Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.311.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır o dönem çıkacak oyunlarla beraber fark açılmaya başlıycak demek istedim Horizon'u örnek gösterdim sadece.
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    Konsolu alınca birde yanına bir kol daha gerekecek. Pro alırsam yanına oyun almaya para da kalmaz. Haklısın aslında Ps4 slim almak daha iyi benim için. Sonuçta birçok oyun oynamak istiyorum. 45 milyon satan konsolu hemen bırakamazlar. Akıcılık diye birşey yok Ps3'den biliyorum 20-30 FPS takılıyoruz. Akıcılık önemsiz benim için 25-30 FPS yetiyor. Fazlasını oynayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpio isterse 30tflops olsun sonye özel
    Persona 5
    Horizon
    God of War
    Detroid
    Star Ocean
    Kingdom Hearts 2.8
    Death Stranding
    The Last Guardian
    Gelecek Naughty Dog oyunu

    Gibi oyunları çalıştırmayan alete ben para vermem. Ama konsolun basına oturup sabahtan aksama kadar cod oynayarak ateş etmek ilginizi çekiyorsa scorpio falan bekleyin ya da PC toplayın. Bu bir arz talep meselesi benim ilgimi ceken oyunlar bunlar. Microsoftun hic bir aleti bunları calıstırmayacak. Benim icin bu iş bu noktada bitmistir. Bedavaya verin 30 Xbox gucunde alet olsun önemi yoktur. Ben diyorum fakat bu konudaki bir çok insan icin de aynısı geçerlidir. Boşuna lak lak yapıp konsolu kotulemeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam haklısınız adamlar sonuçta yapıyor Biz türklerden de icraat olması lazım.Kesinlikle eleştirdğimiz ve övdüğümüz noktalar oluyor.Şuan ps4 pro ps4 ün tabikide üstüne kattı ps4 almaktansa ps4 pro almak daha mantıklı inşallah ps4 pronun gerçek gücünü gösterebilecek oyunlar çıkar örnek : gow gibi oyunlar.
  • Arkadaşlar konuya amacına uygun yazalım lütfen. Aksi halde vaktinizi ayırıp yazdığınız mesajlar silinecektir. Bilginize..
  • Bu arada konuda eziklik muhabbeti dönmüş. Bakıyorum da hepiniz yaşını basını almıs adamlarsınız 30 lu yaşlarında. Bu söylemler 10-15 yaş arası kitlenin ağzından çıkabilecek seviyede. Gereken terbiyeyi vermek benim haddime değil fakat biraz kalıbınızın adamı olmaya çalışmayı deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    Diyelim ki 2500 TL verip pc topladım. Bu durumda konsola göre ucuz oynama avantajım olacak, hatta malum mecralardan oyunları bulma şansım da olacak, konsolda bu durum hemen hemen hiç yok. Bu durumda konsolun pcye göre avantajı nedir?

