Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180.823
Cevap
1.520
Favori
9.823.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 13011302130313041305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Durum tespiti için tabi ki şu anı konuşacağız. çünkü elimizde yapılan işlerin sonuçları var. Dediğin gibi olur xbox iddialarını gerçekleştirirse, e ne güzel işte. O zaman gider xbox alırız. Ama bize iddia değil somut çıktılar lazım. Doğmamış çocuğa boşuna don biçmeyin arkadaşlar.
    yapacak edecek ile karar verilmez, ürün alınmaz.
  • ABD'de En Çok Satan Beş PS4 Özel Oyunu

    Insomniac Games'in Eylül 2018'de çıkışını gerçekleştiren açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man, Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok satan PlayStation 4 özel oyunu.

    Pazar araştırma şirketi NPD Group analisti Mat Piscatella, dolar satışlarına göre Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok satan beş PlayStation 4 konsol özel oyununu açıkladı.

    Marvel's Spider-Man'ın arkasında ikinci olarak God of War ve üçüncü olarak Horizon: Zero Dawn geliyor. Onları The Last of Us Part II ve Final Fantasy VII Remake takip ediyor.

    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |




  • Oyun sektörünü geçtim; Spider-man, gelmiş geçmiş yaratılan en sempatik karakter olabilir dünyada. 100 kişiye sorsan 1'i sevmez. Spider-man 2'den beridir bu kadar düzgün bir oyununu da göremedik. PS2 dönemi çıkan Spider-man 2 de dönemine göre harikaydı ve çok sevilmişti.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Series X döneminin, One dönemine kıyasla büyük bir şahlanma yaşayacağını sanmıyorum.

    Keşke şahlansa, rekabet artsa, Sony bize 5 oyun vereceğine 7 oyun verse ama yok.

    Her zaman diyorum, Microsoft oyun yapma derdinde değil, baktı Sony'i klasman olarak geçemiyor, abonelik hizmetiyle geçmeye çalışıyor ve tüm planları, stratejileri bu yönde.

    Bana kalırsa sektörü kızıştırma niyetindeler ama bilinçsizlermiş ya da sektöre yeni girmişler gibi hareket ediyorlar.

    "Özel oyun politikası" diye bir şey yok Xbox tarafında, bunda bir anlaşalım önce, Horizon'da PC'ye geliyorsa artık o da özel değildir, Last of Us'ta gelecekse o da özel değildir, tüm bunları yanlış anlamayın diye söylüyorum.

    Ek olarak şunu da belirteyim, Ps5'te Sony Ps4 neslinin üzerine kat çıkarak ilerlemeye devam edecek, yani, One dönemiyle Series X dönemi arasında ne kadar fark olacaksa, (One döneminde bir şey yapmamalarına rağmen) oyun tarihinin en başarılı konsolları arasına girmiş Ps4'ün bile üzerine aşırtma yapacak bir Ps5 var, işte bu, başarması daha zor bir olaydır, Sen kötü olan bir şeyle kıyaslama yaptığında zaten az biraz uğraşarak çok daha iyisini yapabilirsin, insanlarda seni takdir eder, fakat asıl mesele başarının üzerine başarı eklemek/katmaktır, bu seni bulunduğun alanda zirveye taşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 23 Temmuz 2020; 15:20:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Yazmadığım sözleri demişim gibi farklı yerlere çekiyorsun ama :)

    Ben, "Game Pass için PC aldım" , "Sürekli PC'de oyun oynuyorum, PS'de sıkılıyorum" , "PS var fakat her gün PC başındayım" diye bir laf söz etmedim, ima dahi etmedim, aksine sıkıldığımı belirttim :)

    PC'yi de oyun için değil, iş için aldım, işim gereği bilgisayarımın iyi olması şarttı ve ben de bu fırsatı öylesine değerlendirip 5₺'ye abone olup bazı oyunları oynadım, bitirdim ve hepsi bu, yanisi, 29.90 bile vermem, ilgimi çeken oyun yok çünkü, ilk ay ilgimi çekenleri deneyim ettim, sıkıldım ve kapattım, Microsoft'un çok istediği abonelik sistemi de bu değil miydi zaten? İstediğimi elde ettim ve sona erdi :)

    Şunu da ekleyeyim, başkalarını bilmem, ama ben hiçbir zaman hiçbir şekilde ne oyun sattım, ne 2. el oyun aldım, ne kardeşlik yaptım, ne de bu tür olaylara giriştim, tüm bunları yapmamamın sebebi ise, "Benim olmalı" hissimden kaynaklı, birisiyle kardeşlik yapmam, kendi kardeşim olsa bile yapmam, farklı bir ülkenin hesabından ucuz diye oyun almam, bu benim tercihim ve hiçbir oyun hakkında da, "Hemen oynayıp bitirmeliyim ve sonra da zarara girmeden satmalıyım" diye acele bir düşünceye sahip olmadım. Bu sebeple huzursuzluk falanda yaşamıyorum, aksine kafam çok rahat :)

    Bu arada önceki mesajımda, "Ps4'ün üzerine kat çıkacaklar" dememdeki sebeplerden birisi de PS Now hizmetinin güçlenmesi ve yeni nesilde Türkiye'ye de gelmesidir.

