Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Or-Chan , crazydange , knslgmr Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
180.744
Cevap
1.518
Favori
9.816.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 19601961196219631964
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintmedic

    Arkadaşlar bir-iki sorum olacaktı, PS5 benim ilk konsolum olacak ve şuan hiç oyunum yok dijital olarak bir kampanya var mı uyguna alabileceğim? Ayrıca ben mesela PS5 gelince PS4'e çıkmış oyunu 80 Euro üzerinden mi alırım yoksa PS4'te fiyatı neyse o fiyattan mı alırım? Ona göre şimdiden almalı mıyım oyunları?
    PS4'e çıkan oyunların %99'unu PS5'te oynayabileceksin, istediğin oyunu al. Grafikleri Next Gen yapmak istersen buna yükseltme ücreti alan yapımcı da var, bedava upgrade eden yapımcı da, bedava yapanların sayısı daha fazla. Oyuna sahip olup PS5'te çalıştırmak yeterli. Haberleri takip etmek gerekiyor ya da çıktığında zaten hangi oyunlar diye listesi yapılır. Üstteki arkadaşın dediği gibi kampanya olarak PS Plus Collection var, seçilmiş PS4 Exclusive ve multiplatformları Plus varsa bedava. Forumda içinde bir çok oyun olup hesabını satan insanlar var, internette kutulu bir sürü indirimli oyun var toplamaya başlayabilirsin PS5 çıkana kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 19 Eylül 2020; 22:42:40 >




  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ben paranız var ya da yok onu tartışmadım.Haddime de değil zaten. Zaten mesajımın devamını okuduysanız “illa satacağım bir oyun alacaksam diğer arkadaşlarımla pri-sec muhabbetine giriyorum.” dedim. Yani isteyen herkes 800₺ vermeyip bir şekilde o oyunu oynayabilir demek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 19 Eylül 2020; 22:43:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevap için peki PlayStation'da indirim ve kampanya dönemlerini takip edebileceğim bir yer var mı acaba önerebileceğiniz? Hangi dönemlerde indirim yapıyorlar özellikle?
  • saintmedic kullanıcısına yanıt
    Her mevsim başlarında yapıyorlar genelde. Summersale vs gibi. Aralarda da bazı özel günlerde yapabiliyorlar. Zaten indirim yapacakları zaman buralarda takılırsanız her şeyden haberdar olursunuz. Bir de psprices mıydı neydi öyle bir site vardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Heryerde ön sipariş sıkıntısı var,bizim ülkeye ya ön sipariş açılmaz yada çok ama çok az sayıda gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony, PS5 Ön Sipariş Kaosu için Özür Diledi

    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |


    PlayStation 5 çıkış tarihi ve fiyatının resmi olarak açıklanmasıyla birlikte konsolun sonraki gün ön siparişe açılacağı duyuruldu fakat çok sayıda büyük perakendeci yarını beklemeden ön siparişleri hemen başlattı ve bunun sonucunda bir kaos ortamı oluştu.

    Stoklar kısa sürede tükendi, ardından bazı kullanıcıların ön siparişleri iptal edildi ve hatta Amazon konsolu çıkış gününde teslim edemeyeceği yönünde uyarıda bulundu.

    Bunun üzerine Sony, yaşananlardan dolayı kullanıcılardan özür diledi ve daha fazla konsolun ön siparişe açılacağının sözünü verdi.

    "Dürüst olalım. PlayStation 5 ön siparişleri daha düzgün olabilirdi. Bunun için gerçekten özür dileriz."

    "Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla PlayStation 5 konsolunu ön siparişe açacağız. Perakendeciler yakında detayları paylaşacak. Ve yıl sonuna kadar daha fazla PlayStation 5 ulaşılabilir olacak."

    PlayStation 5 Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da piyasaya sürülecek. Diskli sürümün fiyatı $499.99 / €499,99 / £449.99 ve dijital sürümün fiyatı $399.99 / €399,99 / £359.99.

    BSC.




  • Teşekkürler hocam cevaplarınız için.
  • Sony Türkiye'nin yerel fiyat politikasına geçmesi lazım. Ps3 zamanından beri oyunları kardeşlikle alıyoruz çok yakın bir arkadaşımla. 250/250 verip alıyoruz 500 TL'lik oyunları. Ancak 80 euroluk oyun 800 tl olarak satışa sunulduğunda kişi başı kaç kişi 400 atar merak ediyorum. Şu yeni fiyat işi cidden moralimizi bozdu kardeşle. Ki kur o zamana ne olur onu düşünmüyorum bile. Gow 2 ye olan sevincim fiyat düşündükçe sönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi geceler, benim aklıma takılan acaba ps5 e harici bir bellek takılabilecek mi? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dımmışali

    Herkese iyi geceler, benim aklıma takılan acaba ps5 e harici bir bellek takılabilecek mi? Şimdiden teşekkür ederim.
    resmi olarak daha bir açıklama yok
  • Benim aklıma bişey takılıyor bu plus amerikada 60$ almanyada 60 euro bizde 179 tl hadi zam gelecek 240 olacak oyunlarda 60 $ yada euro yurt dışında ama bizde neden oyunlar 500 de plus 179 bize özel fiyatlandırma varda kafalarına göre tr psn de yansıtmama durumu mu var acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun o kadar güzel olmuş ki Elden Ring'i bile unuttum.

  • dımmışali kullanıcısına yanıt
    Evet, Harici olarak M2 Nvme SSD giriş yuvası olacak 825gb çıkmadan + giriş olacak 1 adet
  • Amazonde üzerinden alabilirsek ön sipariş vereceğim yoksa 25 ocakta almanyadan gelecek kardeşime 1 adet getirtirim zaten kur yüzünden alma hevesi bile kalmadı
  • Demon's Souls tanitimindaki ssd showundan bahseden kimseyi göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1cemoo

    Bana biraz da mantıksız geliyor. O zaman şuan ucuzdan oyunları depolayıp, ps5 gelince çatır çutur oyna gibi bir durum olur.
    PS4 oyunu depolasan da, PS5'te PS4 kalitesiyle oynayacaksın. PS5'e remastered patch gelecek oyun sayısı az. Bunu free verecek oyun sayısı da bir elin parmağını bile geçmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zartzurt456

    Bir konuda bilgisi olmadığı hâlde sanki varmış gibi konuşan kişilere gerçekten tahammülüm yok.

    Video'nun daha başında kapattım. Bu kadar boş konuşan bir insanı neden bu kadar kişi takip ediyor gerçekten anlamak mümkün değil. "Niye Rockstar Games, Sony ile anlaşıp yeni GTA'yı PlayStation tanıtımında duyursun?" diye inanılmaz derecede saçmasapan bir yorum duydum başta.

    Milyonlarca dolarlık anlaşmalarla, oyun yapımcıları ile konsol üreticilerinin anlaşmaları var. Xbox 360 döneminde firmalar hep Microsoft ile özel anlaşmalara sahipti. GTA IV, Microsoft'un E3 fuarında duyuruldu hatta hâla akıllardadır. PS4 dönemi ise firmalar hep Sony ile anlaşmalıydı.

    Neyse, bu arkadaşa da söylersin madem takip ediyorsun, takipçilerine biraz saygı duyup doğru düzgün bir yayın kamerası alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobe -- 19 Eylül 2020; 23:46:31 >




  • 
Sayfa: önceki 19601961196219631964
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.