Şimdi Ara

PlayStation 4 KardeşliK Güncel FİYAT Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işsiz gibi 1 saat inceledim örnek olarak Bloodboorn u aldım diğer pyunlara sizde bakabilirsiniz

    Oyunun çıkışından itibaren fiyatlara baktım Mart-Nisan-Mayıs ayı içerisinde en yüksek ortalama ve en düşük fiyatları baz aldım sonuç aşağıda

    TR PSN
    Mart ----------------------Nisan---------------------Mayıs

    PRİ------105--------------------------90------------------------70

    SEC------75---------------------------65-----------------------50

    Diğer PSN ler

    PRİ------70---------------------------60-----------------------45

    SEC-----45---------------------------45----------------------30


    Oyunun 3 aylık süreçteki fiyat değişimi bu şekilde olmuş lakin yeni açılan hesap sayısı fazla değil hep ilk alınan hesaplar dönüyor. Alan arkadaşlarda 5 ' er Tl düşerek satmış dip fiyata satanlarda olmuş velhasıl durum bundan ibaret ilk alan herzaman zararlı çıkmış oluyor




  • Sayın yönetici konu silinebilir çünkü sürdürülebilir bir ortam yok burada destek olan da haklı destek olmayan da haklı daha farklı düzenleyen bir arkadaş başka bir konu açar artık hayırlı günler herkese



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 3 Haziran 2015; 10:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde olmaz, milleti birbirine düşürür bu konu yok yere. İsteyen istediği fiyatı belirler, alıp almamak bize kalmış. Hangi serbest listeleme sitesinde şu fiyattan alınır/satılır yazıyor? 5-10 lira için birbirine giren bir toplumuz zaten, bu konu yüzünden tavan yapar tartışmalar. Kaldırın gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki herkesin enparası var herkes Endonezya psnden alıyormuş gibi tuhaf tuhaf fiyatlar yazmışsın. Milletin enpara bonusuna göz dikmenin farklı bir yolu. Ben 250 yazarım primary sanane veya başkasına ne? Millet bana sadece güler geçer 250 TL yazarsam.Kardeşlik konusuna gelenlerin %90'ı az çok piyasaya hakim.Buradaki yanıltıcı fiyatlar bence olması gerekenler değil senin gidip bir anlık sinirle açtığın , fiyatların sana göre olması gereken seviyelerini içeren saçma sapan bir konu. He sen Bloodborne 60'a alamadın millet 75 dedi diye konu aç. Ne güzel ya :) Ben de açıcam fiyatlar aslında böyle olmalı diye. 30 adet fiyattan gidip en düşük 3-5 tanesini alıp ortalama fiyat çıkartamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa

    Destek alınmalık bir durum yok ortada hocam, kaldı ki böyle bir şeye ihtiyaç yok zaten. Kardeşlik konusunda da her zaman belirttim, isteyen istediği fiyata satar. Fakat ben sizden oyunu 5TL'ye alıp, 15TL'ye satıyorsam kâr amaçlı satış yapıyorumdur.

    Bu konunun amacı güzel kesinlikle, fakat dediğiniz gibi revize gerekiyor. Kardeşlik konusunda üyelerin amacı ucuza oyun alıp, satmak. Bu konuda belirtilen çoğu oyun bu fiyatlardan satılmıyor, satılsa bile ayda yılda bir satılıyordur.

    Kaldı ki fiyatı arttırılan oyunlar belli; Bloodborne, GTAV. Bu iki oyun dışında aşırı fiyat verilen oyunlar gözüme çarpmadı benim. Sizin gözünüze çarptıysa belirtirseniz sevinirim. Oyunu 85TL'ye alıp, 75TL'ye satmak isteyenlerde var, bu durumda yanlış değil.

    Ayrıca, kardeşlik konusunu ikinci el bölümünden ayrı tutmaya çalışıyoruz her zaman fakat ikinci el bölümünde "isteyen istediği fiyata satar" tarzı bir kural var. Burada da böyle aslında, fahiş fiyat veren üyelerden alışveriş yapıp yapmamak yine üyelerin elinde.

    Bu açılan konu, kardeşlik konusunu kötü bir şekilde etkiler ve bende bu yüzden "uyarımı dikkate almazsanız kilitlerim" yazdım. Kardeşlik konusuna zarar verecceğine adım gibi eminim, çünkü üyeler bu konuyu referans olarak görecek ve 10TL fazla satan üyeden almak istemeyecekler. Kaldı ki "kaça olur, son fiyat mı?" tarzı durumlarla bile karşılaşıyoruz fiyatlar uygun olduğu halde..

    Yani işte diyorum ki, hemen kitleme de bir üstünde düşünelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz durumlar çok düşünüldü, ayda yılda bir fahiş fiyat veriliyor sizde görüyorsunuz. Bunun için düşünülecek bir şey göremiyorum açıkçası. Kaldı ki konu sahibi bile "konuyu silebilirsiniz" diyor. Piyasa serbest piyasa, pahalı fiyat verenlerden oyunlar alınmaz olur biter.

    Tabi sizinde aklınıza bir çözüm gelirse bana özel mesaj ile bildirin, bende olur olmaz diyeyim size. Konu sahibinin de isteği üzerine konuyu kilitliyorum.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.