    Eksik oldukları tek nokta bu zaten, bunu tamamladıklarında Microsoft'un müthiş başarısını görmeyi iple çekiyorum, şunu unutuyor gibisiniz, PlayStation Microsoft'un darbesini hazmeder ama Microsoft PlayStation'dan aldığı darbeyi kapatamaz, bünyesi kaldırmaz, gerekli hücreler yardıma koşup yarayı iyileştiremez.

    Umarım o darbeyi sindirebilirlerde, gerçek rekabeti görürüz Ps3/XB360 dönemleri gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 23 Temmuz 2020; 16:4:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Birisi bana ozel oyun mantigini anlatabilir mi ya? Exclusive olmayan oyunlar daha mi az kaliteli? Ben bu dusunce mantigini anlamiyorum hicbir sekilde. Gonul isterki her oyun her yerde olsun, insanlar kendi tercihlerine gore alsin oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of us 2 yakında 1.sıraya yerleşir spidermani de severim ama last of us 2 1.olmalı
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    kendin sormuş ve cevabını vermişsin zaten "exclusive olmayan oyunlar daha mı az kaliteli" evet daha az kaliteliler exlclusive oyunlar daha özenli ve kaliteli oyunlar diğer oyunlara göre.
  • Ms bir gow, lou, uncharted yaratmadığı sürece Sony'nin gerisinde kalacaktır.
  • Büyük ihtimal de olacak gibi görünüyor. :)
    İstatistikler gelmeye devam ediyor.

    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Last of us 2 yakında 1.sıraya yerleşir spidermani de severim ama last of us 2 1.olmalı
    o senaryo ile mi? bence tüm dünyada bu kadar tartışılan ve oyun dünyasını ikiye bölen bir oyun yılın oyunu seçilmemeli. yılın oyunu taraflı tarafsız herkesin kabul edeceği bir oyun olmalı. ama büyük ihtimal Last of us 2 olacak ve tartışmalar devam edip gidecek...
  • Olması gereken de bu
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Senaryo tartışılabilir ki ilk oyun gibi olmasa da çöp bir senaryosu da yok bence 7 lik bir senaryo sadece onun dışında yaptığı mükemmel işçilik ile hem 1.sırada olmayı hemde Game of the year olmayı hak ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 23 Temmuz 2020; 16:10:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Senaryo tartışılabilir ki ilk oyun gibi olmasa da çöp bir senaryosu da yok bence 7 lik bir senaryo sadece onun dışında yaptığı mükemmel işçilik ile hem 1.sırada olmayı hemde Game of the year olmayı hak ediyor.
    çok tartışılan senaryo hariç 10 luk bir oyun ona şüphe yok ama ah o senaryo yokmu, bu biraz şey gibi mükemmel bir restaurant mükemmel garsonlar varken doğal olarak mükemmel bir yemek beklerken etsiz iskender gelmesi gibi birşey ama aşçı bunu uygun görmüş bize böyle istemiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 23 Temmuz 2020; 16:14:49 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    evet exc.olmayanların çoğu kalitesiz.
    rockstar gibi dev firmanın oyunları kaliteli sadece.onlarda 10 yılda bir oyun yaptığı için öyle oluyor.ubisoft gibi yılda 1 oyun çıkarsa o seviyeye iner orasıda.
    birde cd projekt çıktı son olarak.onlarda cyberpunk da bozacaklar mı göreceğiz.

    kısaca herkes ister exc.oyun olmasın.fakat kendi malını satmak için bu sektörde var bu.
    bende isterim nintendo oyunlarının ps ye gelmesini.fakat gelmiyor gelmeyecek.o konsolu alman lazım oynamak istiyorsan.
    Sony oyunlarının kalitesini herkes biliyor.Naughty Dog ve Santa Monica özellikle.
    onların oyununu oynayınca diğer oyunları beğenmiyorsun.
    bu firmalar Sony nin.ve ona para kazandırmak için varlar.Sony niye microsoft a para kazandırsın.sen olsan altın yumurtlayan tavuğu başkasına verir misin?

    o yüzden exc.oyunlar bitmeyecek bu sektörde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker7777

    Ms bir gow, lou, uncharted yaratmadığı sürece Sony'nin gerisinde kalacaktır.
    Bunların kalitesinde yaratamazda yanına yaklaşacak oyun koyarsa belki bi yerlere gelebilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13011302130313041305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.