Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: encuni , drug , oguzxz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
180.840
Cevap
1.521
Favori
9.825.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sefer GoW 2'yi duyuracaklarını düşünüyorum. Son oyunu 4 yılda geliştirdiler 2. oyunu da 2022'de görürüz. 3. oyun da nesil sonunda gelir. PS6'da da Mısır mitolojisine geçelim
  • Ps5 yeni özellik.

    Activities.

    Ps5 ana menüsünden oyunun herhangi bir bölümüne direk geçiş yapabilecekmişiz. Yani oyuna girip onun menüsünden seçmek yerine örneğin ps5 den direk online a yada hikaye kısmına geçilebilecek.

    https://www.tomsguide.com/news/ps5-has-a-killer-new-feature-to-beat-xbox-series-x

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonlarında çıkış tarihine ilişkin bir ipucu var.

    Jotunheim'dan döndüğümüzde Mimir kehanetin değiştiğinden ve Ragnarok'un yüzlerce yıl önce geldiğinden bahsediyor. 3 kış bittikten sonra Ragnarok başlayacak diyor. Tam cümleyi hatırlamıyorum ama özeti bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

    Bu sefer GoW 2'yi duyuracaklarını düşünüyorum. Son oyunu 4 yılda geliştirdiler 2. oyunu da 2022'de görürüz. 3. oyun da nesil sonunda gelir. PS6'da da Mısır mitolojisine geçelim
    ResetEra'da birisi State of Play'de gösterileceğine dair kendi tahmini yazmış. :)
    Yeni bir IP göreceğiz bu hangisi olacak şimdilik muamma.

    - Release Date/Price
    - Miles/Demons Souls gameplay
    - UI breakdown/details
    - Launch Lineup
    - Maybe 1 big reveal or 2 but not the main focus of the event.
    - BC details/footage of maybe TLoU2/GoT/UC4 running on PS5
  • Control için şuan Alan Wake DLC'si gelecek. Tabii bunlar resmi değil hala şuanki bilgiler sızıntılar Alan Wake olacağını ciddi şekilde destekliyor.

    DLC adı AWE -- (Altered World Events) veya (ALAN WAKE)... Remedy burda ikilem yaratmış :)

    Bu DLC muhtemelen Alan Wake 2'ye köprü olacak.
  • 10 bin daha yazalım 4k 120 fps olayı için, hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam ben ana oyunu bitirmiştim PC'de dediğiniz gibiyse DLC'yi satın alırım. Sanırım şuan Remedy 3 oyun yapıyor birisi CrossX miydi neydi adı diğer ikisini bilmiyoruz henüz.
  • Naıghty Dog tek başına ps4’ü sırtlamış resmen. Tlou 2 çok tartışılsa da bir şekilde damga vurdu milyonlar sattı. Uncharted 4 seriyi çok güzel bir şekilde noktaladı ve 16 milyon sattı. Last of remastered ps3 versiyonu ile toplam 20 milyon sattı. Uncharted Lost Legacy de harika bir oyuncu, dlc’yi bile 10 saatlik tam bir oyun deneyimi olarak sundular. Uncharted Collection eski oyunları paket halinde güzel bir gelişme ile sundu. Ve Tlou 1 remastered haricinde hepsini Türkçe dublajlı olarak oynadık. ND yeni oyunu çıkarana kadar yeni nesili hakkını verecek başka bir firma da yok herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 29 Temmuz 2020; 18:15:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Naıghty Dog tek başına ps4’ü sırtlamış resmen. Tlou 2 çok tartışılsa da bir şekilde damga vurdu milyonlar sattı. Uncharted 4 seriyi çok güzel bir şekilde noktaladı ve 16 milyon sattı. Last of remastered ps3 versiyonu ile toplam 20 milyon sattı. Uncharted Lost Legacy de harika bir oyuncu, dlc’yi bile 10 saatlik tam bir oyun deneyimi olarak sundular. Uncharted Collection eski oyunları paket halinde güzel bir gelişme ile sundu. Ve Tlou 1 remastered haricinde hepsini Türkçe dublajlı olarak oynadık. ND yeni oyunu çıkarana kadar yeni nesili hakkını verecek başka bir firma da yok herhalde.
    Naughty Dog elbette Sony'nin en iyi stüdyosu ama Insomniac Games, Guerilla Games ve Santa Monica da çok başarılı stüdyolar. Bana kalırsa hepsi konsol sattıracak oyunlar yaptı bu nesil.




