< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 30 Kasım 2020; 18:40:36 > |
|
Hayatımda bu oyunu oynarken yaşadığım duyguyu hiç bir oyunda yaşamadım. Gergin gergin gezmek,sonunda yaşadığım başarı hissi çok farklı duygular çok. Biraz kasarak her boss u kesebilirsiniz :) umarım oyunu bitirebilirsiniz. Oyunu bitirirseniz birkaç defa daha bitireceğinizi düşünüyorum. Hiç bir zaman birde kalmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende aynen souls türü oyunlardan aşırı tırsıyodum mantığından dolayı.son 1 haftadır bloodborne oynuyorum hocam ama şunu söyliyeyim oyuna bayıldım valla atmosferi teması hikayeyi bulup anlama işini sana bırakması yaratık tasarımları bloodborne'dan sonra artık kolay kolay oyun beğenemem her halde ps5 alrısam deamon souls oradanda dark souls serisini oynamayı düşünüyorum inşallah. |
|
|
Oyun soulsborne denilen bir tarz ve zor bir oyun. Single bir oyun ancak bazı yerlerde yardım çağırabiliyorsunuz. Yani arkadaşınız sizin oyununuza gelip size yardım edebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emre bir sana oynayamadım şu oyunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben Bloodborne'a bir başladım. "Aman Allah'ım bu oyun nedir?" diyip çıktım. Sonra "Hayır ya ben Bloodborne oynamak istiyorum o yüzden köklerden girmem lazım bu seriye." dedim. Dark Souls: Remastered aldım. İlk başta iyi gidiyordum sonra bir yerde tıkandım. Ve oyunu çok yanlış oynadığımı ve daha çok zaman harcamam gerektiğini fark ettim. Dedim başka bir zamana. O süre zarfında Sekiro ve Demon's Souls geldi. Şimdi benim bu oyunları da oynamam lazım. O yüzden Dark Souls'a geri başlayacağım. Şaka bir yana oynadığım yere kadar Bloodborne, Dark Souls'a göre çok daha zor bir oyun. Dark Souls'da kalkan kullanabiliyorsun. Yani korkaklar gibi sürekli kalkan tutarak, çekingen bir şekilde oyunu oynamak oyunu biraz daha çekilebilir kılıyor. Ama Bloodborne öyle mi? Kafana kafana vuruyorlar? Yeter bittim ulan diyesim geliyor. Ve evet, Souls serisi ile olan ilişkim bu kargaşadan ibaret. Hee arada Souls serisine nazaran daha az zor olduğunu düşündüğüm Hollow Knight'a sardım. Onda da kafama kafama yedim. Yeteneksiz bir oyuncu değilim de sabırsızım sanırım. Souls serisini başaran arkadaşlar ruhen en sabırlı insanlar olabilir. |
Oyunda her öldüğünüzde yada checkpoint ile avcının rüyasına her döndüğünüzde bosslar hariç bütün düşmanlar yeniden canlanıyor. Bol bol düşman öldürüp gidip kazandığınız kan yankıları ile güçlenmeniz lazım. Tabi bunun için ilk boss u görmeniz lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Hocam kulaklık'ta bluetooth yok, benim telefonum da iphone yani 3.5 mm jak girişi yok. ama psn id'm aşağıda yazıyor :) ekle beni oradan sesimi duyurayım |
|
hocam bu adamı çok seviyorum ya incelemeleri filan müthiş ve ps5 i hakkıyla tanıtan türkiyedeki tek adam |