Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
53
Favori
65.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    SATIŞLAR SONLANDIRILMIŞTIR! BUNDAN SONRA KONU SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR!


    Playstation 3 ve Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One konsollarında kullanabileceğiniz GIMX yazılımını kullanan adaptörü yapıyorum. Cihazı kendi yapmak isteyen varsa buraya tıklayarak nasıl yapılacağına dair ingilizce rehber bulabilirler. İngilizcesi yeterli olmayanlar bana istedikleri konuda danışabilir, bilgi alabilirler. Yazılımın nasıl yükleneceğini ve ürününün nasıl kullanacağını belirten kendim hazırlamış olduğum Türkçe rehbere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Böyle bir cihaz arayanlar veya önceden alanlar; yeni oyunlar için configler, güncelleştirmeler, ince ayarlar, duyurular ve kurulumun nasıl yapıldığı hakkında bilgi almak istiyorsa, konuyu favorilerine eklemelerini tavsiye ederim.


    Cihazı Kullanabilmeniz İçin Nelere İhtiyacınız Var:

    • Windows 7 ve üstü, bir laptop veya masaüstü bilgisayara ihtiyacınız var.

    • Bilgisayarınızda en az 4 adet usb girişi (laptop klavyesi kullanıcaksanız 3 usb girişi) bulunmalı. Bunlara klavye, mouse, gamepad ve cihaz takılacak. Eğer usb girişiniz yeterli değilse usb çoklayıcı almanız gerekmekte.

    • Bilgisayara takılan koldan ses alamadığınızdan kulaklıkla ses almak için ya ikinci bir kola yada usb ses kartına ihtiyacınız var. Sıkça sorulan sorular kısmında 8. soruda bu konu detaylı bir şekilde anlatıldı incelemenizi tavsiye ederim.

    • Mouse yenileme hızı buradaki testte 300 Hz ve üzeri çıkması gerekli. Aksi taktirde mouseun oyun performansı düşük olacaktır. Teste girdiğinizde bir kere sol clik yapıp mouseu hızlı bir şekilde sağa sola hareket ettirin. Sağ kısımda 300 Hz üzeri bir değer olup olmadığını kontrol ediniz.


    Cihazla Neler Yapabilirsiniz?


    • Konsolunuza klavye ve fare bağlayabilirsiniz. Mouse ve klavyenizdeki makrolar sıkıntısız bir şekilde çalışır. Klavye ve farenizde makro özelliği yoksa program üzerinden istediğiniz makroyu yazabilirsiniz.

    • Playstaion 4 kolunu ister Xbox One da veya Xbox One kolunu Playstation 4 de kullanabilirsiniz. Kısaca bilgisayara kablolu veya kablosuz bağlanabilen tüm kolları konsolunuza bağlayabilirsiniz.

    • Tek config dosyasında 8 tane ayrı profil oluşturabilirsiniz. Bu profiller isterseniz farklı oyunların ayarları veya örneğin Battlefield 1 için tank, piyade, uçak gibi farklı fare hassasiyeti istediğiniz veya farklı tuş dizilimi istediğiniz ayarları, belirlediğiz tuşlara profilleri atayarak oyun içinde anında geçiş sağlayabilirsiniz. Örneğin F1 tuşuna bilgisayara bağladığınız farklı gamepadi, F2 tuşuna klavye mouse ayarınızı, F3 tuşuna farklı hassasiyete sahip klavye mouse ayarlarını atayabilirsiniz. F tuşları temsilidir istediğiniz tuşu profil tuşu olarak atayabilirsiniz.

    • Doğru config ayarı ile çoğu oyunda klavye ve fare kullanabilirsiniz.

    • Tepki sürelesi Playstation 4 için 10ms(100hz), Xbox One için 4ms(250hz) dir. Tepki süreleri GIMX yazılımını aktif ettiğinizde bilgisayar ekranında anlık olarak güncellenerek gösterilir. Bu tepki süreleri oyun kollarının kendi tepki süreleridir. Cihaz sisteme ekstra bir gecikme eklemez.

