Şimdi Ara

Playstation 4 Mubi Giriş sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Ps4 için Playstation Store'dan Mubi film uygulamasını indirdim bunun yanında 1 aylık plus ve Mubi abonelik aldım. Fakat her denememde bana "Önce PlayStation Network'e giriş yapmış olmanız gerekiyor." diyor. Ne yapmam gerek

Edit: Mubi sayfasından sorunu bildirdim ve geri dönüş yaptılar, yaptıkları güncelleme ile giriş sorunu düzeltildi

Playstation 4 Mubi Giriş sorunu [Çözüldü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 16 Aralık 2014; 20:25:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de login olmuyor
  • Sanirim Turkiye de desteklenmiyor o tur servisler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sayfalarında da Türkiye yi desteklediklerini yazıyor ayrıca Türkiye PS Store üzerinden indirdim. Desteklemeyen uygulamayı neden koysunlar ki O değil de cüzdana 10TL ekledi geriye 5TL kaldı onunla da hiç bir şey alınmıyor ona acıdım ben
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    Bi çözüm bulabildiniz mi?
  • Maalesef, kendilerine de yazdım, Ps topluluğuna da konu açtım fakat bir gelisme yok.

• Ben de yazdım kendilerine cevap olarak psnye girebiliyor musunuz yazdı hayır dedim sonra ses seda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Band 20 sorunu çözüldü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size yine de karşılık vermişler bana hiç bir şey yazmadılar Eğer bir gelisme olursa bilgilendirirsiniz
    Edit: Bugün geri dönüş yaptılar ve yardımcı olması için bir kaç bilgi istediler. Bakalım ne kadar sürede çözerler Cevaplandıktan sonra konuda belirtirim ^^
    Edit2: Güncelleme ile sorun çözüldü film izlemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 16 Aralık 2014; 20:22:43 >
  • Biraz önce mesaj attılar güncelleme yaptık diye ve evet sorun çözülmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.