    O paraya alıcağın bilgisayar seneye çıkacak oyunları kaldırmamaya başlayacak.Ama konsola en az 5 yıl daha oyun çıkar ve güncelliğini korur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum. Diğer kararsız kalan arkadaşlarada söylüyorum. Bütçenize göre karar verin. Sony yaklaşık 328 kere söyledi önce ps4 e geliştirilecek. ps4 pro için iyileştirilecek. ps4 desteği kesilecek vs vs gibi düşünceleriniz olmasın. Hangisine gücünüz yetiyorsa ona göre alın.
    2. kol
    The Division
    Bf1
    Titanfall 2
    Mafia III
    Fallout
    pes
    fifa
    uncharted
    bloodborne
    deus ex
    COD
    ...
    ooo bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Daha alacak çok oyun var sadece makineye 1700 verirsek sıçtık affedersiniz para kalmıyor
  • Arkadaşlar yersiz kavgalar bence... Burada önemli olan konsolon ne kadar güçlü olduğu değil... Önemli olan ne kadar yazılımla desteklendiği... Dolayısıyla Scorpio isterse 75 kat güçlü olsun Pro'dan... Yine Pro satacak... Bu çok normal... Bence artık kavga etmek için kasmayın, elinizdeki oyunların ve geleceklerin tadını çıkarın bence... Bu kavganızın size hiçbir faydası yok... Burada kazanan yine Sony ve Microsoft
  • Konu iyice amacından saptı bir DH Yöneticisi şu konuya artık bi el atsın.
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Dostum kurnazlik ne ? Sen kurnaz gormemissin ben satali 3 hafta olcak nerdeyse. Millet 700 e verse iyi olur siz mezarcilar dizilirsiniz. Alan adam arayipta su sorunu var demedi sukur . anlasilan baya ucuza vermissin sen ps4 u zoruna gitmis. Neyse isine bak bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni 4k Tv aldım ama pro'da sorunsuz 4k veya upscale edilmiş 4k deneyimi sorunsuz (takılma,donma vs) bir şekilde sunarmı ? Tv'ye ait teknik özelliklerhttp://www.philips.com.tr/c-p/55PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/ozellikler bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim,şimdiden çok sağolun




  • Vatanbilgisayar haricinde teknosa bimekste de satılacakmı acaba ben 10 u sabahı gidince mağazalarda bulabilecekmiyim acaba
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Ps4 umu satmadım. Satmayada ihtiyacım yok şükürler olsun.. En kötü tanıdık bi eşime dostuma hediye ederim... Olay yüksek fiyata satmanız değil.. Alan kişi şu cümlelerini görse nasıl hisseder acaba;
    "2 kol deforme olmus analog yerleri. 4 eski dijital sec hesap oyun 500 gb ilk cikan garantisi bitmis ps4. Cd cikarma sorunu cabasi:) Uncharted fifa 17 gta5 pri hesaplarimida sildim ole verdim :)"

    Ben bu cümleyi sarfeden adama kurnaz demişim az bile...
  • satın almak için VR ile bundle yapılmasını bekleyeceğim
  • Yeni konu açmadan şuradan sessizce yardım alıp kaçayım ben, bir sorum var.

    İthalatçı garantili 1206a model ps4 şuan 940TL'ye düşmüş durumda. Ben aylardır uygun PS4 arayan ama ikinci ele karşı önyargısı olan biriyim. ayrıca casual tipte bir oyuncuyum, günde maks 1-2 saat takılmak için alacağım, arkadaşlar gelince fifa oynamak tek derdim. Sizce 940liraya bu cihazı alayım mı? Yoksa ps4 pro piyasaya gelsin sonramı düşüneyim?
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Teknosa internet üzerinden ön kayıt alıyor ama sanki göstermelik biraz. Vatan büyük ihtimalle 10 kasımda satışa sunar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    hocam siz zaten cevabınızı vermişsiniz. 1206a modelini alın gitsin. fifa için veya diğer bir iki oyun için proya fazla para vermeniz yazık bence. alın ps4 ü full hd oynayın fifayı arkadaşlarınızla. bakın keyfinize. zaten 4k tv olayı, oyunların 4k hdr desteği yaması cartı curtu derken fifa 2017 eskir :) bir-iki yıl sonra size ps4 yetmezse satar pro alırsınız. illa pro ucuzlayacak sizinde cihazınız ikinci elde değer kaybedecek, değerde kayıp olmayacak.
  • Ps4 pro bence beklentileri karsilicak bi konsol kullandigimizda daha iyi anlicaz

    Ama performans bakimindan cok yuksek oldugu ozellikelrinden belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler onu gördüm ama şurada kalmış 1 gün hala ayın 10 unda nerelerde satılacağı söylenmiyor. 10u sabahı bayağı dolaşacağız gibi

    Bu arada yarın son gün ertesi gün cihaz bizde inş.
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.