    • Flight stickleri konsolunuzda bilgisayarda olduğu gibi kullanabilirsiniz.

    • Custom gamepad, direksiyon gibi el yapımı sistemlerinizi konsolunuz üzerinde kullanabilirsiniz.

    • Bu cihaz ile PS4 'de G920, G27, G25, Driving Force GT, Driving Force Pro, Driving Force Ex, Driving Force, Momo Force, Momo Racing Force, Formula Force GP vb. direksiyonlarınızı tam fonksiyon kullanabilirsiniz. Bu direksiyonları PS4 'ünüzde kullanmak istiyorsanız forumdaki "Sonic.Storm", onun konusuna uğramanızı ve ondan almanızı tavsiye ederim.
      Link: --- Logitech Direksiyonlarınızı PS4'te Kullanın (G920, G27, G25, DFGT, Momo) (Force Feedbackli) ---


    Cihazın Fotoğrafı
    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!


    SATIN ALMA ve İLETİŞİM:

    SATIŞLAR SONLANDIRILMIŞTIR!



    CİHAZI ALDIKTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER


      KURULUM VİDEOSU



  • 1.Adım: Bilgisayarınızı ve konsolunuzu açınız. Videodaki gibi gimx programını bilgisayarınızın bit versiyonuna göre kurun.

  • 2.Adım: Klavyenizi, farenizi, konsolun orijinal kolunu kapalı olarak ve dönüştürücü adaptörün "PC" yazan kısmını bilgisayarınıza takın. Çevirici adaptörün "PS4 veya XB1" yazan kısmını gönderdiğim kablo ile konsolunuza bağlayın.

  • 3.Adım: "gimx-launcher" girin. Size hazır configlerden indirip indirmeyeceğinizi soracaktır. İstediğiniz oyunun ayarı oradan seçerek kullabilirsiniz veya isterseniz "hayır" diyerek konudaki ayarlarımı videodaki gibi atıp kullanabilirsiniz.(Tekrardan hazır ayarları kullanmak isterseniz sol üstten "yardım" diyerek "oyun config indir" diyerek tekrardan indirebilirsiniz.)

  • 4.Adım: 2.adımda söylenenleri doğru yaptıysanız programın port kısmında "COM3 veya COMX (X herhangi bir sayı)" yazacaktır. Eğer herhangi bir COM ibaresi yok ise dönüştürücü adaptörün "PC" kısmını bilgisayardan çıkarıp tekrar takın ve F5 e basın. Config dosyanızı seçip "Çalıştır" diyerek cihazı kullabilirsiniz.

  • Playstation 4 kullanıcıları için özel: Program başladığında "başlatmak için PS tuşuna basınız" diye bir bilgi görünecektir program ekranında. Cihazı aktif etmek için klavye üzerinde "backspace(enter tuşunun üzerindeki geriye doğru ok işareti olan tuş)" tuşuna basınız.


    Kablo Bağlantıları İki Konsol İçin de Aynıdır :


    Dört USB port varsa USB HUB olmadan
    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!

    Yok ise USB HUB ile
    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!



    Gerekli Yazılım Ve Dökümanlar:


    Türkçe Kurulum Rehberi: Tıkla(Rehber içerisindeki linkten indirdiğiniz programı güncellemeyi unutmayın)

    GIMX 7.15 Yazılımı 32bit:
    https://github.com/matlo/GIMX/releases/download/v7.15/gimx-7.15-i386.exe


    GIMX 7.15 Yazılımı 64bit:
    https://github.com/matlo/GIMX/releases/download/v7.15/gimx-7.15-x86_64.exe




    Hazır Klavye Mouse Ayarları:



