Şimdi Ara

PlayStation 4'ün yeni güncellemesi ciddi bir sorunu ortadan kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 4'ün yeni güncellemesi ciddi bir sorunu ortadan kaldırdı



    Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4'ün dahili saati ile ilgili ciddi bir sorun ortaya çıkmıştı. PlayStation 4'ün dahili saat pili biterse PlayStation 4'ün komple işlevsiz hale gelebileceği sorunu çözmenin bir yolu olmadığı belirtilmişti. Sony'den konu ile ilgili bir açıklama ne yazık ki gelmemişti. Ancak son çıkan güncelleme sorunu önemli ölçüde çözmüş gibi duruyor.



    9.00 Güncellemesi Sorunu Çözüyor



    Geçtiğimiz hafta yayınlanan güncellemenin ardından daha önce bu sorunu bildiren YouTuber Modern Vintage Gamer, tekrardan bir test yaptı. Yeni test sonuçlarına göre dahili saat pili bittiği zaman PlayStation 4 tamamen işlevsiz hale gelmiyor. Oyunları hala oynatabiliyor ve PSN'e bağlanabiliyor.



    Ayrıca Bkz.PS Store'da Japon oyunlarına büyük indirimler başladı: %70'e varan fırsatlar



    Ancak oyunun "Trophy" kısmında hala bir sorun çıkabiliyor. Bu sorunun öncekine göre daha küçük olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. PlayStation 4'ün son güncellemesi bu yüzden biraz da hayati önem taşıyor diyebiliriz. Şu anda erişime açık olan güncellemeyi indirmeyi unutmayın. YouTuber Modern Vintage Gamer'ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.






    Kaynak:https://www.pushsquare.com/news/2021/09/sony_fixes_ps4_internal_clock_battery_issue_with_firmware_update_9_00







  • İleride yani PS4'un PSN ile bağlantısı kesildiğinde büyük sorun olurdu bu veya konsolu internete bağlamk istemeyenler için. Çözülmesi öenmli ve diğer şirketlerin benzer uygualamalri için emsal. Afferin Sony

  • Bende ps4 un disinda hala kullandigim ps3 var ve onda her seferinde tarihi duzeltmek gerekiyor, ayni problem mi acaba bu da..

  • sıkıntıyı çözdülerse iyi bakalım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.