Şimdi Ara

Playstation 4 ve Xbox 720 Gelecek Sene Çıkacak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesille ilgili dedikodular bitmek bilmiyor. Bu dedikodular çoğu zaman yanıltıcı olabilse de oyuncuları heyecanlandırmaya yetiyor da artıyor bile. Özellikle bu dedikodu bir şirketin üst düzey yöneticisinden geliyorsa kulak kabartmamak elde değil.

EA'nın yönetici kadrosundan olan Frank Gibeau, yaptığı açıklamalarla Xbox 720 ve Playstation 4'ün gelecek sene piyasada olacağını iddia etti.

"Bulunduğumuz nesilin 6. veya 7. yılındayız Artık olgun ve stabil bir pazar var. Ayrıca nesil döngüsünün sonlarına yaklaştık. 1 yıl içerisinde Microsoft ve Sony yeni konsollarını pazara sunacak. Yani artık pazarın yavaşlaması ve stüdyoların yeni nesil ile ilgili hazırlıklarını tamamlaması gerekiyor." şeklinde konuşan Gibeau, yeni nesil konsolların gerçek isimleriyle ilgili bilgi vermekten ise kaçındı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_720_ve_Playstation_4_Gelecek_Sene_Cikacak-30926.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam olacaktır, gerekiyor diyor. Çıkacak demiyor. (Tahmin)

Sanki Sony'den resmi haber gelmiş gibi başlık atmışsınız.

Orijinalden alıntı: K1N6

Adam olacaktır, gerekiyor diyor. Çıkacak demiyor. (Tahmin)

Sanki Sony'den resmi haber gelmiş gibi başlık atmışsınız.

Selaminaleyküm guzel kardesim.

Basligi BSC atmis yanliz bende mevcut bu haberi, siz sevgili oyun severlerle paylasiyorum.
    Evet resmi bir haber yok fakat EA gibi en az 10 tanenin üzerinde Yapimci firma Yeni Nesil Konsollarin 2013 - 2014 de cikacagini 5 Aydir soyluyor IGN gibi dunyanin buyuk prestij sahibi oyun siteleride ayni sekilde 2013 - 2014 diyor. Resmi aciklama gelene kadar bu boyle sanirim.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_720_ve_Playstation_4_Gelecek_Sene_Cikacak-30926.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Ağustos 2012; 21:13:30 >

• Hele bir Beyond Two Souls,Last of Us,Versus XIII gelsinde gelecek nesili düşünürüz.

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

PS4'e para hazırlayalım şimdiden. Ama ps3 oyunlarıda geliyo wt sony ! daha last of us beyond çıkış tarihi yok nasıl olcak büyük ihtimal bu sene VGA 12'de 2'sinin çıkışı açıklanır

Birde belli olmayan watch dogs var ps3e gelirse son anda en buyuk hedieysi olur sony nin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mevcut konsol nesli, daha öncekilere göre epey bir uzadı. Bu durum da oyun geliştiricilerini röportajlarda şikayete sürüklüyor. Daha önce duyduğumuz şikayetlere bir yenisi de 2K Games'ten ekleniyor.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2K Games patronu Christoph Hartmann, "Oyun pazarı konsol oyunculuğunu bir üst seviyeye çıkarmak için Hazir Durumda. Görmüş olduğumuz en uzun konsol neslini yaşıyoruz ve bu yüzden yeni IP'ler sunmakta oldukça güçlük çekiyoruz. Bu gidişle oyuncular büyük oyun markalarına bağlı kalacaklar." sözlerini söyledi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-2K_Games_Gelecek_Nesil_Konsollara_Haziriz-30167.htm

Mafia 3 gibi bir kamyon oyun aciklandi.

2K Games tarafindan Yeni Nesil konsollar Xbox 720 ve PS4 için geliştirilme aşamasında olan Mafia 3 2013 - 2014 icin hazirlaniyor.

Kaynak : VG247

http://www.vg247.com/2012/08/07/mafia-3-in-development-for-xbox-720-ps4-report/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 30 Ağustos 2012; 21:28:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Playstation 4 ve Xbox 720 Gelecek Sene Çıkacak !

WHORE OF THE ORiENT

Okadar cok örnek varki digeride Whore of the Orient .

LA Noire'nin yapimcisi Team Bondi'nin PS4 ve XBOX 720 icin üzerinde calistigi Yeni Nesil oyunu gun yuzune cikti.

