Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: crazydange
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
180.721
Cevap
1.518
Favori
9.814.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 33453346334733483349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottomans1453

    Bir bekleyin hocam bu cumayi . Kesinlikle renkli isik alin. Ikincisi light strip alin ucuzsa . Indirim olmadan asla urunu almayin hocam cok fahis fiyatlari ve illa indirime giriyor . Onun disinda lambader yoksa evde lambader alin cok sik duruyor isiklar.


    motion sensor koridorda kullaniyorum. O da cok kullanisli bir de 3 lu tap alabilirsiniz acma kapama dugmesi eger indirimdeyse . Bu cok pahali bir hobby hocam 2 isik alip duramazsiniz ama zamanla seti tamamlarsiniz ve emin olun cok mutlu eder.

    Koridora da boyle isik cektim amazon ukden ps5 bu da )



    Alıntıları Göster

    Sizin bu koridora koyduğunuz renkli olmuyor mu ?





  • sculpneo kullanıcısına yanıt
    Ne o fiyatı düşen?
    • Bu sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansını iyileştirir.
    • Oyunların yüklü disk sürümlerinin bazen silinmesine neden olan bir sorun çözüldü.
    • Bazı PS5 konsollarında bulunan USB kablosu kullanılarak PS5'in ön tarafındaki USB A Tipi bağlantı noktasına bağlandığında PS5 kablosuz denetleyicinin dinlenme modundayken şarj edilmesini engelleyen bir sorun çözüldü.
  • Oluyor ama boyle daha sik duruyor . Gece kirmizi ya da mavi yaniyor biri gecince o aksam 6 gibi cekildi ondan oyle yaniyor
  • lightstrip normalde tek renk veriyor, gradient lightstrip çıktı yeni aynı anda farklı kısımlarda farklı renk verebilen.

    uk'de çıkmıştır herhalde ama tr'de yok henüz.

    ben olsam bunu beklerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phoneix-34

    Yok hocam satış rakamları zerre umrumda değil ps5 in digital versiyonunu alacaktım zaten ama şu an stok yok bir de şimdiden pro söylentiler çıkmaya başlamış çok canımı sıkıyor bu mevzu. Ben ps4 aldım daha tadına varamadan pro su çıktı. Bundan 1-2 yıl sonra oyun yapımcıları çıkıp ps4 de olduğu gibi kardeşim teknoloji ilerliyor biz bu konsola optimize oyun yapamıyoruz derlerse cinnet geçiririm. Önce xbox alma nedenimse tamamen kişisel zevkler. Geçtiğimiz jenerasyon hiç xbox alamadım o yüzden bu jenerasyon ilk seriesx alacağım. Güç ve performans mevzusu ise şu 2-3 yıl içerisinde iki konsol da aynı performans ta çalışacaklardır ama gerçek performans farkı next-gen oyunlarda belli olacak bence. Çünkü microdoft o 52cu yu ve +3 tflpsu süs diye koymamışdır bence. Fikirlerinize saygım sonsuz fakat ben iksini de masamda görmek istiyorum  Dualsense konusunda haklısınız. Bundan 2 gün önce arkadaşımın ps5 digitalini beraber kurduk ve 2-3 saat oynama fırsatı buldum. Kesinlikle mükemmel bir teknoloji ve bu neslin ''game changer'' ı ama burada da bu teknolojinin oyunlara ne kadar yedirileceği önemli bir konu. Zaten exclusive oyunlarda sony bir zahmet destek verir ama önemli olan 3rd party oyunlar burada. O yüzden ps5 konusunda 1-2 yıl bekleyip (zaten stok yok  ) hareket etmek BENİM İÇİN en iyisi olacaktır. Hem şu pro mevzularının aslı astarını öğreniriz hem de şu coil whine a falan bir çözüm bulunur belki.

    DİPNOT: Hem de iki konsolu da alırsam yapptığım yorumları her iki tarafda saçma sapan yerlere fanboyluğa vs çekmezler.  

    1-Pro çıkacağını hiç sanmıyorum, kişisel görüşümdür.

    2-Coil Whine denen olay herkeste yok, bende yok mesela, ona bakılırsa milletin xbox ı da direkt mefta oluyor. Güç gitmiyor alete. Blu ray okuyucularından ağaç motoru gibi ses geliyor. Tamamen şans işi. İkinci partiyi beklemek mantıklı.

    3- 3 tflopsluk farkı nereden çıkardın bilmiyorum. 10.28 tf alet. Xbox 12 ise arada 1.72 tf luk fark var demektir. Oyunlarda da bu farkı nedense Ps5 lehine görüyoruz. Mark Cerny teraflops rakamları herşey değildir diye açıklamıştı. Adamı doğrular nitelikte şu an oyunlardaki son durum.

    4- Ayrıca ben Series S olduğu müddetçe microsoft'un ve 3.parti geliştiricilerin oyunlarının series x te uçup kacacağına ihtimal bile vermiyorum. Mesajlar burada dursun ilerde alıntılayabilirsiniz.


