Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baskaningundemi , encuni Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
180.721
Cevap
1.518
Favori
9.814.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Traeger

    Twitter'da okuduğum bir tweet'de Marvel's Spiderman'in PS4 sürümüne sahip olanlar PS5 sürümüne sahip olamayacakmış. Ayrıca alması gerekiyormuş.

    Biraz daha araştıracağım ama böyle bir şey varsa çok büyük rezillik. 5 yıllık Witcher 3'e bile bedava yükseltme geliyor. Milletin yere gömdüğü Ubisoft bile bedava yükseltme sağlıyor yeni çıkacak oyunlarında. Oyun devi PlayStation da bunu yapıyor. Umarım gerçek değildir ya da geri vites yaparlar.
    Sürümlerini ultimate'e yükseltmeleri lazım ya da ultimate versiyonunu satın alaacak isteyen ikisinden birisi. Geri dönüşlülük için millete para verdirmek çok yanlış
  • formw3 F kullanıcısına yanıt
    Şehir efsanesi bu söyledikleriniz. Yıllar geçtikçe bu kartlar teknolojik olarak eskiyor güncelliğini kaybediyor ama performanstan sizin abarttığınız kadar da kaybetmiyor. 5-6 senelik kart da olsa 970 ile 1080p'de ayar kısmak durumunda değilsiniz, biraz araştırsanız görürdünüz zaten. Ben 5. senesini dolduracak olan GTX 1080 kullanıcısıyım büyük bütçeli yapımlarda 2160p yüksek detaylarda nefesi yetmese de 1080p-1440p'de ultra da taş gibi halen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 18 Eylül 2020; 19:21:28 >
  • Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony özel fiyatlandrma yapmalı savunan kişi sony fan boydr
    Yapmak zorunda mı değil
    Bizim millet 10 binde olsa alır
    Bende alacagım
    Olan fakire oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şopen27 -- 18 Eylül 2020; 19:22:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parası olmayan adam series s + gamepass ile nesil geçirebilir hocam. Gönül isterdi ki herkes istediği her şeyi alabilsin ama geliri düşük arkadaşlar için Xbox güzel bir seçenek olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz
    Ekonomi bakanımız da geldi
  • Yok ya büyük rezillik bu. Anladık Sony senin tek gelir kaynağın özel oyunlar. Anladık kardeşim oyunların pahalı. Ama bu da ayıp yani. Diğer firmalar bunu yaparken senin yapmaman çok ayıp valla. Yemin ederim kimse cd projekt gibi olamadı. Bu kadar oyuncu dostu firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Traeger

    Yok ya büyük rezillik bu. Anladık Sony senin tek gelir kaynağın özel oyunlar. Anladık kardeşim oyunların pahalı. Ama bu da ayıp yani. Diğer firmalar bunu yaparken senin yapmaman çok ayıp valla. Yemin ederim kimse cd projekt gibi olamadı. Bu kadar oyuncu dostu firma görmedim.
    Control de yaptı aynı şeyi ama Sony kendi exc olan oyununa yapmamalıydı microsoft eski oyunlarını oynatmak için bir ücret istemiyor istemediği gibi de yeni nesile çıkacak excleri gamepasse ekleyecek
  • Bulgaristandan alacagimda acaba ne kadar olacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 çıkacağı zamanlar, sony tr sorumlusu mustafa yiğit'e twitter'da sorular sorabiliyorduk ve genel de sorduğumuz sorularada cevap alıyorduk.Şimdi muhattap alacağımız kimse yok. Olsaydı vergiler ile alakalı ve diğer merak ettiğimiz soruları birinci ağızdan öğrenmiş olurduk.Gelen gideni aratır derler ya, aynen öyle oldu. Şimdi sony tr ceosu kimdir, onu bile bir çoğumuz bilmiyoruz.
  • Hatırlayan varmı bilmiyorum ama.

    Horizon zero dawn pc sürümü ps store üzerinden pc için satış yapacak diye bir söylenti vardı.

    Ayrıca özel oyunlarını vb kendi sitesi üzerinden pc oyuncularına sunup satıcaktı.

    Bakalım diğer özel oyunlarını acaba epic üzerindenmi yoksa ps store üzerindenmi satışa sunacak.

    Microsoft gibi PC özel Xbox kolu gibi Dualsensede çıkarmı şahsen çıkmasını çok isterim pc üzerinde çalışacak görselliği çok güzel.

