Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
180.196
Cevap
1.506
Favori
9.776.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 32683269327032713272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cidden bambaşka bir deneyim sunuyor her türlü övgüyü hak eden bir tasarım olmuş.

  • Ps5 ile Ps App senkronizasyonu da harika olmuş. Oyun indi diye bildirim geliyor artık.


    PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun, Sony sırtını God of War'a, Last of Us'a, Uncharted'a veya Spider-Man'e dayamamalı zaten. Aslında şu an dayamıyorda, en azından şimdilik :)

    Bu nesil devam serilerinden çok yeni IP gördük, Detroit Become Human, Until Dawn, Ghost of Tsushima, Days Gone, Horizon Zero Dawn, Dreams, Nioh, Bloodborne, The Order 1886, Death Stranding vs. vs. Bu oyunların kimi çok sevildi, kimi hiç beğenilmedi. Ama bu oyunlar yayınlanırken risk var mıydı? sonuna kadar.

    Bu açıklamaları biz yeni görsekte aslında Sony bunun uzun zamandır farkında, bu haberi ben birazda itiraf gibi algılıyorum, yani hep riskliydi zaten, Sony Ps5'te daha çok yeni IP göreceğimizi takriben 1 yıl önce resmi olarak açıklamıştı.

    Umalımda Jim Ryan güzel işlere imza atsın, yine bu riskten çekinmeyip güzel yeni projelere yelken açıp bizi yeni dünya ve karakterlerle ve hikayelerle çoğunluğu Türkçe deneyim olmak üzere başarılı bir şekilde tanıştıracaklarını düşünüyorum.

    Bunların yanı sıra, bu nesil temeli atılan henüz taze olan ve yeni oluşturulan iddialı ve potansiyeli olabilecek yapımlarda mevcut, Days Gone, Ghost of Tsushima ve Horizon Zero Dawn'ın üzerine gidecektir Sony. Forbidden West'in zaten eli kulağında.

    Ben bu nesil fiyatlandırma konusunda olmasa da oyun zenginliği bakımından Sony'e güveniyorum, 2021/2022'de God of War Ragnarok'u çıkaracak Sony bana kalırsa çok umut verici başladı. 2020 TGA adaylarında 6 adet yılın oyunu adayı var, bunlardan 3'ü Sony iş birliğiyle oluşturuldu. 2021'e bakıyoruz şimdiden, kafadan 2 adet oyun var yine aday olabilecek, Forbidden West ve Ragnarok, hatta Rift Apart bile çok iddialı gelebilir ve herkesi şaşırtabilir yine, Returnal, Gran Turismo 7 derken 2021'de 4 - 5 adet ayrı türde iddialı özel yapım var.

    Bakalım zaman ne gösterecek hep birlikte göreceğiz, oyunculuk kazansın, biz kazanalım. Yeni nesil umarım herkes için tatmin edici olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef Ps5 i 2-3 aya alabileceğim ve şuan elimde oyunlar bitmiş durumda rica etsem bi arkadaş benim hesabımdan PS collection daki oyunları ekleyebilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce çıkmamış, yeni isim hakkıyla piyasaya sürülen yeni oyun👍

    Mesela;

    Returnal-Yeni IP


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K tvnin yanına Monitor bakıyorum indirimde daha çok rekabetçi oyunlar için kullanacağım.
    1080 yeterli onun için bana konsola FreeSync desteği gelir mi?
    144 hz FreeSync/Gsync olan bir monitör alsam faydası olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duren

    Maalesef Ps5 i 2-3 aya alabileceğim ve şuan elimde oyunlar bitmiş durumda rica etsem bi arkadaş benim hesabımdan PS collection daki oyunları ekleyebilir mi?

    Kimseye hesabını verme, kimseye güvenme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolu elimize aldık cihazı bekliyoruz yarına dhlden PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok önemli bir not. Steel series artics 7 ve benzeri ürünleri kullananlar için USb dongle ile alınan ses 3B Tempest içermiyor. Dualsense'e bağladığım Steel series artics 7 ile mükemmele yakın bir ses deneyim aldım. Keşke Sony usb dongle ve HDMI çıkışın üzerinden de 3B Tempest sese izin verse.


    3B Tempest sesi beni fazlası ile etkiledi.


    Astrobot ve Demon' Souls Remake de test ettim. Duyduğum kadarı ile AC Valhalla Ses konusunda zayıf bir tasarıma sahipmiş.

  • Yeni IP yaptı ama çok da konsol sattiracak oyunlar değiller.PS3 neslinde rekabetten doğan oyunları Sony'i taşıyor.Belki Horizon başarılı oldu ama koşa koşa konsol aldıracak bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

    PS4'te bence en başarılı,en çok devamı beklenen oyun Bloodborne.Acayip konsol sattiracak potansiyele sahip ilginç bir oyun.

    Sony ne yapıp Bloodborne 2 yaptırmalı.Bunu illa From Software yapmak zorunda değil. Bluepoint ve Japan Studio gayet üstesinden gelebilir.

    XSX iddialı konsolla girdiği için 2021 yılı dolu dolu geliyor.Microsoft iddialı IP getirmezse Sony'nin elindeki oyunları sona saklayacak yine.Rekabet varsa bu bizim isimize yarar.Yoksa yeni IP çok zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaBoSe kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-Kartal

    Biraz dalga geçelim o bizimle geçiyor

    Ahahah çok iyi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt

    Looter-Slasher in ilk oyunuymuşmuş Allahın çöpü, nefret ediyorum bu ve bunun gibi oyunlardan.

    Avengers,Anthem vb. oyunlar başarısız olunca öyle mutlu oluyorum ki bi bilseniz. Oyuncuyu tirtiklamak istedikçe başarısız oluyorlar ya oh olsun kan emicilere




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 22 Kasım 2020; 23:6:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vector x-31

    Hocam sen geçen Gebzeden yakalamıştın cihazı bozuk filan mı çıktı acaba tekrar arıyosun



    Alıntıları Göster

    Onu büyük birader e vereceğim, ben dijitalciyim. Dijital arıyorum. Ha bir kaç güne bulamaz isem yurt içi stok kovalayacağım. Yani bir tane daha şart oğlu şart oldu bana :) bakalım kısmet artık..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt

    Bence kojimayi kaptırmamalı. Bu adamın ne kadar iyi bir yapımcı olduğunu biliyoruz. Hatta bir ara silent hill’i kojimaya yaptırmaya çalıştığı çıkmıştı. Ya time exc ya da full exc yaptırmalı. Bu adamın oyunları konsol sattıracak seviyede ve oyun çeşitliliği saglayacak bir adam.


    Maalesef fromsoftware sony’e çalışmaz yakın zamanda. Yeni oyununu MS üzerinden tanıtıyorlardı. Hatta phill oyunun bir kısmını oynadığını söyledi.


    Bloodborne degil ama onun tarzında yeni bir oyun gelebilir cunku çıkış oyunlarından gordugumuz kadarıyla Sony bu tarz oyunları unutmadık mesajını verdi . Bluepoint icin güzel bir sınavdı ve Sinavi başarıyla verdiler. Sony’nin firmayı satın alacağı konuşuluyor hatta . Satın alındıktan sonra Bence souls tarzı bir oyun yaptıracaklardır.


    Konusmasini okudum. Bence biz yeni ip çıkarırken çok risk alıyoruz sizin sandiginiz kadar kolay bir şey degil demek istemiştir. Eğer dediğiniz gibi MS zorlamazsa risk alacaklarını sanmıyorum (Bethesda hamlesi varken paşa paşa risk Sony tarafı hatta gamepass sistemi ile ilgili adım atacaklarını söylemişlerdi en son)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 22 Kasım 2020; 22:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dualsense şarj sorunu yaşayan var mı? Eğer tahminlerim doğruysa (şu anda test ediyorum), benim kumanda açıkken şarj olmuyor. Oluyor gösteriyor ama dolmuyor da azalmıyor da. Düne kadar 0 barda şarjda takılı oynadım, çektiğimde kapanıyordu. Bugün biraz kapalıyken 1 bar'a kadar şarj ettim, sonra açıp oynamaya devam ettim hala 1 barda. Şimdi yine kapadım full'lenirse fulleyip deneyeceğim.


    Eğer yine olmazsa benim kol patlak...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayDrsn -- 22 Kasım 2020; 22:57:11 >
  • 49980 yen cok pahalı değilmi kendi urunu nasıl bu kadar yuksek oluyor 100 e bolmek gerekiyor sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkayDrsn kullanıcısına yanıt

    Başka kablo deneyin. İlginç bir biçimde içinden çıkan kabloda rest modeda falan düzgün şarj olmuyor. Çoğu kişi yaşıyor aynı problemi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ps4 kullanan ana hesapla ps5 te aynı hesaptam kardeş hesap var mı açıklık getirmem lazım bi yardımcı olun bea

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32683269327032713272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.