Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MortalRide Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
180.784
Cevap
1.518
Favori
9.820.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34413442344334443445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabırlı olun zorlandığınız an üzerine gitmeyip kolay kesebildiğiniz yaratıkları keserek karakterinizi güçlendirmeye bakın. Son olarak yaparsın hocam güveniyorum sana bitirirsin oyunu İyi oyunlar dilerim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 30 Kasım 2020; 18:40:36 >
  • skysonic kullanıcısına yanıt
    Arctis 1 wireless in mikrofonu biraz kötü gibi sanki. Sesi bulanık veriyor karşıya. Arctis 1 wirelesse kablosunu taksam arctis 7deki sürücü çalışır mı ve kablolu bir kulaklıkdaki mikrofon gibi olur mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Press a Key

    Girdim bir işe aldım oyunu, umarım çok sinir olmam, yıllar önce hatırladığım kadarıyla ilk büyük canavarda eziliyordum, save olayı aşırı sıkıntılıydı.

    Benim için güzel dileklerde bulunun da oyunun sonuna gelebileyim :)

    @toprak12345 @KrallŞaplakçı @AIchera @Source

    Hayatımda bu oyunu oynarken yaşadığım duyguyu hiç bir oyunda yaşamadım. Gergin gergin gezmek,sonunda yaşadığım başarı hissi çok farklı duygular çok. Biraz kasarak her boss u kesebilirsiniz :) umarım oyunu bitirebilirsiniz. Oyunu bitirirseniz birkaç defa daha bitireceğinizi düşünüyorum. Hiç bir zaman birde kalmıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt

    bende aynen souls türü oyunlardan aşırı tırsıyodum mantığından dolayı.son 1 haftadır bloodborne oynuyorum hocam ama şunu söyliyeyim oyuna bayıldım valla atmosferi teması hikayeyi bulup anlama işini sana bırakması yaratık tasarımları bloodborne'dan sonra artık kolay kolay oyun beğenemem her halde ps5 alrısam deamon souls oradanda dark souls serisini oynamayı düşünüyorum inşallah.

  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Yapma Gökhan :)
  • Yılmaz7788 kullanıcısına yanıt
    Hocam sesin degisecegini sanmiyorum..bu arada mikrofon sesi bana gayet iyi geldi eski ps4 kulakligimdan cok daha iyi veriyor sesi. Bu nedenle sizi ikna etmeye calisiyor gibi gorunmek istemem. Bu durum kullanici tecrubesi biraz da .. ben memnunum sahsen. Sizin icinize sinmiyorsa baska modellere de bakin
  • Oyun soulsborne denilen bir tarz ve zor bir oyun. Single bir oyun ancak bazı yerlerde yardım çağırabiliyorsunuz. Yani arkadaşınız sizin oyununuza gelip size yardım edebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt

    Emre bir sana oynayamadım şu oyunu  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Neyse indirmiyim ben çabuk sıkılıcam biliyorum saol hocam. Ki zamanında Revil 1 de ne bulmacalar çözdükte yılmadık ama artık çabuk sıkılıyorum😁
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce başladı bırakmıştım bir Ramazan günü :) tekrardan başlarım herhalde ps5 ile tabi alabilirsek . Bu arada ghost of thusimayı bitirdim efsane olmuş hacı tavsiye ederim. Geçen burdan bi arkadaş da yazmıştı gaza gelip saldırdım bayıldım :)
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam teşekkür ederim, oyunu şu an aldım ama hemen başlayamayacağım zaten, daha Ghost of Tsushima bitmedi, Control var, Cyberpunk vs. çok birbirine girdi :)