    PS ve PC için steam gibi bir sistem bile yapacaklar gibisinden bir söylenti vardı hatta redditte bizzat okuduğumu hatırlıyorum.

    Böyle bir sistem yaparlarsa steam kadar popüler olurlar diye düşünüyorum.

    Ben pek inanmadım ama the last of us 2 multiplayer ile beraber pc desteğide gelecek nvidia ve pc için yazılımcı aramalarının sebebi tam olarak bu denmişti.

    Eğer öyle birşey olursa TLO2 bayağı bir kar getirir gibime geliyor.




  • Amazon 344 Euro'ya 71 Euro vergi çıkardıysa o paket gümrükten geçmez. Kasım ayında standart gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi %38 olarak uygulanacak. Yani 344 Euro'nun %38'i olan 130 Euro vergi alması lazım. 60 Euro eksik vergi çıkarmış Amazon.

    Amazon ürünü getirirken burada sizin adınıza beyan ediyor vergiyi. Süreç önden işliyorsa siparişi iptal ederler. Süreç gümrükte yürütülüyorsa nasıl olur bilmem. Belki şanslı birkaç kişininki geçer ama kısa bir süre sonra farkedilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Ps4 çıkacağı zamanlar, sony tr sorumlusu mustafa yiğit'e twitter'da sorular sorabiliyorduk ve genel de sorduğumuz sorularada cevap alıyorduk.Şimdi muhattap alacağımız kimse yok. Olsaydı vergiler ile alakalı ve diğer merak ettiğimiz soruları birinci ağızdan öğrenmiş olurduk.Gelen gideni aratır derler ya, aynen öyle oldu. Şimdi sony tr ceosu kimdir, onu bile bir çoğumuz bilmiyoruz.
    https://tr.linkedin.com/public-profile/in/mete-zeki-baydar-68633a2b?challengeId=AQFvtRGSfA5QgQAAAXSiJ7WsOXKwg34lFzg7v1WcYoLbwz-orV5La0n_1qvk0uPX7oi-XAiWbqz6Bm1sTNsjpilR_vQ3L_rGYA&submissionId=436dd55a-4aef-3516-d987-d555b28c134a

    PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zartzurt456

    https://tr.linkedin.com/public-profile/in/mete-zeki-baydar-68633a2b?challengeId=AQFvtRGSfA5QgQAAAXSiJ7WsOXKwg34lFzg7v1WcYoLbwz-orV5La0n_1qvk0uPX7oi-XAiWbqz6Bm1sTNsjpilR_vQ3L_rGYA&submissionId=436dd55a-4aef-3516-d987-d555b28c134a



    Alıntıları Göster
    Benim dediğim facebook, twitter gibi sosyal medya hesabı. Yoksa google'a sony tr müdürü yazsan çıkıyor, yani ulaşamadığımız için yazmadım ben o mesajı. Herkese açık paylaşım yaptığı bir sosyal medya hesabından söz ettim. Mustafa yiğit her zaman iletişim halindeydi, programlara çıkardı, bunun ne yaptığını gören var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 18 Eylül 2020; 20:19:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: çikko

    Bu yılın başında bende kız arkadasimla ayrildigimda kendimi Ps4’e verdim de oyun oynarken boş boş bakıp kambur gibi oturarak oynuyordum hiç keyif almiyordum valla ben.. Satmayı bile düşündüm o aralar
    Konudakilerin yarısı sevgili mağduru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Şunps4 pro tlou2 edition ı yeni aldım 1 2 ay önce gümrükten geçti.


    PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten biz oyunlar 60 euro satılırkende 65 euro gibi bi fiyata alıyoduk 80 oldugunda da 85ten alırız sony fanboylarıda euro fazla diye söylenir forumda
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Amazon fazla çıkan vergiyi kendi ödüyordu ama amazon.de ne yapıyor bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

    zaten biz oyunlar 60 euro satılırkende 65 euro gibi bi fiyata alıyoduk 80 oldugunda da 85ten alırız sony fanboylarıda euro fazla diye söylenir forumda
    Fanboylar yüzünden oyunculara oyuncu başı her yıl bi fazladan 200-500 euro giriyordur bence.

    Bir oyuncu 10 oyun alsa. Fanboylar yüzünden her bir oyun 20 euro fazladan girse, yılda 200 euro yapar. Hesabımı bu şekilde yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 18 Eylül 2020; 20:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.