giden tanidiklarla almaya calisacagim olmazsa tabii ki buradan alacagiz kacari yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben dün görüştüm bu hafta geleceğini söylediler. |