    Seçim sizin tabi ki :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o ürün için
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam atarım eve gidince
    3 adet hue play
    2 adet renkli e27 akıllı led
    2 adet renkli akıllı şerit led
    Kullanıyorum
  • Kaanowicz kullanıcısına yanıt
    2k da olabilir hd de yani bende 4k tv var ancak youtubeda izlediğim akıcılıkta oyun oynayamıyorum o sebeple monitöre geçicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozitech

    Az önce yaptım güncellemeyi, ki kendisi otomatikman başlatıyor zaten konsolu açar açmaz.


    Ön porttan şarja takım Dualsense'i. Taktığımda 2 çizgi idi, bakalım fark edecek mi full olma süresi ve tam şarj görünmesi...

    Yaklaşık 45 dakika sonra kontrol ettiğimde şarjın 3 diş ve full olduğunu gördüm.


    Henüz oyun içerisinde deneme şansım olmadı ama konsolu kullanmaya başladığımdan beri, çok uzun süre şarjda kalsa da, hiç 3 diş olmuyordu. Hele ki böyle kısa sürede.


    Sanırım sorun giderilmiş yani.

  • sculpneo kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelir acaba stoklara ben de almayı düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-Kartal

    Tabiki hocam atarım eve gidince
    3 adet hue play
    2 adet renkli e27 akıllı led
    2 adet renkli akıllı şerit led
    Kullanıyorum

    Hue play bende de var guzel ama cokta memnun degilim sanki serit v2 daha mantikli 3 hue play almaktansa suan. Biz alirsak kenarlara koyariz hue barlari


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sculpneo kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler bende simdi iletisime geceyim, hepsisony de dusurmus fiyati sitesinde gordum simdi
  • Phoneix-34 kullanıcısına yanıt

    Selam, Pro gibi üst versiyon çıkarsa dahi en az 3-3,5 sene beklersiniz. PS4 2013 Kasım, Ps4 Pro ve Ps4 Slim 2016 Kasım'da çıktı. 3-3,5 sene öncesinden yeni versiyon çıkmaz. Bulursanız alın derim, hayat böyle erteleye erteleye geçmez.

  • Hd monitör tercihiniz 144hz olsun çünkü 120fps desteği gelmeye devam edecektir performans modlarında oyunlara, samsung odyssey g5(2k qhd 144hz 1ms), ya da hd ve fiyat performans düşünürseniz asus tuf vg249q(full hd 144hz 1ms) gibi ekranlar seçebilirsiniz benim ki asus mesala akıcılık şahane cod cold war da 120fps alıyorum.
  • Umarım öngörünüz de haklı çıkarsınız hocam. https://www.pushsquare.com/guides/is-there-a-ps5-pro#:~:text=Sony%20has%20announced%20and%20shown,a%20PS5%20Pro%20just%20yet.&text=As%20such%2C%20we%20expect%20there,alongside%20the%20standard%20PlayStation%205. Dün bu haberi okuyunca ''ulan bismillah daha ps5i alamadık a*** k**im'' dedim. Coil whine konusu ise şu an bir standarta otutturulmuş değil, o sizin biraz şansınıza olmuş   Diğer taraftan sony gpu da değişken frekans kullandığını açıklamıştı yanı sabit 10,28 tflps çalışmıyor (aslında bu iyi bir şey çünkü geliştiricilerin işine yarıyormuş). Mesela ps4 pro ile xbox one x arasında da 1.8 tflps fark vardı ama rdr2 gibi oyunlarda xbox one x çok daha güzel çalışıyordu. Neyse hocam dediğim gibi işte her iki konsol da çok cezbedici benim için. O yüzden malum stok ta yok zaten, biraz beklemek en iyisi.





  • Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    Zaten prosundan bir 3.5 sene sonra da PS6 çıkar. Bu böyle kısır döngü gelir geçer....
  • Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum gecen hafta OverGame den Pulse HD aldim yalniz cihazin ses seviyesinden cok memnun kalmadim. Yanlis anlasilmasin tokluk, derinlik cok iyi ama ses yuksekligi beni tatmin etmedi. Yasal olarak 14 gun gecmedigi ucun urunu iade etme hakkim var sizce urunu iade edip Arcits 7 alsam memnun kalir miyim ? Arcits 7 de ses seviyesi nasil ? HyperX Cloud 2 de bile ses seviyesini sona getiremiyorsunuz kulaginiz acimaya basliyor kablolu oldugu icin almak istemiyorum ama Arcits 7 de durum nasil ? Son sese getirip rahatca oynayabiliyormusunuz yoksa son sese getirince Cloud gibi rahatsiz mi ediyor.

    Bana ciddi yuksek ses veren bir kulaklik lazim yazik gunah 1600 TL verdik 150TL lik Stinger Core ile ayni ses seviyesindeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neverwinter81 kullanıcısına yanıt

    Aslında bakarsanız derdim o da değil. Şu coil whine illeti ps3 ten beri her konsolumda bana eşlik ediyor. Belki bir sonraki üretim de düzeltilebilir. Zaten 2021 in ortalarına kadar stok da yok diyorlar. Mecburum yani beklemeye  

  • 
Sayfa: önceki 33453346334733483349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.