    PUBG config sizlerin isteğinize göre düzenlenmiştir. Loot numerik tuşlar ve fare tekerleğine atanarak kolaylaştırıldı.Sağ tık basılı iken "Q" ve "E" ile sola ve sağa eğilerek nişan alabilirsiniz."M" tuşu haritayı açar. "TAB veya ESC" tuşuna basılı tutarak oyun menüsünü açabilirsiniz. Config diğer configler gibi "HOME veya koldan PS" tuşu ile aktif olur ama alternatif olarak klavyeden "P" tuşunu da kullabilirsiniz. Diğer tüm ayarlarda olduğu gibi tuşları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kurulum videosunda ve kurulum rehberinde tuşların nasıl değiştirebileceğinizi detaylı bir şekilde açıkladım. İncelemenizi tavsiye ederim.

    Battlefield 1 ve Battlefield V de, F1 ve F2 tuşlarına atanmış iki profil bulunmakta. F1 piyade, F2 tank profilleridir. En iyi hissiyat için oyun içi asker hassasiyetini, tank hassasiyetini fulleyip, tüm ölü bögeleri 0 yapın.

    Rainbow Six Siege ayarları bilgisayar düzeni ile aynı olup sağ mouse butonuna(nişan alırken) bastığınızda "Q" ile sola "E" ile sağa eğilebilirsiniz.


    Apex Legends ayarında "ALT" tuşuna basılı tutarak mouse'u menüde kullabilirsiniz. "ALT" tuşu basılı iken sol fare tuşu "X" sağ mouse tuşu "Kare" dir. Ultimate tuşu "T" dir. ALT tuşunu bırakırken mouse'u hareket ettirmeyin yoksa karakteriniz kendiliğinden yürür veya menüde mouse tek bir yönde hareket eder böyle bir durum yaşarsanız ALT tuşuna bir kere basıp çekmeniz yeterlidir.(Mouse hareketsiz iken) PS4 için "Touchpad" tuşu klavyede "CAPS lOCK" dur. Bombalar "1" ve "2" tuşunda olup sağlık kiti "H" tuşuna atanmıştır. Oyun içi ayarları fotodaki gibi yaparsanız 1:1 pc hassasiyeti alırsınız.

    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!


    gimx-launcher üzerinden "Help->Get configs" diyerek repo üzerinde bulunan topluluğun sağlamış olduğu ayarları indirebilirsiniz. Bu ayarlarda;

    Battlefield 1, Battlefield V, Call of Duty: Black Ops 4, Destiny, Doom, Overwatch, PUBG, Rainbow Six: Siege, Titanfall 2, Wolfenstein 2: The New Colossus ve fazlası bulunmakta. Oyunların çoğu PS4 için ayarlanmış olsada Xbox One üzerinde de ufak ayarlama ile çalışacaktır. Bu ayarlama "gimx-launcher->Edit config->Type=XOne Pad" yapıp DS4 üzerindeki touchpad tuşunu Xbox One gamepadinde karşılık gelen tuşa atamanız yeterlidir.



    Aklınıza takılan her türlü soruyu pm veya ilana cevap olarak atabilirsiniz. Cihazın nasıl yapıldığını merak edenler ve kendisi yapmak isteyenler de pmden bana ulaşabilirler. Kendi cihazını yapmış olan arkadaşlar da takıldıkları yerde ister konuya ister özel mesaj atarak bana ulaşabilirler.

    Sıkça Sorulan Sorular:

    S1) Konsoluma gelen güncellemeler cihazı kullanılmaz hale getirebilir mi?

    C1) Konsola gelen güncellemeler cihazı etkilemez. Çünkü cihaz herhangi bir açıklıktan yararlanmak yerine bilgisayar üzerinden kolu taklit ederek konsola kendini tanıtmaktadır.

    S2) Kaç USB port gerekli? USB HUB(çoklayıcı) ile cihazı kullanabilir miyim?

    C2) Laptop klavyesini kullanmayacaksanız toplam 4 USB portuna ihtiyacınız var. Bu portlara klavyenizi, farenizi, gamepadi ve cihazın bilgisayar kısmı bağlanacak. USB HUB(çoklayıcı) ile cihazı kullanabilirsiniz. Hali hazırda veri aktarımı yapabilen USB HUB a sahipseniz onu kullanabilirsiniz. Yok ise benimde kullanmakta olduğum "Trust 20577 4 Port Usb 2.0 Hub" u kullanmanızı tavsiye ederim.

    S3) Bilgisayarsız kullanma şansım yok mu?

    C3) Maalesef cihazı tek başına kullanamazsınız. Windows 7 ve üstü işletim sistemi veya Linux tabanlı işletim sistemleri veya Raspberry Pi 2,3 üzerine Raspbian işletim sistemini kurarak cihazı çalıştırabilirsiniz.(Raspbian hazır iso dosyasını isteyen özelden bana ulaşabilir.)

    S4) Cihazın tepki süresi nasıl?

    C4) Cihazın tepki süresi Playstation 4 ve Xbox One gamepadinin tepki süresi ile bire bir aynıdır. Playstation 4 için 10 ms, Xbox One için 4ms dir. Bu süreler gamepadlerin raporlama süreleri olup cihaz sisteme herhangi bir gecikme eklememektedir.

    S5) Mouse DPI değeri ne kadar olmalı? Kablosuz klavye mouse kullanabilir miyim?

    C5) Mouse DPI değeriniz 3000 ve üstü ise oldukça iyi performans alabilirsiniz. Mouse olarak f/p ürün arıyorsanız "Everest SM-G32 6000 Dpi RGB Makrolu Oyuncu Mouse" tavsiye ederim. Bu cihazla kablosuz klavye ve mouseunuzu sorunsuz bir şekilde kullabilirsiniz.

    S6) Satın aldığımdan sonra herhangi bir destek var mı?

    C6) Her zaman benden destek alabilirsiniz. İster benden alın ister başkasından veya kendiniz yapın. Müsait olduğum sürece her konuda gerek arayarak gerek AnyDesk üzerinden bilgisayarınıza bağlanarak yardımcı olurum.

    S7) Bilgisayara taktığım koldan kulaklık ile ses alabilir miyim?

    C7) Bilgisayara bağlanan kolun kulaklık çıkışı çalışmamaktadır. Konsoldan ses alma ve mikrofon kullanmanın iki yolu bulunmakta. Eğer elinizde ikinci bir kol varsa, öncelikle psn plus olan hesabınızı konsolda ana hesap yapın. Sonrasında yeni bir hesap oluşturun ve ikinci kol ile o hesaba giriş yapın. Psn plus olan hesapla oyuna ikinci kol ile chat grubuna girin bu şekilde ikinci kolu ses aktarımı için kullanabilirsiniz. Eğer ikinci bir kolunuz yoksa usb ses kartı alarak sesi aktarmanız da mümkün. Tavsiyem vatan bilgisardan "SLX-U51 USB SES KARTI ÇEVİRİCİ ADAPTÖR" almanızdır.(bazı ucuz ürünlerde cızırtı sorunu bulunmakta bu cihaz sorunsuz çalıştığından bunu tavsiye ediyorum) Kulaklığınızın ses ve mikrofon çıkışı tek jack ise "KULAKLIK MİKROFON AYIRICI 3.5mm 4457a SPLİTTER SWITCH DÖNÜŞTÜRÜCÜ" alarak ses ve mikrofon kısmını ayırarak ses kartınıza bağlamanız mümkündür.


    S8) Cihaz herhangi bir sistem açığından mi yararlanıyor? Bundan dolayı Xbox live veya PSN Plusdan ban yer miyim?

    C8) Öncelikle bu tür cihazlar(GIMX, Titan One, Cronusmax)herhangi bir sistem açığından yararlanmıyor. Mantık konsol kolunu taklit etmek. Kolda ne yapıyorsanız bu cihazla da maksimum onu yapabilirsiniz. Oyunda var olan limitler bu cihaz içinde geçerli. Örneğin kol ile saniyede maksimum 5 mermi atıyorsanız klavye mouse ile de en fazla 5 mermi atabilirsiniz. Kısaca herhangi bir açıktan yararlanmak söz konusu değil. PS4'ün lisanslı olarak hori markasına çıkarttığı klavye mouse seti de piyasada bulunmakta. Fakat şunu belirtmeliyim ki ister cihazı siz yapın, benden alın veya başka markanın klavye mouse adaptörünü alın, bu tür cihazları kullandığınız sürece tüm sorumluluklar size aittir.


    Battlefield V: Firestorm Oynayış Videosu:


    Apex Legends Oynayış Videosu:



    Battlefield 1 Logitech Extreme 3D Pro Flight Stick Oynayış Videosu:



    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS(PUBG) Çoklu Oyuncu Oynayış Videosu:



    Oyun içinde buradaki ayarları, daha hızlı dönüşler ve hassas nişan için aynı şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!
    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!


    Battlefield 1 Çoklu Oyuncu Oynayış Videoları:





    (Videolar bana aittir.)



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 19 Kasım 2020; 20:47:54 >







  • Satan arkadaş o kadar ilgili ve sabırlı şaşırdım hayret ettim. En ince ayrıntısına kadar ilgilendi, gerektiğinde aradı iletişime geçti. Onlarca soruma cevap verdi benim o sorularıma karşı yılmadıysa size kesinlikle sonuna kadar yardımcı olur. Güvenip alabilirsiniz her sorununuza en iyi şekilde yardımcı olur ben sonuna kadar kefilim ve çok teşekkür ederim ilgisi için.
    Hocam sonuna kadar haklısınız ama bunu Sony lisanlı şekilde de satıyor. Keşke herkes DS4le oynasa eşit rekabet olsa ama birileri para basıp oynayabiliyorsa bence arkadaşların yaptığı bu tarz ürünleri denemek isteyenlere uygun bir hizmet. Bende bu aparattan yok bu arada ama alacak olsam Hori TAC Pro veya XIM Apex yerine arkadaştan alır destek veririm.
    Sorun bence bu tarz adaptörlerin yapılmasından çok Sonynin buna izin vermesi. Eğer böyle bir seçenek varsa isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Yine sölüyorum arkadaşların ciddi bir emeği var böyle birşey kullanılacaksa yeri mali ürün alınıp arkadaşlar desteklenmeli şahsi fikrim.
  • kaç günde yapıp kargoya veririsiniz ?
  • Elimde hazır cihaz var hangi konsolda kullanıcaksınız belirtin programlayıp bugün gönderebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.marvel

    kaç günde yapıp kargoya veririsiniz ?
    Kendisinden 1 adet aldım, ayrıca çok ilgili bir arkadaş.
    Aynı gün kargoya verdi.
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    Referans için teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende düşünüyorum şuan almayı fakat hassasiyet mevzusu kafamı karıştırıyor xim apex düşünüyordum konuyu gördüm. Cihaz gecikme yapıyormu acaba cidden önerirmisiniz. Çünkü apex 1ms miş heralde tepki süresi. Fakat fiyatıda ortada. Bu ürün üzerimi bizi. @Mus1C



