Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.828
Cevap
39
Favori
193.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    1400 liralik monitoru, sirf markasi Sony diye tavsiye etmek, bu tavsiyeyi yaparken de bunu; Kanada'daki arkadasinin kullandigini, Skype uzerinden inceledigine dayandirmak cidden yilin komedisi. Adama sormazlar mi: Dostum bu monitorun paneli, modulu ne? Renk gecisleri nasil, tepki suresi, ghosting, clouding durumu nedir? diye.. Tabi sen bunlari Skype uzerinden hep test ettin degil mi;)

    Normalde bu tur yanlislarini insanin yuzune vurmaktan yemin ederim hoslanmam, "Allah islah etsin" der, gecerim. Fakat fanliginiz yuzunden mantikli dusunemiyor, resmen insanlari yalan/yanlis yonlendiriyorsunuz. Bu insan 1.400 lirayi nasil kazaniyor? demiyorsun, Sony urunu satilsin, tek derdiniz o.. Halbuki o paraya alabilecegi cok cok cok daha performansli bircok model mevcut. Mudahale etmemin sebebi budur. Bu sefer anlarsin insallah ne demek istedigimi..

    "Killzone bal gibi oynaniyor" muş, sana gore oyle olabilir, ben buna bir sey demiyorum ki. 100 tane Fps oyuncusuna sorsaniz 92 tanesi multide Titanfall'i tercih eder diyorum. Ve Killzone'un grafik ve silah tasarimlari disinda bombos, vasat bir Fps oyunu oldugunu iddia ediyorum. Katilirsin katilmazsin...


    Konu üzerinde laf altından giydirip, daha sonra artık yazmayacağım diyerek PM'den devam etmeyi samimi bulmadığım için PM'ne verdiğim cevabı tartıştığımız konu üzerinden veriyorum bilgin olsun.

    Artık şu Monitör olayını bir açıklığa kavuşturalım, ki benim için aylar önce kapanmış bir konuyu tekrar, tekrar ve tekrar yazmaktan bıktım artık.

    -1400 Liralık Televizyonu Sony diye tavsiye etmedim; çünkü tavsiye etmedim. Sadece muhabbeti açıldığı için Sony'nin, 3D oyun deneyimini yaşatmak amacıyla böyle bir panel geliştirdiğini ve son çıkardığı Bravia modelindeki işlemciyi kullandığını yazdım. Kanada'daki arkadaşımın aldığı Televizyonu Skype üzerinden inceledim. Yine söylüyorum çünkü bunda olağan üstü, alışılmadık bir durum yok, yazdığım yorumu kendin koydun görenler de anormal bir durum olmadığını belirtince sineye çekildin. İncelemek demek sadece Televizyonu alıp, içini açarak veya kullanarak bakmak anlamına gelmez. Türkçe'de ''inceleme'' kavramının binbir türlü izahı, özeti var. Sen Skype üzerinden arkadaşının aldığı bir şeyi, HD kamerdan görüp, detaylarını bizzat kullanan kişiden öğrenirsen bu da bir incelemedir, bakmak, fikir almaktır. Ki ben yorumumda kesinlikle ve kesinlikle teknik olarak bahsetmedim Monitörden; sadece Skype üzerinden panele bakma şansım oldu dedim. Diğer cümleler benden çıkmamıştır, senin irite edici cümlelerindir.

    -Allah Islah Etsin diyebilme hakkına sahip olmak sana düşmez. Bunu diyebilmen için muhatap olduğun kişilerden farkın olmalı. Ki bana Fanboy diyorsun, ne fanboyluğumu gördün diye soracam ortaya mesnetsiz bir şey atacağın için sorma gereksinimi dahi duymuyorum.

    -Evet, Killzone bal gibi de multi oynanıyor; bu bana göre değil, istatistiklerin söylediği bir şeydir, bu yüzden mesnetsiz konuşmayı alışkanlık haline getirdiğini söylüyorum. Yanlış bilmiyorsam PS4'ün var, bir zahmet Shadow Fall'ı açıp Multiplayer'dan verilerine bakarsın, kim ne kadar oynamış, aktif oyuncu sayısı kaç, aylık, haftalık, yıllık istatistik verilerinin hepsi Çoklu Oyuncu bölümünde bulunuyor.

