Şimdi Ara

Playstation 4 için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

    Sizlere bir sorum olacak. Playstation 4 için şu monitör yeterli mi? Oyunlarda falan sıkıntı yaşar mıyım? Odamın içinde kullanacağım için monitör düşündüm.
    Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Dahili hoparlör falan da var. En uygun f/p bu gibi.

    http://www.hepsiburada....-led-monitor-p-BD802742

    Titreme vs gibi sorunlar yaşanır mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2013'ün sonunda hayatımıza giren ve yıllardır beklenen PlayStation 4, ülkemizde hala zar zor bulunsa da 2014'e damgasını vuracak teknolojik yeniliklerin en önemlilerinden birisi. Xbox ile yıllardır rekabet halinde olan PlayStation'ın yeni nesil konsolu, Xbox One ile aynı zamanda piyasaya sürüldü ve şimdilik rekabette önde bulunuyor. Son satış rakamları da bunu doğrular nitelikte.

    Yıllardır süren bir başka rekabet konusu da PlayStation ve Xbox'ın görüntü kalitesi ile bilgisayar oyunlarının görüntü kalitesi arasındaydı. Ancak yeni nesil konsollar ile birlikte rekabette şimdilik öne çıkan konsollar olmuş durumda. Elbette bunda, yeni çıkacak multi-platform oyunlarının önceliği PlayStation 4'e ve Xbox One'a vereceklerini açıklanması da etken.

    PlayStation 4'ün donanım özelliklerine bakıldığında 500GB hard-disk'e sahip olduğu ancak bu alanın ister SATA ister de SSD olarak arttırılabiliyor oluşu ilk göze çarpan şeylerden birisi. Özellikle oyun boyutlarının bu kadar arttığı ve fiziki kopya satışları yerine online indirme yöntemiyle oyunlara daha hızlı ulaşılabiliyor olması ile sabit diskin önemi artmıştı.

    6x hızında Blu-ray okuyucuya sahip olan PlayStation 4'te 2 tane de çok iyi şekilde gizlenmiş USB 3.0 bağlantı noktası bulunuyor. Bu bağlantı noktaları Dual Shock 4 oyun kolu için yerleştirilmiş durumda. PlayStation'ın en hayal kırıklığı yaratan özelliklerinden birisi olan tek HDMI çıkışı da kutunun arka tarafında kendisine yer bulmuş durumda. Herhangi bir VGA ya da DVI çıkışının olmadığını da belirtmek gerekiyor. Yeni nesil oyunları sadece akıllı televizyonlarda oynatabilmek üzerine bir politikası olan Sony, HDMI çıkışı olmayan bir televizyonu artık yok saydığını belli ediyo
  • Yaklaşık 1 ay sonra cevaplar gelmiş :D

    İmzamda olan monitörü kullanıyorum ve acayip memnunum hem fps hem de diğer oyunlarda. Hatta 2000 lira olan TV'lerle yarışacak kadar görüntü kalitesi alabiliyorum :)

    Herkese tavsiye ederim, 27' yeter diyorsanız tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.