Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.310.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şurada boş boş konuşanlar,kapitalistlik mavalları okuyanlar en fazla 1 senede ağızlarının suları akarak apple,samsung gibi aç gözlü firmalara 700-800 doları hiç düşünmeden vererek satın alıyor.
    Ondan sonra burada gelip sony japon kapitalistlik diye zırvalıyor.
    Bunu isteyen sizsiniz konsol çıktığından beri 1080ppppp 60 fpsssss diye ağlıyorsunuz her yerde,grafikten başka bişey bilmeyen 10000 liralık sistem toplayıp ps4 ü ezmeye çalışan editörlerin,kullanıcıların gazına geldiniz.
    Bu tüketim manyağı olmuş dünyaya çok ta iyi yapıyor sony.
    Bir de daha yeni ps4 aldık diye ağlayan bebeler var ki onlar ayrı bir komedi.
    Götür çöpe at kardeşim ben iphone yeni cihaz çıkardı mı elimdekini çöpe atıyorum çünkü çalışmıyor.
    Sony nin mali durumundan bahsedecek kadar ne bilginiz ne kapasiteniz var.
    Neymiş kendini ps e dayandırıyormuş,her firmanın bir dayanağı var güzel kardeşim bugün apple akıllı telefon satamazsa sizce ne olur?
    Sizi gaza getiren trolleri bırakın açın ps i keyfinize bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 22 Nisan 2016; 9:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol kullanıcısı olmasada şu DLC olayı benide çok sinirlendiriyor. Bir oyunu satın aldığımda o oyun tamamıyla benim olmalı. Bir güncelleme gelecekse banada gelmeli. Ne o öyle oyuna çok güzel bir şey ekledik ama para vermen lazım muhabbeti yapmak. Ben bu oyunun ücretini zaten fazla fazla ödedim.
    Hadi oyunlar ucuz olsada DLC ler olsa yine kabul ederim ama oyunlar zaten pahalı birde DLC ile direk cüzdanı bize yollayın diyorlar resmen...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanoğlu her şeye alışır,doğasında var bu.Şimdi ilk tepki olarak herkes sony e küfrediyor , pc ye geçicem diyor da neo çıkana kadar çoğumuz kabullenir gider alırız.Ben almam o ayrı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one stoklarını bitirmeye çalışıyor microsoft


    İki Yeni oyun + konsol

    250€


    Konsollar şimdi fiyat - performans konsolu oldu :)


    Bu mesaja eklenen görseller:

    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONUPLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yanlış yaptı bana kalırsa ancak ölürüm de konsolu bırakıp PC'de oyun oynamam.
    Hile olayı tek başına yeterli bir sebep ve ben öyle fps ve çözünürlük hastası bir adam değilim.
    Sonuçta geçen nesilde ağzımızın suyu akarak 640p RDR oynamış kişileriz.
    Ayrıca bu nesilde oyun çıkmadı remastered ile zamanı yediler diyenlere de pek katılmıyorum.
  • kulaktan dolma bilgilerle gaza gelenleri görmemizi sağlayan konu olmuş burası

    yahu görünen köy kılavuz istemez. vr için adamlar zaten ps4'ün gücünün yetersiz kaldığını söylüyordu.

    biraz daha performanslı bir makine çıkartacaklar o kadar. oyunlar birebir aynı olacak. sadece eski ps4 modeli sahipleri biraz daha düşük çözünürlükte veyaz daha az fps ile oynayacak o kadar.

    öyle 4k falan olacak sananlara da gülüp geçiyorum :) konsolda ne 4k'sı olm kafanız mı güzel? :) daha çok var ona

    diğer yandan ben de oyunları genelde pc yerine konsolumda oynamayı tercih ediyorum da ne ağlak insanlar varmış.
    pc'ciler bu kafada insanlar olsa her yeni ekran kartı çıktığında oturup ağlamaları lazımdı

    takılmayın bu kadar ya, millet neler yazmış valla gülerek okuyorum

    buradakilerin çoğu da her sene 3.000'lik telefonunu değiştiren, ama 4. yılına girerken 1.000 liralık konsol yenilenecek diye atarlanan tiplerdir he büyük ihtimalle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 22 Nisan 2016; 10:38:52 >
  • Yaw ps4 alacaktık şimdi kafam gene karıştı neyse ps3 black ops

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence upgrade edilebilir konsol fikri üzerine daha fazla gidilmeli. Aynı oyunu upgrade edemeyenler düşük konfigürasyon ile düşük ayarlarda oynar, upgrade eden oyuncular üst ayarlarda oynar. Konsol mantığına biraz aykırı ancak yeni Ps4 neo bu özelliklerle zaten 2 hadi bilemedin 3 sene sonra tekrar değişecek. Pc oyuncuları rahat rahat 4k oynamaya başlayacak doğal olarak konsol oyuncuları da bu grafiklerden faydalanmak isteyecek. Bu şekilde en azından ana makine sabit kalır örneğin Ps5 version 1.0 gibi bir isim verilir. 2 sene arayla iki upgrade daha çıkar ve sonunda artık Ps6 yayınlanır. Böylelikle konsol ömrü 6-7 sene civarına çıkar. Pc ile rekabet etmek isteyen kullanıcılar da üzülmemiş olur grafik önemli değil oyun sürükleyici olsun düşük ayarlarda oynarım diyenler de. Tabi oyunların üretim maliyeti ne kadar artacak bunu da hesaplamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

    Yapılan bazı yorumlar bana tuhaf geliyor !
    Yok playstation oyunculara kazık atmış, yok yenisi çıkarsa konsolu satıp bir daha almazmış, yok konsol ruhuna aykırıymış...
    Tüm bu yorumların çağı ve trendleri görememekten kaynaklandığını düşünüyorum.Bir kere hızlı gelişen teknoloji, cihazları eskisi kadar uzun ömürlü kılmıyor artık.7-8 sene donanıma dokunmazsanız çıkan oyunlar grafik olarak oyuncuları tatmin etmiyor, oyun yapımcılarını da sıkıntıya sokuyor.
    Xbox 360 döneminden hatırlıyorum da, artık son yıllarda aynı jenerasyon grafiklerden o kadar sıkılmıştım ki yeni jenerasyonun çıkmasını iple çekiyordum.
    Bazıları da konsolu yeterince güçlü çıkartmamakla suçluyorlar.Bu kısmen doğru, fakat fiyat-performans ve rekabet bunu engelliyor.Geçen nesil PS3 600 dolara çıktı ne oldu ? Xbox'ı nesilin sonuna doğru yakaladı ve ancak geçti.
    Adamlar 2 sene önce çok güçlü fakat 600-700 dolar civarında çıkarabilecekleri bir konsolu 2 sene sonra 400 dolar civarında çıkartacaklar.Normal PS4 ler ise muhtemelen 300 dolar civarına satılacak.
    Böylece grafik takıntısı olan high-end ciler makul bir fiyata PS4 oyunlarını gelişmiş grafik ve kare/saniye oranlarında oynarken, daha mütevazi oyuncular uygun fiyata pS4 sahibi olup bunun keyfini çıkartacaklar.
    Bence bu hem oyun pazarına uygun hem de oyuncu dostu bir strateji...Buna karşı gelmek ise bence bağnazlıktan başka birşey değil...

    Evet bu bir kaziktir. Adamlar sadece kendi ceplerini dusunuyor ve sen bunlara prim verdikcecseni daha da kolelestirip daha fazla para harcamaya itiyorlar.su anki teknolojinin otesi ihtiyac degil israftir. Eger bu konsolu da cok kisi alirsa donguyu 1 srneye dusurup seni daha cok yolmaya baslarlar. Cunku insanoglu ac gozludur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Yeni konsolun E3 2016 da tanıtılacağı hangi kaynakta yazıyor? Sony den açıklama geldi mi?

    Bütün bu sızan bilgiler için Sony'den resmi bir açıklama yok zaten hepsi medya kaynaklarının dökümanlara bir şekilde erişmesi ile öğrenildi.

    Sony resmi bir açıklama yapmadığına göre E3 de sen tanıtacaksın heralde yeni konsolu. Yanlış anlamada tanıtılabilir desen daha doğru olmaz mı?

    Ergen gibi laf sokmak yerine derdini düzgünce yazarsın bende başlığı değiştiririm olur biter.Bütün konu sızan bilgilerden ibaret sızan bilgilerde E3 2016'da tanıtılacağını söylüyor buraya ne bilgi yazdıysam büyük yabancı kaynaklardan çeviriyorum.Yok sen duyumlar üzerinden konusmak istemiyorsan zaten bu konuyu okuman hata zira konuda resmi olarak onaylanan hicbir bilgi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    konsol oyuncusu oynanabilirlige bakar, grafikle felan pek isi olmaz. konsol sattiran exc oyunlardir.ps4'un exc oyunlari pek tatmin etmedi. daha konsol altin cagini yasamadan yeni bir model cikarmasi hos degil. ismi ps4 fakat bildigin ps3 remastered oldu. bu kadar satan bir konsola destegini cekecegini zannetmiyorum fakat yeni model cikarmasi konsol mantigina ters. insanlar ekran karti parasina 7-8 yil oyun oynuyordu, artik o da mumkun olmayacak.

    Madem grafik önemli değil eee sorun ne isteyen ucuza ps4 alır grafik,yüksek fps isteyen neo alır.Hala lanet sony umarım batarsın sony niye salıyorsunuz adamlara.Adamlar seçenek sundular piyasanın istediğini verdiler.Hala konsol mantığı diye dinazor düşüncelere sahipsiniz devir değişti artık bugünün en güçlü cihazı yarın eskimiş oluyor.Sony doğru adım attı yakında MS de aynı adımı atacak.

    iste tuketim toplumununun sizin gibi askerleri oldukca adamlar istedigi gibi at kosturur. ps4 zaten yeni bir konsol kac tane adam akilli exc oyun cikardi? ps3 gibi exc oyunlara doyabildik mi? sony yarin ps neo-4.5 adi artik neyse, satislari arttirmak icin " only ps neo exclusive" adi altinda oyun cikardi mi ps4 sahipleri ne yapacak? bu arada ps1 den bu yana tum sony konsollarina sahip oldum. ps4'umu mgs oynayip oynanacak oyun yok diye sattim.

    Tüketim toplumu falan değil o çok bahsettiğiniz konsol geleneğinde zaten konsol çıktığı gibi güçlü olur.PS4 Xone bunlar çıkar çıkmaz konsol geleneğine aykırıydılar zaten.Only neo exc çıkıp çıkmamasına sony müdahale edecek ki tepki çekmemek için edeceklerdir de.İsterse 720p olsun fark etmez bir şekilde ps4 neo ya çıkan ps4 e de gelir.Güçlü bir konsol arayıp bulamayanlar,60 fps hastaları,grafik hastaları,0 dan konsol almak isteyenler için iyi bir alternatif olacaktır neo.Hatta pc oyuncularını da kendin çekecektir bu da donanım firmalarını daha rekabetçi olmaya yöneltecektir.Sonuçta kazan kazan olacak hala neye itiraz ediyorsunuz anlamak güç.

    Kizdigim nokta oyun firmalarinin ps4 e gosterdigi ozeni neo zimbirtisi ciktiktan sonra gostermeyecek olmasi. Evet belki her iki konsol icin de cikacak oyun ama ps4 degilde eski nesilde oyun oynuyormussun hiisi verecek olmasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    konsol oyuncusu oynanabilirlige bakar, grafikle felan pek isi olmaz. konsol sattiran exc oyunlardir.ps4'un exc oyunlari pek tatmin etmedi. daha konsol altin cagini yasamadan yeni bir model cikarmasi hos degil. ismi ps4 fakat bildigin ps3 remastered oldu. bu kadar satan bir konsola destegini cekecegini zannetmiyorum fakat yeni model cikarmasi konsol mantigina ters. insanlar ekran karti parasina 7-8 yil oyun oynuyordu, artik o da mumkun olmayacak.

    Madem grafik önemli değil eee sorun ne isteyen ucuza ps4 alır grafik,yüksek fps isteyen neo alır.Hala lanet sony umarım batarsın sony niye salıyorsunuz adamlara.Adamlar seçenek sundular piyasanın istediğini verdiler.Hala konsol mantığı diye dinazor düşüncelere sahipsiniz devir değişti artık bugünün en güçlü cihazı yarın eskimiş oluyor.Sony doğru adım attı yakında MS de aynı adımı atacak.

    iste tuketim toplumununun sizin gibi askerleri oldukca adamlar istedigi gibi at kosturur. ps4 zaten yeni bir konsol kac tane adam akilli exc oyun cikardi? ps3 gibi exc oyunlara doyabildik mi? sony yarin ps neo-4.5 adi artik neyse, satislari arttirmak icin " only ps neo exclusive" adi altinda oyun cikardi mi ps4 sahipleri ne yapacak? bu arada ps1 den bu yana tum sony konsollarina sahip oldum. ps4'umu mgs oynayip oynanacak oyun yok diye sattim.

    Tüketim toplumu falan değil o çok bahsettiğiniz konsol geleneğinde zaten konsol çıktığı gibi güçlü olur.PS4 Xone bunlar çıkar çıkmaz konsol geleneğine aykırıydılar zaten.Only neo exc çıkıp çıkmamasına sony müdahale edecek ki tepki çekmemek için edeceklerdir de.İsterse 720p olsun fark etmez bir şekilde ps4 neo ya çıkan ps4 e de gelir.Güçlü bir konsol arayıp bulamayanlar,60 fps hastaları,grafik hastaları,0 dan konsol almak isteyenler için iyi bir alternatif olacaktır neo.Hatta pc oyuncularını da kendin çekecektir bu da donanım firmalarını daha rekabetçi olmaya yöneltecektir.Sonuçta kazan kazan olacak hala neye itiraz ediyorsunuz anlamak güç.

    Kizdigim nokta oyun firmalarinin ps4 e gosterdigi ozeni neo zimbirtisi ciktiktan sonra gostermeyecek olmasi. Evet belki her iki konsol icin de cikacak oyun ama ps4 degilde eski nesilde oyun oynuyormussun hiisi verecek olmasi.

    Eğer oyunlar önce Neo'ya yapılacak olsaydı dediğiniz doğru olurdu ancak önce PS4 baz alınarak oyun geliştirilir sonrada Neo'da birkac ayarı,fps ve çözünürlüğü yükseltirlerse bu sayede PS4'e hicbir sey olmaz sağlam bir sekilde devam eder.PS4'ün gariban kalması için yapımcının oyunu direk Neo'ya göre yapıp sonrada PS4'e göre düşürmesi lazım ki ben bunun olacağını sanmıyorum öyle olacaksa Sony PS4 alanlara bir daha ürün satamaz büyük risk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç itibariyle arz talep meselesi. Böyle bir istek potansiyel var ki yeni konsol işine girdiler hadi vr herkese hitap etmeyebilir ama güçlü bir ps4 e çoğu kişi hayır demez. Ben gereksiz görürüm başkası gerekli. Ama o gerekli görenlerin %? ı yeni ps4 ü alacak bakalım özellikle elinde ps4 ü olanlar ne yapacak. Hiç almamış olan belki alabilir de olanlar çok fazla yeni konsola geçiş yapmazlar sanırım. 4k tv masrafı yeni konsol masrafı oyun masrafı derken bayağı tuzlu olur. Zaten 2 sene sonra da ps5 haberleri çıkar 3. Senesinde de ps5 çıkmış olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde şimdi xbox çıkıp derseki"" ey sony sen şerefsizlik yapıyorsun sana para verenleri konsol mantığının dışına çıkıp kazıklıyorsun ben zamanı gelmeden yeni konsol çıkarmayacağım"" bunu derse milenyumun delikanlılığını yapar belki bu nesilde xbox geri kalmaya devam eder ama gelecek nesilde pazarı domine eder net

    Not=oyun hayatına ps3 ve kısmen pc ile devam eden biriyim hiç xboxım olmadı aksine ps2 ve ps1 de çok kullandım kimsenin fanı değilim cebime hangisi uyarsa bende ona uyarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 22 Nisan 2016; 11:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel


    quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    konsol oyuncusu oynanabilirlige bakar, grafikle felan pek isi olmaz. konsol sattiran exc oyunlardir.ps4'un exc oyunlari pek tatmin etmedi. daha konsol altin cagini yasamadan yeni bir model cikarmasi hos degil. ismi ps4 fakat bildigin ps3 remastered oldu. bu kadar satan bir konsola destegini cekecegini zannetmiyorum fakat yeni model cikarmasi konsol mantigina ters. insanlar ekran karti parasina 7-8 yil oyun oynuyordu, artik o da mumkun olmayacak.

    Madem grafik önemli değil eee sorun ne isteyen ucuza ps4 alır grafik,yüksek fps isteyen neo alır.Hala lanet sony umarım batarsın sony niye salıyorsunuz adamlara.Adamlar seçenek sundular piyasanın istediğini verdiler.Hala konsol mantığı diye dinazor düşüncelere sahipsiniz devir değişti artık bugünün en güçlü cihazı yarın eskimiş oluyor.Sony doğru adım attı yakında MS de aynı adımı atacak.

    iste tuketim toplumununun sizin gibi askerleri oldukca adamlar istedigi gibi at kosturur. ps4 zaten yeni bir konsol kac tane adam akilli exc oyun cikardi? ps3 gibi exc oyunlara doyabildik mi? sony yarin ps neo-4.5 adi artik neyse, satislari arttirmak icin " only ps neo exclusive" adi altinda oyun cikardi mi ps4 sahipleri ne yapacak? bu arada ps1 den bu yana tum sony konsollarina sahip oldum. ps4'umu mgs oynayip oynanacak oyun yok diye sattim.

    Tüketim toplumu falan değil o çok bahsettiğiniz konsol geleneğinde zaten konsol çıktığı gibi güçlü olur.PS4 Xone bunlar çıkar çıkmaz konsol geleneğine aykırıydılar zaten.Only neo exc çıkıp çıkmamasına sony müdahale edecek ki tepki çekmemek için edeceklerdir de.İsterse 720p olsun fark etmez bir şekilde ps4 neo ya çıkan ps4 e de gelir.Güçlü bir konsol arayıp bulamayanlar,60 fps hastaları,grafik hastaları,0 dan konsol almak isteyenler için iyi bir alternatif olacaktır neo.Hatta pc oyuncularını da kendin çekecektir bu da donanım firmalarını daha rekabetçi olmaya yöneltecektir.Sonuçta kazan kazan olacak hala neye itiraz ediyorsunuz anlamak güç.

    Kizdigim nokta oyun firmalarinin ps4 e gosterdigi ozeni neo zimbirtisi ciktiktan sonra gostermeyecek olmasi. Evet belki her iki konsol icin de cikacak oyun ama ps4 degilde eski nesilde oyun oynuyormussun hiisi verecek olmasi.

    Eğer oyunlar önce Neo'ya yapılacak olsaydı dediğiniz doğru olurdu ancak önce PS4 baz alınarak oyun geliştirilir sonrada Neo'da birkac ayarı,fps ve çözünürlüğü yükseltirlerse bu sayede PS4'e hicbir sey olmaz sağlam bir sekilde devam eder.PS4'ün gariban kalması için yapımcının oyunu direk Neo'ya göre yapıp sonrada PS4'e göre düşürmesi lazım ki ben bunun olacağını sanmıyorum öyle olacaksa Sony PS4 alanlara bir daha ürün satamaz büyük risk.

    Hocam umarım aynen sizin dediğiniz gibi olur. Benim korkumda yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi oyun yapımcılarının Ps4 Neo'yu daha çok önemsemesi yönünde. Ama aynen sizin dediğiniz gibi Ps4 baz alınarak yapılırsa bütün oyunlar çok fazla bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde oyun soruları va, gelen duyumlarda aynı oyunun neo ve ps4 versiyonları olacağı. Yani neo için farklı bir oyun olucak. Fiyatlar ne olucak? ps3 den 4 e geçerken oyun fiyatları arttı. Neo versiyonu oyun fiyatları daha yüksek olur gibi gözüküyor.
  • Neo çıkana kadar toplamda ortalama 45 milyon ps4 satılmış olacak belki daha fazla.Neo ise ilk yılında belki 5 milyon satacak.Oyun yapımcılarının 45 milyon kullanıcıya ihanet edip oyunları bilerek downgrade yapcaklarını , bilerek özenmeyeceklerini sanmıyorum.O kadar salak değil bu adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol dünyası oldu kaos dünyası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IG I kullanıcısına yanıt
    venomstr kullanıcısına yanıt
    Bir de bu üye gibi ne dediğinin farkında olmayanlar var. Adam hem grafik fetişistliğinden dem vurmuş, hem de grafik güncellemesi gelecek konsolu savunmuş. Yetmemiş sırf grafik güncellemesi gelecek konsola fikren karşı çıkan bizim gibi kullanıcılara da ateş püskürmüş. Genç arkadaş daha ne dediğinin farkında değil.

    Ayrıca oyun oynarken zevk almanızı etkileyen en önemli unsurlardan birisi tabiki grafiktir ama şu an için PS3'te bile halen zevk alabileceğiniz düzeyde çok kaliteli yapımlar var ve bunun için kimse grafikleri dert etmiyor. PC'deki bağımsız geliştiricilerin yaptığı oyunların grafiklerine falan hiç girmiyorum ama bakıyorsunuz en çok satan oyunlar yine bunlar. Evet grafikler önemli, atmosferi çok olumlu etkiliyor ama her şey grafik değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Nisan 2016; 12:44:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.