    -Bana göre TITANFALL ne kadar beş para etmez bir oyunsa, sana göre de Shadow Fall öyledir ve bu beni zerre ilgilendirmez. Ama bu, şuanda en iyi görünen ve Next Gen'in hakkını veren bir oyun olduğu hele hele Multiplayer'ın zibilyon tane insan tarafından oynandığı gerçeğini değiştirmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

    quote:

    Orijinalden alıntı: SturdyHead

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

    konsol tarihinde ilk kez konsollar ortalama pclerden geride neyin derdindesiniz
    çöpp bu konsollar çöööpp

    İyi de arkadaşım konsol alınma sebebi düşük fiyata yüksek performans alabilmek. Battlefield 4 ve COD Ghost'u PC'lerde kolay kolay 1080p 60FPS oynayamazsın. Yani evet bir kasa toplarsan oynarsın ama pratik değil. PS4 denilen cihaz 1200 TL değil mi...

    değil...
    oyun fiyatlarıyla ,pc den çookk daa pahalıya geliyor..
    ama kolaylık dersen sebep olarak ona katılırım
    konsolda oyun oynamak çok kolay amaaa ucuz değil... düşük paraya yüksek performans değil..

    PS Plus üyelerine zaten ortalama olan oyunları zaten yarı fiyatına veya ücretsiz olarak veriyorlar. Diğer efsane olan oyunları da mesela Bioshock Infinite gibi ben bunları dijital olarak almak istemem kutulu olunca çok daha iyi olur. Evet kutulu olarak bile PC daha ucuz olabilir ama efsane denilen oyunlar da yılda 1-2 kez çıkıyor. Bu yüzden fiyata çok takılmamak lazım ve zaten ortada da 2 kat fiyat farkı da yok zaten. Kazıkçı Teknosa'yı falan örnek göstermeye gerek yok.
    Şu anda konsollarda iyi olan bir tek bence BF4 ve COD Ghost var ve bunlar da 10 saat oyna çöpe at tarzında olan oyunlar değil.
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Xbox one gamepadi ile oyunu oynadin mida gelmis ahkam kesiyorsun forumda kelime israfi yapan birini goster deseler dusunmeden seni gosteririm arkadasim biraz utan ya dedigin hersey yalan cikti ovdugun her oyun elinizde patladi olmaz dedigin seyler oldu hala gelmis burada sacma sapan yorumlar yapabiliyorsun fikrini beyan etme demiyorum bi fikrin olsa belirt dicemde milleti trollemek icin yazilan seyleri gordukten sonra bu konularla ilgili bir fikrin oldugunuda sanmiyorum

    Bak sana bir dip not: titanfalli vok begendim ve bu oyunun deli gibi xbox sattiracagina inaniyorum ama bukadar hizli bir oynanisa sahip bir oyunun gamepad ile daha iyi oynanacagini soylemek kadarda sacma bisey gormedim ki bf oyununu pcde gamepad ile oynayan biri olarak soyluyorum bunu biraz daha az sacmala rica ediyorum oyunda sabit durup sniper oynasan neyse ama oyu resmen isik hizinda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Şubat 2014; 2:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesrap

    şu adam üzerinden amma prim yapmaya çalışan adam var.
    hadi bazılarını tanıyorum bu işlerle uğraşmaz ama bazıları paso bu adamı mahsus hedef alıp kendini burdaki sonici arkadaşlara sevdirme çabalarını anlamıyorum.

    adama yalancı felan diyonuzda peki size ne demeli ?
    yeri geldimi oyun konsolda oynanır diyip daha sonra pc yede çıkıyo orda oynarım demek ne oluyo ?
    veya grafik önemli değil diyen daha sonra 1080p diyen adamlara ne demeli ?
    şimdi size bu adam dansöz gibi kıvırmayın derse baştan sona kadar haklı.