  • Yakında öğreniriz hocam :)
  • Bakalım kimler bu seviyeye ulaşabilecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    makinalar kalksa, bu sefer de stream servisine özel oyun çıkarırlar. sonuçta herkesin tek bir stream servisi altında toplanıp, bu pastayı tekele bırakacaklarını hiç sanmıyorum. büyük markaların kendine ait platformları mutlaka olacaktır. ki zaten streame geçiş olsada öyle birkaç nesil fiziksel cihazları tamamen ortadan kaldırmayı göze almazlar. bu devirde hala medya disk li cihaz çıkarma mecburiyetinde hissediyorlarsa, konsoldan öyle kolay kolay vazgeçmezler. zaten o arada bizde göçüp gideriz. bizden sonrakiler düşünsün
  • God of War'ın soundtrack listesi tam bir baş yapıttı Bear McCreary neye el atsa harika soundtrack yapıyor. Umarım devam oyunun da yine bu abi besteler müzikleri.

    Dizi tarafında Battlestar Galactica, Black Sails, Outlander, The Walking Dead, Da Vinci's Demons, See gibi dizilerin müziklerini yapmıştı. Çok epik tema müzikleri yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    10 bin daha yazalım 4k 120 fps olayı için, hayırlı olsun
    bu tv trde 11bin civarına satılacakmış burda söyleyen arkadaşın dediğine göre. ayrıca vrr da yok, güncelleme ile gelir diyolar ama net değil. puanları çok iyi değil, bence ederi max 6-7 bin
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900h



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 29 Temmuz 2020; 18:56:5 >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    Sony yıllar önce rekabette tüm ürün gruplarında geri kalınca, core business olarak playstation'ı seçmişler ve diğer ürün gruplarından (amfi, ses sistemleri, tv vs) çıkmışlardı. hasbelkader tv de direniyorlar ama durumları ortada. zamanında aldıkları bu karar çokta iyi oldu. Bu sayede PS4 efsanesine imza attılar. bizde ekmeğini yedik

    Hiçbir ticari kuruluş ama Türk ama japon ama amerikan bir iş koluna sınırsız kaynak ayırmaz. MS bu nesilde atılım yapmak zorundaydı, yaptılar da. ama tutmaz, beklenen ticari başarıyı elde edemezlerse; işte o zaman bir de bakmışız çinli bir firmaya satılıvermiş. Bu neslin sonunda iki firmadan biri oyundan düşer. ya da birleşirler.

    Otomotiv sektörü de yıllar içinde bu devinimi yaşadı.
  • Arkadaslar hala sony firmasini ps ayakta tutuyor laflarina inanmayin bilgisayar bolumu zarar ettigi icin elden cikardi ki bunu bir cok sirket yapiyor zaten evet sonynin ps bolumu cok fazla para kazanan bolumu ama tek basina bir sey ifade etmiyor sony film sektorunden ve film yapimci sirketlerinden devasa paralar kazaniyor müzik sektorunden sinema sokturundeki kamera sistemleri sony kullaniliyor tv bölümü bayadir kar etmeye başladi cep telefonlarindaki en iyi sensorleri sony uretiyor basta iphone olmak üzere cep tel uzerticileri hep sony sensor kullaniyor muazzam para kazaniyor sony cogu bilmez sony finansal holding grubu var anlayacaginiz kicindan birinin uydurmasiyla sony batmaz gerci her sene ayni terane her sene sony batiyor ulan bir batiramadilar sony reisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 29 Temmuz 2020; 19:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 geriye uyumluluk durumu nedir belli mi? Bari gelecek nesil tüm ps4 oyunlarını oynaya bilsek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam playstation ile alakalı geliri tüm gelirlerin %27-30'unu oluşturuyordu, söylediğin gibi değil yani durum.
  • Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    Anketler de Ps5 in ezici üstünlüğü var şuana kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.