Olabilir bi deneyimleyelim bu cihazı bakalım sonuç ne olacak. Ps5 i de xboxun yanina alirim diye dusunurken bakarsin sadece ps5 le devam ederim. Yeni gow u oynamamayi düşünemiyorum bile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digital Foundry videosunu izledim dedin ikidir, sen özellikle önde olduğu sahneleri bulup koymuşsun dedin, sana cevap olarak izledim dediğin videoyu hazırlayan adamlar ''Meanwhile, in many of the gameplay areas we tested, PS5 is significantly faster and more consistent that Series X overall'' diyor, yani High Frame Rate 120Fps modunda PS5 overall'da Xbosx'den daha iyi ve sabit diyor dendi, eski nesil oyun için genellemek doğru değil demeye başladın şimdi lafı çevirip. Bir önceki mesajında bir de beni körlükle suçluyordun. Malzeme kalitesinin kıyasını nasıl yaptın diye gelen soruya da ''Gözlerim daha dokunmadan bile kalitesini anliycak kadar iyi'' gibi bir yanıt çok astronomik komediymiş. Bunun bir üstü ''müthiş hislerim Xbosx kolunu elime aldığımda duracell pillerin dolu mu, boş mu olduğunu anlayacak kadar iyi'' falan herhalde. Bence forumlarda damacana resimleri koyup harcanma, Microsoft ya da Sony de kalite kontrol testerlığına acil başvur bu yeteneklerle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Kasım 2020; 0:48:25 > |
Her ps konusunda ortalığı karıştıran ağzına dolamış şu lafı. Eski psciyim aşığıyım bebeklikten beri oynuyorum hayalim aşkım ben siz gibi baba parasıyla almıyorum istesem hepsini alırım yok sonyi de alırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 15 Kasım 2020; 0:42:13 > |
PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24) AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth) |
ps5 in ön parlak tarafını çizilebilir diye dert edenler varsa (ya da sadece estetik olarak beğenmeyenler, idk sizin kararınız): |
Oyun Platformu: Ps4 Logo: Xbox Logo yu değişmişsin ama oyun platformunu unutmuşsun onuda değiştir çok garip ve saçma bu şekilde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 15 Kasım 2020; 0:43:48 > |
|
İki konsol artik rakip degiller. Bunu xbox da biliyor. O yuzden servis modeline yoneldiler. Yani biri elma biri armut. Dunyanin en cok satan 5 konsolundan 3 u ps 2 si nintendo. Bizim konsol 12 tereflop cok guclu amnyum diyolar. Switch 1 tf 3 yilda 68 milyon sattilar. Xbox one 7 yilda 50 milyonda kaldi. Bu bile tablonun ne kadar dramtik oldugunu acikliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Neden? Ikisini birden kullanmak mı gariplik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox konsol falan değil Phil Spencer bile pc üzerinden gamepassle oynadığınızda xbox oynamış oluyorsunuz diyor. Gamepass'i seviyorsam Pc yeterli konsollarını satın almam için hiçbir sebep yok. Konsol alacaksam multiplatform oyunları oynamak istiyorsam en iyi exclusiveleri olan(bence) Playstation alırım bu istediğim oyuna göre değişir Nintendo da almak isteyebilirim. Konsol deneyimi istiyorsan iki seçenek var biri Playstation diğeri de Nintendo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie_Benz -- 15 Kasım 2020; 1:4:11 > |
|
Arkadaş New York' da değil. Arkadaşın arkadaşı New York' da. Aslında onlar da arkadaş değil kardeşler. Ama henüz bilmiyorlar. New York merkez kilisesinden Peder Huan Hoze (Manuela' nın üvey babası) her şeyi açıklayacak ama ileriki bölümlerde. Ben daha önce kitabını okumuştum oradan biliyorum. Ama tam da kitapdaki gibi gitmiyor şuan. Kitaptan oku daha heyecanlı. İki saat yazılanları okumadım neler olmuş neler. Bu arada bir şey soracağım. Altın daha düşer mi? Yatırımlık almıştık biraz bozdursam mı? İnanmayanlar olur diye kanıtlıyorum. ![]() |
Benim ortalığı karıştırma gibi bir derdim yok öyle olsa kactane mesaj yazardım bu konuya. Yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuda fikir beyan ettim. Bu arada evet ps1 den beri ps kullanan biriyim. Sizin yaşinız kaç ne kadarina yetistiniz bilmem ama benim durumum bu. Bunda garip olan ne var? Neyse şurda adam akıllı iki bilgi paylaşan insanlar var onların hakkına girmeyeyim daha fazla uzatmıycam. İyi oyunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-Kartal -- 15 Kasım 2020; 1:11:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 15 Kasım 2020; 1:14:36 > |
THE LAST OF US PART II METASCORE: 95
Opencritic:96 |
ikisini birden kullanmak garip dediğimi hatırlamıyorum garip olan şeyi yazdım zaten önceki mesajda tekrar yazmama gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 15 Kasım 2020; 1:17:28 > |
|