    John Shepard tam hatırlamıyorum ama bu arkadaşın bir söz vardı.
    vesrap yine herşeyiyle savunuyo gibi birşeyler demişti bu konsolu.
    sizde birşey diyorsanız sonuna kadar gidin.
  • Titanfall oyunu elde patlayacak bu mesajımı bir kenarda tutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kaç aydır xbox bölümüne girsem one ın tanıtımından önce bile ne varsa attın ne varsa tutmadı.yanlış anlamayın ama bir ürünü beğenebilirsiniz hatta ne kadar bence saçmada olsa fanıda olabilirsiniz ama hocam sizinki tanımsız ciddi ciddi microsoft çalışanısınız sanıcam.sadece size değil tüm bu konsol fanları arkadaşları anlamıyorum. yıllardır xbox 360 kullanıcısı olarak ve bir halo fanı olarak ben konsol değil oyun fanı olurum nintendodan nefret eder ama zelda geldiğinde yinede vasat donanımsız yazılımsız çağ dışı nintendo ürünü alırım.ama bu saçma muhabbetlerı anlamıyorum.öncelikle şu oyun çöptür veya tutmaz vs cümleleri anlamsız oyun zevki tamamen kişisel bir kavram kimine hitap eden oyunlar kimine etmez.başkasına hitap etmedi diye o oyun "beklenmez,çöp" değeri bu kadar kolay taşımaz.yanlış anlama sadece sana değilim lafım tüm kendi şirketi gibi savunan arkadaşlara.objektif olsak daha düzeyli ve tutarlı tartışma ortamı olur.
    benim fikrime gelince bence her iki konsolda gayet iyi özellikler ile geldi ama şu gerçek üzülerek söylüyorum xbox one oyuna yenik başladı ve hala toplayamadı ve toplamamakta ısrar ediyor.sony kaç tane exc duyurdu biz halo yu bile 2015 de oynayabilicez.eksik donanım yüzünden çok eleştirildi diğer multimedya özellikleri de istenen başarıda uygulanmadı bunlar tekrar diyorum malesef eksi.multiplatform oyunlarda ps4 daha şimdiden önde ilerde nolur bilemem ama şuan ki durum böyle.keza ps4 ün türkiye ve türkçe oyun destekleri kim ne deserse desin çok çok önemli bir olay ve artıdır.oyun zevki göreceli ve kişisel bir kavramdır bir oyun başkasına hitap etmez bir başkasına hitap eder beğenmediniz diye bu kadar kolay çöp veya beklemeyen oyun damgası yiyemez oyunlar.infamous hakkında dediklerinde bence hatalı zaten başarılı bir seri ve yepyeni tasarımla ve içerikle yepyeni oyunu geliyor kesinlikle beklenilen bir oyun.ben geçtiğimiz nesil ps3 almadım çünkü last of us, uncharted ve kingdom hearts hariç dikkatimi çeken exc yoktu.ama bu nesilde sony eksi yönlerini gidermiş ve gidermeye çalışıyor.gamepad düzeldi psn iyileştiriliyor psn plus ın verdiği avantajları söylemiyorum bile.ha donanımı çok takar mıyım hayır ama multiplatform oyunlarda ps4 daha başarılıysa ps4 ü tercih ederim xbox one ı excler için alır oynarım.evet xbox live ın kalitesine elbette yaklaşamadı psn ama ama başarılı bir şekilde ilerliyor.hangi konsol iyi sorusu bence saçmalık tek cevabı olamaz ki hangi oyunlar hitap ediyorsa ve o oyunlar hangi platformdaysa gider onu alır herkes.Kimisi için halo iken kimisi için last of us dır.her iki konsolunda artıları ve eksileri var xbox ın live gamepad ve hatta kinect casual kesim için artıdır.ps4 ise donanım psn plus avantajları fiyatı artıdır objektif olarak bakarsak.Yani bu kadar tartışmak çok saçma bence özellikle oyunlar hakkında bu kadar yersiz ve haksız cümleler bu kadar kolay söylenmesi garip.Oyuncu olan her ikisinide alır.Ha bir konsol tüm isteklerinize karşılık veriyordur onu alırsınız önemli olan piyasada çekişme olması daha iyi oyunlar daha iyi fiyatlarla çıkması.Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenercag -- 17 Şubat 2014; 3:54:01 >
  • Konu "tartışma" konusundan çok kavga, gürültü, küfür, hakaret konusuna döndüğü için Konsol bölümü yönetim kararı ile kilitlenmiştir.

    Bundan sonra ana konular dahil, konsolları karşılaştırma, birbirine laf atma, gifler, resimler vs bu tarz yorumlarda bulunanlar "uzun" süreler bölüm yasağı alacaktır.

    Tekrardan insanların seçimlerine saygı göstermenizi rica eder, yukarıdaki açıklamaya dikkat etmenizi diler, iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.