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainboxx -- 13 Temmuz 2018; 17:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainboxx kullanıcısına yanıt
    Bir kullanıcı olarak değerlendirirsem tepki süresi çok iyi ben logitech g502 ile oynuyorum 1:1 pc hissiyatı var. Cihazın gecikme süreleri konsolun kendi gamepadine göre değişiyor. Playstation 4 için 10ms iken Xbox One için 4ms dir. Eğer konsolda kol ile oynarken bir geçikme hissetmiyorsanız bu sistemle de hissetmeyeceksiniz.
    Ekleme: Mouse değişimine gittim logitech G700 mouse ile de aynı tepkime ve hassasiyeti elde ediyorum. Bu sistemde tek önemli parça mouse. 3000 dpi üstü kablolu kablosuz herhangi bir mouse ile pc hassasiyeti yakalanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 15 Mayıs 2019; 20:36:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satan arkadaş o kadar ilgili ve sabırlı şaşırdım hayret ettim. En ince ayrıntısına kadar ilgilendi, gerektiğinde aradı iletişime geçti. Onlarca soruma cevap verdi benim o sorularıma karşı yılmadıysa size kesinlikle sonuna kadar yardımcı olur. Güvenip alabilirsiniz her sorununuza en iyi şekilde yardımcı olur ben sonuna kadar kefilim ve çok teşekkür ederim ilgisi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz. Pahalı modellerle kıyasladığınızda işini gayet iyi şekilde yapıyor.

    Satan arkadaşa gelince, adam gibi adam diye nitelendirebileceğimiz bir kardeşimiz. Tam bir beyefendi, ürünü kendisi yapıyor ve her türlü desteği verip ürünün sonuna kadar arkasında duruyor.

    Dediğim gibi ihtiyacınız varsa bu ürünü bu arkadaştan alın, kendisi öğrenci bir nebze olsun giderlerine de katkınız olur.

    İlgine ve alakana tekrar tekrar teşekkür ederim İsmail kardeşim.

    Allah yolunu açık etsin.
  • Bu cihazla Xbox one kontrolleri Ps4'te kullanabilir miyim?

    3.5 mm jack girişli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin ps4 kolun varsa istediğin kolu bağlarsın.
    Hocam ps4 için alcaksan elimde var 1 tane ayrıldığım arkadaş 5 gündür yazmadı eğer ilgileniyorsan belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 30 Temmuz 2018; 10:16:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm atacak olsn visor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visor V kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 17 Ağustos 2018; 16:29:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musab63

    Bu cihazla Xbox one kontrolleri Ps4'te kullanabilir miyim?

    3.5 mm jack girişli
    Hocam merak etmiştiniz playstation 4 a xbox kolu bağlanır mı diye buyrun one s kolu ile kablosuz oynayabilirsiniz.

    PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mr.marvel kullanıcısına yanıt
    @mr.marvel den izin aldim. Sorduğu soruların cevapları burada yayınlamak isterim:

    S1) Cihaz tüm oyunda geçerli mi yoksa belli başlı oyunlar için mi?

    C1) Cihazı tüm oyunlarda kullanabilirsiniz. Sadece oyunun tuşlarıni klavye ve fareye doğru atamanız yeterli.



    S2) Konsola güncelleme geldiğinde cihazda çalışmamazlık oluyor mu?

    C2) Konsola gelen güncellemeler cihazı etkilemez.



    Bunun gibi soruları olan arkadaşlar ister özel mesaj ister konuda cevap olarak yazsınlar gelen soruları ilk mesajda toplamış olurum bu sayede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kardeşim son bi soru 😀

    Tam tersi ps4 gamepad xbox one'da kullanılabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    Evet xbox üzerinde kullanabilirsin ama xbox da bu cihazın çalışması için 3.5mm jack girişi olmayan kol gerekli yazılımı yapan kişi kolun modelini değişilmez olarak ayarlamış ondan dolayı sadece o kol ile çalışıyor cihaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçikme oranlarında yasaydın iyi olurdu çünkü emula etigi için bariz şekilde analog yada fare kulanımında geçiken tepkime süreleri oluyor 200ms üstünde oda aksiyon yada online oyunlarda baris şekilde rahatsız edici ve geç tepkime vermesine yol açıyor.
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Gecikme süreleri yazılımı çalıştırdığında yazıyor xbox one için 4ms playstation 4 için 10ms gerçekten gecikme hissedilmiyor. Referanslarımda alan bir arkadaş bunu belirtmiş isterseniz kendisinede sorabilirsiniz:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.