< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Oyunda otomatik save sistemi yok. Bonfire ler var bloodborne de lambalar var onları bulup aktif etmek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Media mark ta her mağaza ön sipariş almıyor fakat bazıları başlamış 15 ocak mı ne teslimli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de yeni kutulu aldım, PS4'te olan oyunları bitirip yer açmaya çalışıyorum TLOU2'ye. Sanırım yarın yüklemesini başlatacağım |
|
|
Hocam ben emin çıtak merlinin kazanında çalışırken yaptığı bloodborne serisi var onu izleye izleye oynamıştım valla yoksa oyunu çözüp bitiremezdim bir kaç tane boss içinde forumda bir arkadaşımız yardimci olmuştu. Bloodborne sonrası Nioh oynadım ve hiç yardım almadan bitirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ps4 ün ilk yıllarında çıkmış eski oyunlar var. Infamous Second Son,Until Dawn ve Ratchet & Clank deneyebilirsin. Batman Arkham Knight,Detroit Become Human da oynamadıysan keyif verir. |
|
|
Arda Hocam selam bekleyip pro mu alsaydık diye düşünmeye başladım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|