Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.311.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasvagor

    Beyler vatanın ön sipariş açması beni tedirgin etti bira stok konusunda. Perşembe 11:30 da vatana gittiğimde bulabilecek miyim acaba cihazı diye düşünür oldum. Ön sipariş verip de kargo ile uğraşmak hiç istemiyorum.

    Ön sipariş verdim. Süreci burada paylaşırım.
  • Demek istediğim işte buydu. Digital foundry güzel bir şekilde göstermiş, sağdaki youtube, soldaki 4k dosyadan alınmış resim. İşte bu yüzden farkı net bir şekilde göremiyoruz youtube'da.Çok kayıp oluyor.
    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU
  • Adamlar çaıklamış sen hala ya anlamıyorsun yada anlamamakta ısrar ediyorsun ayrıca ps4 pro üstüne kattı tabikide bu kullanıcıların yararına olacak sonuçta ama bazılarının bunu ya işine gelip anlamaması yada tam idrak edememesi ben artı ve eksileriyle değerlendiriyorum.
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Bide bunu marifet gibi söylüyosun. Yılın kurnazlık ödülünü sana verelim.
    Donanımhaber ikinci el alış-satış kısmında sana başarılar bu mesajından sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 8 Kasım 2016; 10:49:43 >
  • ya burada millet de biliyor zaten 4k/60hz mukemmel detay seviyesi grafikler ile her oyunu oynamayacagimizi...bu cihaz bariz daha guclu arkadas iste sunu kabul edin...native 4k verecegi oyun da var checkerboard rendering dedikleri upscale teknigi ile 2kdan upscale edilecek oyun da var fpsye yansiyan frame ratei artiran oyun da var...upscale yapilanlar da goze 4kya benzer kaliteli bir goruntu sunuyor deniyor butun yabanci inceleme sitelerinden iyi biliyoe sanki millet yok yapmaz etmez kandiriyorlar falan..kimi kandiracaklar 1700tlye ps4 ten daha guclu daha performansli bir cihaz aliyoruz bilincli olarak...tamam hepsinin kusursuz olmasini beklemiyoruz zaten ama kismen patch gelen ve ozellikle bundan sonraki oyunlarda bariz keyif katacak farklar olacak...sanki herkeste mukemmel 4k 100hz 10bit tam kapasite hdrli tv var ve evinde ps4 pro var ve gelistirilmis oyunlari oynamis gibi ahkâm kesiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 8 Kasım 2016; 10:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızası için alacakların moralini bozacaklar,PS4 sahibi olup satamayıp elinde kalmışlar,boş laf kalabalığı yapacaklar girmesin şu konuya.Yeni bilgiler var mı konsol hakkında diye giriyorum bilgi harici her şey var anasını satayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic ihtiyacim yok daha oncede ps almadim hic ama bu tip konulari okumayi seviyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kusucağım artık. 4K da 4K açar açmaz size mi kalmış anlamıyorum. Adam demiş native 4K oyunlar bunlar bunlar diye tutupta marioyu 4K açıyo demiyoruz. Adam vermiş siparişini kafası rahat hayır burda yazıpta kimin caydırabilirsiniz anlamış değilim. Pro fat ps4 göre performanslı cihaz bunda hemfikirmiyiz; evet. Eeeeee sonuç: Pro alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro ağlama ana konusu olarak değiştirilsin başlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kismimiz sadece tek hobisi olarak ps4 takiliyor ve ps4 u ps4 pro almak sikinti degil. Bende bu grupdayim 4k hic denmeseydi hdr diye bisey olmasaydi ayni oyunlari ayni grafikle. Acsa ama sadece ilerde cikacak oyunlar denseydi ben yine pro alirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 8 Kasım 2016; 10:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum neyin tatrışmasını yapıyorsunuz yine? Burada 1 gün bile tartısmasız gecmiyor. Sacma salak yorumlar yazılıyor. Bekleyin 2 gün kaldı sonra herkes alır görür. Çıkmamış konsolun youtubeden uc bes videosuyla ne kanılara vardınız helal be! Teknoloji mantıgı bozuldu iyice herseyde herkes bin tane sey arıyor bir de iddia ediyordu, artık onu gectik cıkmamıs malın kavgası ediliyor, forum da forumluktan resmen cıkmıs, müge anlı programına dönmüş resmen.
  • Öncelikle merak ettiğim konu 1080p performansı. Şimdiye kadar bu konuda çok karışık yorumlar var gibi. En iyi beklemek gibi gözüküyor.Elimde tv olarak Samsung UE32F6400 var. Şimdilik idare ediyor gibi. Ps4 Pro'ya geçersem ne gibi farklılıklar görebilirim merak ediyorum. 4k tv hala gereğinden fazla pahalı geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    Şu an PS4 ile Pro arasında fark yok diyenler en erken Horizon Zero Dawn çıkınca konsollarını satacaklar merak etmeyin.

    peki 1 oyun için konsol mu satacak ?
  • Dostum bende senin gibiyim. 4k tv almayı şuan için düşünmüyorum. Görüntü çözünürlük vs düşkünü biri de değilim akıcılık önemli benim için. Bence burda seçme ölçütünü parasal durumuna göre karar ver. Kendi açımdan söyleyeyim. Almak istediğim çok oyun var 1700 sadece cihaza da vermek istemiyorum. 1200 e ps4 slim alıp 2-3 oyun almaya karar verdim. Eğer sen dersenki ben bütcemi ayarlayabilirim o zaman ps4 pro al sonuçta yeni olan her zaman öndedir. Ama benim gibi bir düşüncen varsa ps4 slim al.
  • Ah GT yaktın beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Laf vurduğum yok hocam sinirlerim bozuldu bilgi harici her şey var.Üstüne niye alınıyorsun seni kastetmedim bile genel konuştum.7 ay önce PS4'ümü sattım söylentiler yüzünden.Şimdi de PS3 Superslim,Xbox One ve PS vita sahibiyim Pro'yu da 2. Dualshock 4 kampanyasıyla almak için bekleyeceğim.Ne Microsoft'un Ne de Sony'nin fanboyuyum.Kim ülkeme destek verirse onun ürününü alır kullanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 satıp pro alacaktım ama kafalar karışmadı değil öncelikle şurdaki kelime oyununda anlaşalım 4k dogal değil -dogal 4k oyunda olur en basiti eski bir oyun olabilir ama basit olacak örnek basket macı futbol macı oyunları gibi
    incelemeler geliyor ama şuankı incelemedeki oyunlar pro cıktıktan sonraki yapılmış oyunlar degil sonuc olarak, daysgun icin güzel diyorlar ama biz bunu göremiyoruz

    mesela 4k tv olan adamın 4k tv de pro ve ps4 ten oyun karşılaştırma ve analizi yok rendemele ne kadar 4k ya yakın bu bilgi yok abudik kubidik incelemeler
    ps vr ps4 ve pro daki incelemesi lazım
    4k özelliği olmayan tvlerdeki net karşılatırma dogru düzgün yok malesef
    bu satten sonra cıkacak ff15 var meseles pro duyrulunda cıkısı ertelendı kasımın sonunda cıkıyor bu oyunda bi netlik belli olur

    şuanki karşılatırmaları ve resimleri ben büyük ekranda detaylıca baktım evet bir keskinlik var bir netlik var yok denemez ama şuarı kesin makinanın gücü şuan net kullanılmuyor
    vr a yama cıktımı performansını konuşan yok

    aslında sony ılerde cıkacak oyunlarından bır kısa demo yapıp ıncelemecılere verseydı farkı anlamıs olurdu
    makınayı alsam mı almasam mı bılmıyorum ama şu var sonra alırım dıyorsak bile dolar artar zam gelir birşey kesin olur o fiyata zor alırız




  • İlk defa ps4 alacak olanlar tabiki gitsin pro alsında elindeki ps4 600 700 e satıp üste 1000 tl koyup pro almak neyin kafası acaba bu kadar zengin bi toplum muyuz biz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro'yu aldığımız ilk gün hangi oyunları oynayabileceğiz arkadaşlar. Liste var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burası birbirinizle chatleşeceğiniz bir ortam değil. İnsanlar buraya yararlı bilgileri görmek için giriyor. Lütfen özelden görüşün bu konuları. Mesaj kirliliği oluşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.