|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhabalar elimde yaklaşık 4-5 senedir kullandığım 2 adet dualshock4 var. Her ikiside v2 diye geçen seriden. Bu gamepadlerim için batarya bakıyorum. Daha önce batarya değiştirmiş arkadaşlar var mı ? En uygun fiyata bataryayı nereden alabiliriz? |
Herkese selamlar, Buradan bu tarz mesajlar paylaşılmasu uygun mudur bilemiyorum ama PS4 Pro ilanım mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Geçen sene ABD' den bir hevesle aldım fakat hiç oynamadım diyebilirim. Kullanmadığım ve PC ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum. 2 Kol + COD Modern Warfare (son oyun) Çok temiz bir cihazdır arkadaşlar, gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. |
Arkadaşlar makinaya üst kapak alabileceğimiz bir yer varmı? |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 14 Şubat 2021; 5:25:40 > |
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar, ilk serideki uçak motoru sesine termal macun yenileme gibi yöntemlerden deneyen, önerisi olan var mı? Bazı oyunlarda kulaklıksız oynamak neredeyse imkansız oluyor :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
termalmacun süreceksin. bunu arada bir yapacaksın o yüzden kendin yap. arctic mx4 sürüyorlar genelde. başka yere yaptıracaksannkonsolun başında bekle. ben yaptırdım sonra bir sürü uğraştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendim yapacağım hocam. Senin konsol nasıl şuan çok fark etti mi? Youtube da izlediğim videodaki sonuç baya başarılı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok fark etti. oyuna girince deli gibi bağırıyordu. şimdi çok ışıklı aksiyonlu bişey olursa arada açıp sonra kapatıyor. 2 ay oldu yaptıralı. adam içine ne sürdü bilmiyorum. cooler master sürdüm dedi ama bi dahakine kendim yapacapım. power kablosunu çıkarırken dikkatli ol. ana karta bağlı soketin içinde. dışardan çekersen anakart zarar görür. pense lazım mutlaka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır hocam yapmak şart öyleyse, teşekkür ederim bilgi için 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |