|
PlayStation 4 ve PlayStation 5 Lansman Zaman Çizelgeleri Uyumlu PlayStation 5, 2 Milyon Sevkiyatla PlayStation 4'ün Gerisinde! ![]() |
|

Popüler Konular listesinde
|
PlayStation 4 ve PlayStation 5 Lansman Zaman Çizelgeleri Uyumlu PlayStation 5, 2 Milyon Sevkiyatla PlayStation 4'ün Gerisinde! ![]() |
|
|
Mediamarkt indirimlerinden bir tane pulse explore kulaklık aldım. Kutudan çıkan silikon uçlarla ses meh seviyesindeyken, kolleksiyonumda yer alan diğer uçlarla bambaşka bir çehreye büründü. Sony hybrid mavi uçlarla en sert bas kickleri aldım. Ama benim tercihim biraz daha rahat ve dinlenebilir sunumuyla başka bir uç oldu. Her koşulda, (kulak kanalınız da biraz genişse) asla düzgün oturmayan orijinal uçları hariç, çoğu iyi sonuç verdi. Planar magnetic sürücüler en karmaşık sesleri bile tane tane, karıştırmadan verebiliyor. Baslar sıkı ve hızlı. Playstationda çevresel ses müthiş. Bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum. Baya sesin arkadan, önden, yukarıdan, aşağıdan geldiğini duyabiliyorsunuz. Oyunda gök gürlüyor, gerçek gök gürültüsü gibi tüm çevreyi kaplayan derin bir ses alıyorsunuz. Bu arada karşınızda konuşan bir npc nin sesi tam olması gerektiği tonda ve karşınızdan gelmeye devam ediyor. Yani çevresel ses tüm seslere uygulanmış bir reverb efektinden ibaret değil. Portal ile uyumu şahane. Aynı anda portaldan oyun seslerini duyarken bluetooth dan bağlandığım apple tv de podcast dinleyebilmek çok konforlu hissettirdi. Bence düşen fiyatıyla ps5 sahiplerinin değerlendirmesi gereken bir aksesuar. Ama uyarayım, mutlaka silikon uçları değiştirip farklı uçlarla denemek lazım. Şekli itibarıyla kolay fit bir kulaklık değil. |
|
ps5 pro tek kollu versiyonu ne kadara alınmalı. 2. kolu ps5 portal olarak almayı düşünüyorum. Bi sorun yaratır mı? Sizce mantıklı mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzd1461 -- 11 Kasım 2025; 14:26:36 > |
|
|
|
|
The 27"" Gaming Monitor with DualSense® Charging Hook features a QHD screen with HDR visuals*, up to 240 Hz refresh rate* with VRR support* for smooth gameplay, and a convenient DualSense® wireless controller charging hook to keep you ready for action anytime. Bring the PlayStation® experience to your desktop to ensure your gaming space is always ready to play.
For more information, visit PlayStation Blog.
*Features available with compatible devices and supported games, sold separately. Supports a refresh rate of up to 120 Hz when connected to a PlayStation®5 console. Design and specifications are subject to change without notice.
#ps5 #stateofplay https://www.youtube.com/watch?v=mRHgZ_l94F0 |
|
PlayStation 5'in 5. yıl dönümü kutlu olsun! PS5, 4 Ekim 2025 tarihine kadar 26,7 milyon adet satarak ABD tarihindeki en hızlı satan ikinci PlayStation cihazıdır (sadece PS2'nin gerisinde). Ve işte Call of Duty: Black Ops 6'nın başı çektiği en çok satan 10 PS5 oyunu ($). Kaynak: Source: Circana Retail Tracking Service ![]() Mat Piscatella (@matpiscatella.bsky.social) https://bsky.app/profile/did:plc:bhqrrxt7yyfpwguioa7rwa7x/post/3m5gqt2co5c23?ref_src=embed< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Kasım 2025; 16:58:18 > |
|
Kasım ayı PlayStation Plus oyun kataloğu ![]() Grand Theft Auto V* | PS5, PS4 Pacific Drive | PS5 MotoGP 25 | PS5, PS4 Still Wakes the Deep | PS5 Insurgency: Sandstorm | PS5, PS4 The Talos Principle 2 | PS5 Monster Jam Showdown | PS5, PS4 Thank Goodness You’re Here! | PS5, PS4 PlayStation Plus Premium Tomb Raider: Anniversary | PS5, PS4 |
|
Beş Yıllık Oyun: PlayStation 5'in Evrimi ![]() Rakamlarla PS5 - beş yıllık bir yenilik, oyun ve topluluk yolculuğu. Beş yıl önce, Kasım 2020'de PlayStation 5, hız, sürükleyicilik ve yaratıcılıkta yeni bir çağa damgasını vurdu. Beşinci yıl dönümünü kutlarken, PS5'in sistem yazılımı güncellemeleri, yeni aksesuarlar ve oyun deneyimini yeniden tanımlamaya devam eden topluluk kilometre taşları sayesinde her yıl nasıl geliştiğine bir göz atıyoruz. 2020: Yeni bir neslin başlangıcı PS5'in Kasım 2020'deki lansmanı, bir konsolun neler yapabileceğini yeniden tanımladı. Ultra yüksek hızlı SSD, etkileyici 3D Ses ve yenilikçi DualSense kablosuz kontrol cihazıyla desteklenen PS5, oyunlarda daha önce hiç görülmemiş yeni nesil bir sürükleyicilik deneyimi sundu.
![]() 2021: Deneyimi genişletmek PS5 oyuncu kitlesi büyüdükçe platformun yetenekleri de arttı. 2021, sosyal bağlantı ve depolama seçeneklerini genişleten güncellemelere odaklandı:
![]() 2022: Daha Fazla Seçenek, Daha Fazla Oynama Yolu 2022 yılında PS5, daha zengin ve kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi sunmak için daha da geliştirildi.
![]() 2023: Yeni aksesuarlarla oyunun sınırlarını zorluyoruz 2023 yılı daha fazla çığır açan donanım ve inovasyonun yılı oldu.
![]() 2024: Oyuncuları ve toplulukları güçlendirmek 2024 yılında PS5, topluluk bağlantısını ve kişiselleştirmeyi derinleştirdi.
![]() 2025: Beş yıllık oyun PS5'in 5. Yıldönümü Kutlu Olsun! Muhteşem yolculuğun beşinci yılını kutlarken, rakamlar hikayeyi anlatıyor:
![]() Beş yıl sonra, PS5 platformu gelişmeye ve her zamankinden daha fazla oyuncuyu birbirine bağlamaya devam ediyor. Piyasaya sürüldüğü günden bugüne PS5, oyunun içerik üreticiler ve topluluk için ne anlama gelebileceğini yeniden tanımladı. İşte beş muhteşem oyun yılı ve bu yılları unutulmaz kılan milyonlarca oyuncu! Blog :https://blog.playstation.com/2025/11/12/five-years-of-play-the-evolution-of-playstation-5 |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 12 Kasım 2025; 20:26:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |