Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.823
Cevap
288
Favori
1.311.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşlar oyun oynarken kendinden geçiyor
    Ara ara frame dropları oluyor

    Görmüyorlar fan sesli çalışıyor duymuyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali vardar

    Benim ps4 ilk çıkan makinalardan 5-6 ay önce makinanın sesi uçucak dereceye gelmişti sanki elektrik süpürgesi çalışıyo.İçini açıp fanı temizledim bide termal macunu kurumuştu zalman marka macun sürdüm ana işlemciye bi kaç ay iyi gitti.Fakat son bir aydır yine ses çoğaldı vatandan xigmatek hdt aldım sürdüm şimdi cihazda gram ses yok.

    Eski ps 4 ümü bende dediğin adımlarla temizledim defalarca hocam ama daha bu yeni içini felan açamam :))) harici olarak birşeyler yapmalıyım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim , Sony Playstation 4 Pro cihaza sahibim , Ps4 pro konsol ile iligli sormak istediğim 3 adet soru var yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler.

    1) 1 tb. kapasiteli USB 3.0 harici diskim var bunu PS4 Pro cihaza bağlamak istiyorum oyunları usb harici diske atmak için, sormak istediğim soru usb 3.0 harici harddiski PS4 Pro cihazın öndeki usb girişlerinden birisine mi , yoksa cihazın arka tarafındaki usb girişine mi bağlamayı tavsiye edersiniz , öndeki usb girişleri ile arkadaki usb girişi arasında hız farkı varmıdır ?
    2) Cihazın ayar menüsünde "Güçlendirme modu" ve HDR seçenekleri var bunları aktif etmek gereklimidir ?
    3) 1080p çözünürlüklü hdmi bağlantısı ile bilgisayar monitörüne bağlı olarak kullanmaktayım PS4 Pro cihazı "HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir" diye bir seçenek var ayarlarda bu seçenek aktif değil, HDMI monitör kullandığım için bu seçeneği aktif etmek gereklimidir ?




  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    1) İstediğiniz portu kullanabilirsiniz. Hepsi usb 3.0

    2) Güçlendirme modunu açık bırakabilirsiniz. Ps4 pro icin güncelleme almayan eski oyunlarda, normal ps4 te yaşanan kasmalar varsa onları hafifletiyor. Bundan cok büyük bir şey beklemeyin. Örneğin gta v oynuyorsunuz ve kalabalık bir ortama aksiyon ile girdiğinizde ps4 te görüntü biraz titremeye başlar. Guclendirme modu bunları azaltmak icin çıktı deneyin gözlemleyin her zaman açık bırakabilirsiniz.

    HDR seçeneği hdr destekleyen monitör/tv ler icin var. Su an hdr görüntü veren monitör cok cok az. Ben de 1080p lik monitörde oynuyorum ve hdr yok haliyle. HDR olayını, hdr destekle bir tv alana kadar boşverin :)

    3) Bahsettiğiniz HDMİ sinyalini etkinleştir gibi olan ayar pek bir işinize yaramaz. Desteklenen bazı ekranlarda, ps4 unuzu açtığınızda otomatikman ekranın da açılmasını sağlar sinyal göndererek. Yani konsolun basına oturduğunuzda sadece ps4 u açmanız yeterli olur ekran kendiliğinden açılır prizi takılı ise. Bu secenegi bi aktifleştirin ve dediğimi deneyin eğer açılmıyorsa desteklemiyordur kapatabilirsiniz.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bime ps4 slim geliyormuş bimden almak sizce mantıklı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Garanti sorun değilse alınır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro ile verilen kırmızı ds4 ü satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    İthalatçı firma garantili diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bu hafta içi aldığım PS4 Pro ile aranıza katılmış bulunuyorum. PS4 Pro ve 2. DS V2'yi Eurasia garantili olarak 1850 liraya aldım, sizce iyi mi? Diğer bir sorum da, bağlantı testi yaptığım da Nat Tipi, Tip3 çıkıyordu, alete sabit IP atayarak ve modemden Sony'nin önerdiği portları açarak Tip2'ye geçebildim ama hala bazen PS4 Network'e ve Store'a erişmeye çalışırken yükleniyor ekranında kalıyorum, simgeler dönüp duruyor. Reset attığımda veya bağlantıyı test et dediğim de düzeliyor. Ethernet kablosu ile bağlı cihaz modeme ve Uydunet kullanıyorum. Menü geçişlerinde ve oyunlarda herhangi bir donma takılma yok. Bu sıkıntıyı nasıl halledebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Son zam niye geldi ya,almaya niyetlenmiştim 1800 altında sony garantili pro yok şu anda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Bence ithalatçı garanti ile Eurasia garanti arasında fiyat farkına değmez. Ama cihaz bozulursa ithalatçı garanti sıkıntı çıkarabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir indirim dedikodusu var. Sırf o yüzden biraz erteledim almayı. E3'te bir şey çıkmazsa ben de alıyorum inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estefanik1 E kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen indirim tutarları 50 dolar olarak konuşuluyor dostum. Türkiye'ye kısa vadede pek yansıyacağını sanmıyorum. O yüzden boşuna bekleme bence.
  • Arkadaşlar Amazon dan alınma ikinci el bir pro alsam sıkıntı yaşarmıyım. 3 aylık cihazmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Ben menülerde ses yapan oyunların neden ses yaptığını incelemiştim bir ara. Menülerde fps kilidi olmadığından fps yükseliyor ve daha fazla güç harcıyor bu yüzden de daha fazla ısınıyor. Soğutması içinde fan devirini arttırıyormuş. Genelde cevap olarak hep bu cevabı buldum. Havalarda ısınıyor ps için çok fazla yapacak bir şey yok. Ben bir ara pronun üstündeki plastiği çıkarıp öyle oynamıştım. fan sesini hiç duymadım bile. Neden bunu xbox gibi üstten delikli yapmazlar ki anlamıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thefurious67

    Merhabalar, bu hafta içi aldığım PS4 Pro ile aranıza katılmış bulunuyorum. PS4 Pro ve 2. DS V2'yi Eurasia garantili olarak 1850 liraya aldım, sizce iyi mi? Diğer bir sorum da, bağlantı testi yaptığım da Nat Tipi, Tip3 çıkıyordu, alete sabit IP atayarak ve modemden Sony'nin önerdiği portları açarak Tip2'ye geçebildim ama hala bazen PS4 Network'e ve Store'a erişmeye çalışırken yükleniyor ekranında kalıyorum, simgeler dönüp duruyor. Reset attığımda veya bağlantıyı test et dediğim de düzeliyor. Ethernet kablosu ile bağlı cihaz modeme ve Uydunet kullanıyorum. Menü geçişlerinde ve oyunlarda herhangi bir donma takılma yok. Bu sıkıntıyı nasıl halledebilirim?

    Cihazı aldıktan sonra yapmamız gereken bir şey var mı acaba? Birde nerden almıştınız? hayırlı olsun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • erol.star E kullanıcısına yanıt
    İstenilen fiyat ne? Amazondan alınan türkiye garantili oluyor muydu şu an hatırlamıyorum, garanti de önemli!!!
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda hiçbir şey yapmadım. Burda şunu yapın yazanı da görmedim. Ama oyun- güncelleme indirirken sıkıntı yaşayanlar olmuştu. Ben kardeşlikten aldığım oyunları hep kota bitince (ttnet) indirdiğimden 2 3 günde inerken bu gece 2-8 olayından sonra 4-6 saatte iniyor. 3-5 mb atıyor. Ha konsolu alınca ayarlara girip kafama göre bişeyler yapmıştım. Ama önemli şeyler değildi herhalde...
  • Jack Daniel çıkartması olan pro sizinmiydi. Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır ben değildim o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.