Paylasilan bu resimin tamamen Yeni Nesil Konsollar ve PC icin, oyun içi bir görsel oldugu aciklanmis. Oyun uzerinde 1 yili askin suredir calisiliyor.

http://www.vg247.com/2012/08/30/whore-of-the-orient-la-noire-teams-new-game-revealed-for-ps4-xbox-720/

• quote:

EA Labels boss: Xbox 720, PS4 'coming out in about a year's time'

Publisher going after next gen "in a big way"

EA Labels president Frank Gibeau has given perhaps the most reliable indication yet that Microsoft and Sony will release next gen consoles in 2013.

Kaynak : CVG

http://www.computerandvideogames.com/365653/ea-labels-boss-xbox-720-ps4-coming-out-in-about-a-years-time/

• Doğrudur zamanı geldi artık. Son 1 yıl daha idare ederler. Donanımsal olarak baya geri kaldı çünkü.

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

PS4'e para hazırlayalım şimdiden. Ama ps3 oyunlarıda geliyo wt sony ! daha last of us beyond çıkış tarihi yok nasıl olcak büyük ihtimal bu sene VGA 12'de 2'sinin çıkışı açıklanır

GOD OF WAR ASCENSiON da henuz bugün belli oldu cikis tarihi 13 Mart. Dedigin gibi The last of us'de belli olur. Arkasi Next-Gen artik.

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

WHORE OF THE ORiENT

Okadar cok örnek varki digeride Whore of the Orient .

LA Noire'nin yapimcisi Team Bondi'nin PS4 ve XBOX 720 icin üzerinde calistigi Yeni Nesil oyunu gun yuzune cikti.

Paylasilan bu resimin tamamen Yeni Nesil Konsollar ve PC icin, oyun içi bir görsel oldugu aciklanmis. Oyun uzerinde 1 yili askin suredir calisiliyor.

http://www.vg247.com/2012/08/30/whore-of-the-orient-la-noire-teams-new-game-revealed-for-ps4-xbox-720/
    quote:

WHORE OF THE ORiENT
    Yeni konsol grafiği buysa çıkmasın daha iyi. The Last of Us, Beyond, Gow gibi oyunlar beni daha fazla heyecanlandırıyor.

• Bende bu aralar taksitle bir ps3 almayı düşünüyordum. Ancak bu haberden sonra almak saçma mı olur ki acaba?

Orijinalden alıntı: Xallez

Bende bu aralar taksitle bir ps3 almayı düşünüyordum. Ancak bu haberden sonra almak saçma mı olur ki acaba?

Kesinlikle al kardesim bir cok ex oyun var oynarsin. Yolda olan ex oyunlarda var PS4 2013 son ceyrek veya 2014 de gelse bile PS3 3,yil daha gider. PS4 de oturmasi 2, 3 yili bulur

Bende bu aralar taksitle bir ps3 almayı düşünüyordum. Ancak bu haberden sonra almak saçma mı olur ki acaba?

Yoo saçma olmaz hatta tam zamanı gayet bol oyunlu bır donemınde vede fıyatlar dıpe yakın vazıyette ayrıca ps4 cıkınca hemen alınmaz kanımca slım versıon u beklenmelı benım ps3 te yaptıgım gıbı

Kaynak :

http://www.playstationlifestyle.net/2012/08/30/eas-frank-gibeau-ps4-xbox-720-coming-out-in-about-a-years-time/

• quote:

quote:

Kesinlikle al kardesim bir cok ex oyun var oynarsin. Yolda olan ex oyunlarda var PS4 2013 son ceyrek veya 2014 de gelse bile PS3 3,yil daha gider. PS4 de oturmasi 2, 3 yili bulur

Her ikinzede teşekkürler arkadaşlar. Bugün kadıköy yazıcıoğlundan ps3 ü aldım. :) eve gelir gelmezde psn plus üyeliği aldım ve şu an infamous2 yi indiriyorum tek sorun bağlantı hızım. Ttnet saolsun şu an kalan dk olarak 1400 dk gösteriyor.

• Bence 2 konsolda belki xbox değilde ps3 için tahminim 2014 yılının ocak ayı diye düşünüyorum. Ve ps3 desteğini 1-2 sene daha sürdürecektir bence.

quote:

quote:

Her ikinzede teşekkürler arkadaşlar. Bugün kadıköy yazıcıoğlundan ps3 ü aldım. :) eve gelir gelmezde psn plus üyeliği aldım ve şu an infamous2 yi indiriyorum tek sorun bağlantı hızım. Ttnet saolsun şu an kalan dk olarak 1400 dk gösteriyor.

Öncelikle yorum yapan arkadaşlar haklı ve aldığın da iyi olmuş, hayırlı olsun fakat infamous 1 i oynayıp 2 yi öyle oynasaydın ya... Daha iyi olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.