< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam ben de Turtle beach 500p var umarım buna da adaptor çıkartmışlardır. Birde ne kadara aldınız adaptoru hocam? |
Arabanın resmî değilde ps5 ler alınmaya başlandımı resimlerini burada görmek isteriz. İsterseniz ps5 in resmini araba içinden atabilirsiniz. :)))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kur oynamazsa 6500 7000 tl civarı yalnız ps5 bir süre daha pahalıya satılabilir malum makına yok hiçbir yerde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanpsha -- 7 Kasım 2020; 22:59:53 > |
Hocam bu cevap dijital versiyon için mi yoksa spot cihaz için mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okudum, arkaya tırtık gelmis, playstation'da 7 senedir olan share tuşu gelmis, tebrikler microsoft < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam şöyle adamlara nasıl gönderiyorlar şu konudaki herhangi birimiz yapsak daha güzel yaparız çok amatör adam dark souls dediya |
PS4’ü amazon.com’dan 930 TL’ye almıştım, 2014 başında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
normal sürüm dijital sürüm biraz daha uygun olur hocam ama stok olmazsa bu fiyata spotçular zor satar ne çakaldır onlar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Epilepsi hastası olma ihtimalin var kardeşim doktora gitmen lazım 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Kasım 2020; 23:18:32 > |