Bir ara bu nesilde Xbox mı alsam diye düşünmüştüm Gamepass falan derken ama iyi ki almamışım. PS5 yerine Xbox alsam şu anda sinirden uyuyamazdım geceleri. |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 21 Kasım 2020; 11:27:42 > |
Arıyorum kapalı. Demekli içim pazartesiye kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anakart: Asus Rog Maximus VIII Hero DDR4 3800 Mhz | İşlemci: Intel Core i7 Skylake 6700K | Ekran Kartı: Asus Rog Strix GTX 1080 8 GB GDDR5X 256Bit | Ram: HyperX Predator 32GB (4x8) 3000 Mhz CL15 | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H115i | HDD: Seagate 1 TB 7200 RPM | SSD: Samsung 850 Evo 500 GB | P.S.U: Corsair 650W Modular | Kasa: Corsair 780T Full Tower | Monitor: Asus Rog Swift PG278Q 27 inc 2K 144 Hz 1 Ms G Sync
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Nasil 7.1 yok sen kulakligi nasıl kullandin acaba?? Mavi renk olan astro a50(gen3) ps kulakligidir ve gercek 7.1 verir.Bende de var bu kulaklik ps de bu kulakliktan daha iyisi yok..ps5 te kullanabiliyor muyuz tam detaylari henuz bilmiyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 21 Kasım 2020; 11:46:27 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Müşteri hizmerleri haftasonu kapalı maalesef. Ne kadar saçma ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astro a50 muthis bi kulaklik hocam bi arkadas gercek 7.1 veriyor ps4 pro ile tam uyumlu..Bende var suan ancak ps5 ile sanirim bi hdmi adaptor alip kullanabilecekmisiz cunku ps5 e optik ses cikisi koymamislar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanmıyorum diskli için olduğunu, ama zaten fiyatlar değişmiş yükselmiş diyorlar. Fiyatlar Fransa amazonu gibi olmuş demiş bir arkadaş. |
Anakart: Asus Rog Maximus VIII Hero DDR4 3800 Mhz | İşlemci: Intel Core i7 Skylake 6700K | Ekran Kartı: Asus Rog Strix GTX 1080 8 GB GDDR5X 256Bit | Ram: HyperX Predator 32GB (4x8) 3000 Mhz CL15 | İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H115i | HDD: Seagate 1 TB 7200 RPM | SSD: Samsung 850 Evo 500 GB | P.S.U: Corsair 650W Modular | Kasa: Corsair 780T Full Tower | Monitor: Asus Rog Swift PG278Q 27 inc 2K 144 Hz 1 Ms G Sync
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Sanmıyorum boyle olduğunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pulse kulaklığı deneyen oldu mu arkadaşlar? Hepsisony dün kargoya vermişti benim kulaklığı dağıtıma çıkarmışlar. Bu arada o demon's souls nedir arkadaş öyle hayran kaldım. Remake dediğin böyle olsa gerek dedirten bir oyun olmuş yani. |