    Sen böyle yazınca biraz kafam karıştı :)
    Etraftaki herkesi öldürdüm diyelim, ileride bir Boss var, geçtiğim yerlere tekrar dönüp orada ki basit düşmanları tekrar tekrar öldürüp güçlenebiliyor muyuz? Dahası öldürdüğüm düşmanlar yeniden mi doğuyor?
  • Ben Bloodborne'a bir başladım. "Aman Allah'ım bu oyun nedir?" diyip çıktım. Sonra "Hayır ya ben Bloodborne oynamak istiyorum o yüzden köklerden girmem lazım bu seriye." dedim. Dark Souls: Remastered aldım. İlk başta iyi gidiyordum sonra bir yerde tıkandım. Ve oyunu çok yanlış oynadığımı ve daha çok zaman harcamam gerektiğini fark ettim. Dedim başka bir zamana. O süre zarfında Sekiro ve Demon's Souls geldi. Şimdi benim bu oyunları da oynamam lazım. O yüzden Dark Souls'a geri başlayacağım.   



    Şaka bir yana oynadığım yere kadar Bloodborne, Dark Souls'a göre çok daha zor bir oyun. Dark Souls'da kalkan kullanabiliyorsun. Yani korkaklar gibi sürekli kalkan tutarak, çekingen bir şekilde oyunu oynamak oyunu biraz daha çekilebilir kılıyor. Ama Bloodborne öyle mi? Kafana kafana vuruyorlar? Yeter bittim ulan diyesim geliyor.   Daha ilk boss'u geçemedim.



    Ve evet, Souls serisi ile olan ilişkim bu kargaşadan ibaret. Hee arada Souls serisine nazaran daha az zor olduğunu düşündüğüm Hollow Knight'a sardım. Onda da kafama kafama yedim. Yeteneksiz bir oyuncu değilim de sabırsızım sanırım. Souls serisini başaran arkadaşlar ruhen en sabırlı insanlar olabilir.   İmreniyorum sizlere.





  • Oyunda her öldüğünüzde yada checkpoint ile avcının rüyasına her döndüğünüzde bosslar hariç bütün düşmanlar yeniden canlanıyor. Bol bol düşman öldürüp gidip kazandığınız kan yankıları ile güçlenmeniz lazım. Tabi bunun için ilk boss u görmeniz lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Her ne olursa olsun sırf bu hisleri az buçuk tahmin ettiğim için aldım oyunu zaten. Yıllar önce oynadığımda atmosferi çok güzel gelmişti, yani oyunun benzeri, eşi yok bence, nasıl yapmışlar bilemiyorum fakat oyunun atmosferi karanlık tonda olmasına rağmen, insanda farklı ve kendine çeken hisler uyandırıyor, Oyunun dünya tasarımı çok özgün, yıllardır içimde ukte kalanda bu zaten, oyunun içine girmeyi istiyorum, neyse, kısmet yıllar sonra bugünler içinmiş.

    Bosslarda takılırsam büyük bir ihtimal sizi rahatsız edeceğim haberiniz olsun :)
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Peki oyun save'i kendi mi alıyor bizim mi yapmamız lazım? yanlışlıkla Checkpoint'leri falan atlamayalım. Mesela ben ilk Boss'u öldürdüğümü hatırlıyorum, (Belki de boss değildir, ilk büyük canavardı) ama ardından ölmüştüm ve oyun en başa atmıştı.
  • skysonic kullanıcısına yanıt
    Hocam instagramınız varsa bana kulaklığın mikrofonundan bir ses atabilir misiniz zahmet olmazsa (müzik vs her şey olur)
  • Uzunca bir süredir bu mecradayım daha fifa oyununu yorumlayan kimse görmedim. Tek futbol oynayan benim heralde 🤠
  • Yılmaz7788 kullanıcısına yanıt

    Hocam kulaklık'ta bluetooth yok, benim telefonum da iphone yani 3.5 mm jak girişi yok. ama psn id'm aşağıda yazıyor :) ekle beni oradan sesimi duyurayım

  • skysonic kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt ben söyleyeyim psn Dermansah ekleyin kabul edeyim sesli atarsınız
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    hocam bu adamı çok seviyorum ya incelemeleri filan müthiş ve ps5 i hakkıyla tanıtan türkiyedeki tek adam

  • 
Sayfa: önceki 34413442344334443445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.