< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar 4k panel hızı 60 hz tv ps5 için yeterli olurmu ? |
Özelleştirmelerden ziyade alınan patentler doğrultusunda da VRS ve Mesh Shaderlarla ilgili çok kuvvetli olduğunu söylemeliyiz. Mark Cerny'nin Road to PS5'de yaptığı açıklamalar da PS5'in neler yapabileceği konusunda gayet açıklayıcı bir konferans videosu sunduğunu düşünüyorum. Geometry Engine'nin yaptıklarını ve yapacaklarını geliştiriciler bile hayal edemiyorken başkalarının üstün kötü geçmesi biraz mantıksız geliyor. PS5'in gücünü oyunlar da daha da kendini göstereceğini düşünüyorum. TF muhabbeti ise PS4 neslinde anlamsız olduğunu görmüştük. Aynı olay PS5 neslinde olacak gibi görünüyor. Bekleyip görelim daha ne teknik özellikler göreceğiz Sony tarafından. :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana görüldü bile atmamışlar |
ben de spider man siparişi verecektim vazgeçtim. Şahsen Türkçe dil desteği olmayan oyunları çok oynamak istiyorsam ikinci elden takas usulü vs alıyorum. hayatta para verip sıfırını almam. iyi ki sipariş etmemişim. hiç inandırıcı gelmiyordu zaten. bu rezilliği de sony tr geçiştirecektir. bizlerde koyun sürüsü gibi devam edeceğiz.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ps4 döneminde bir indirim döneminde spider man 29 TL ye filan düştüydü :)) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator8282 -- 13 Kasım 2020; 12:25:28 > |
spiderman hadi neysede demons souls ta türklçe sorunu olsaydı baya bozulurdum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |