Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (1810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121.007
Cevap
561
Favori
3.399.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Itachi-san

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlexisSanches

    quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_


    Bu kampanya sadece Amerika ve Kanada'da geçerli. Her gördüğünüz haberi-yazıyı kopyala yapıştır yapmadan önce bir kez okursanız insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

    Bu adamın bu konuda senin 10 katından daha fazla emeği var yazarkende uyarırkende biraz daha sakin olun.Adamın ingilizceside olmayabilir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS_88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_


    Bu kampanya sadece Amerika ve Kanada'da geçerli. Her gördüğünüz haberi-yazıyı kopyala yapıştır yapmadan önce bir kez okursanız insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

    adamın demek ki yeterli ingilizcesi yok. hem ps4 ana konusunu açan adam SiPAHi_, eminim ne paylaşılıp paylaşılmayacağını bizden iyi biliyodur.

    Sipahi ' nin emek verdiğini kabul ediyorum.

    Fakat yorumlarınız çok saçma.İngilizcen yoksa,yabancı kaynaklardan haber almayacaksın o zaman

    Ne yorumu yahu birader sen once adamın ne yazdıgını oku adam rica ediyor zaten kimin nasıl saçmaladığı belli ...
  • KoRnTuNeS_88 K kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam insanlar sadece anlamak istediklerini yazıyorlar.Birde okumadan etmeden millete sacmalama diyecek kadarda pişkinlik sergileyebiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 10 Kasım 2013; 15:15:52 >
  • mor fare ön sipariş açacaktı o konuda gelişme varmı ?
  • Kamp kurmaya baslamislar bile

    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 10 Kasım 2013; 15:19:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U_şen

    mor fare ön sipariş açacaktı o konuda gelişme varmı ?

    Herşey belirsizliğe döndü hocam :) her hangi bir gelişme yok bakalım neler olacak her zamanki gibi bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlexisSanches



    Bu tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü konu başka yerlere kayıyor.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam, bende uzatma taraftarı değilim...
  • Klasik...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychocake

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    quote:

    Orijinalden alıntı: psychocake

    Bir kere akıllara yanlış kazındı olay konsol 300 Euro falan değil bu 400 Euro.. Daha da aciz göstermek içinmidir nedir bilemem bi 300 Eurodur gidiyor. ki aradaki 100 euro, 271 lira ederki daha bunun kdv ve ötvsi var. Tamda güzel yeri geldi bundan bahsediyorum bende işte herşeyi yermek için fazla uğraşıyorsunuz. Gerek yok...

    Yok şunu satabilirlerse yok bu olursaya hiç girmeyelim. Daha parfümünü bile içinde ne olduğu ne kullandıklarını bilmedikler çakmalarını alan bir milletten bahsediyoruz. Avrupayla aramızda uçurumlar var. Siz kendinizi kandırmaya devam edin. Bu fiyat bu ülkeye bence az bile. Kesinlikle şu anda ne zaman kırılırda ps4 ozaman ayarlarım falan diye parmak hesabı yapanlar da vardır. Birine hesap sorulcaksa gidin onlara sorun bir zahmet.

    Ben ps3 300 Euro diyorum, ki ps3 son bir kaç senedir 300 Euro Avrupa'da, buda eder 800 lira, 599 liraya satıldı Türkiye'de. PS4 400 Euro, buda eder 1050 lira, PS4 1400 lira. Ben fiyatları yanlış yazmıyorum, yermek için uğraşmıyorum, Sony Türkiye sağolsun çok rahat yerebiliyorum.

    PS'in kırılmasıyla fiyatın ne alakası var? Amerika'da kopya oynayan sayısı tüm Türkiye'deki PS1-2-3 satışlarının toplamından daha fazladır. Avrupa'da aynı şekilde, kopya oynayan ve oynamayan insanlar her ülkede var, Türkiye'de de ciddi bir orjinal kullanan kesim ve kopya kullanan kesim var. Fiyatlar bu seviyede olduğu sürece kopya kullanan kesim artacak orjinal kullanan azalacak. Bunun sorumlusu yine Sony Türkiye'nin fiyat politikası, insanlar ya çok daha ucuza spottan alıyorlar ya da kırdırıyorlar. Oyunlar 100 lira olsa emin ol kopya oynayan sayısı yarı yarıya azalır.

    Sony'i savunmak için parfüm çakmak vs. konuyu uzatmaya gerek yok. Bu konsolu bu ülkede çok yüksek kar marjıyla, nasıl olsa insanlar bekliyor, gelsinler alsınlar diyerek bu fiyattan çıkartıyorlar. Eğer PS3'ün 599 liraya satıldığını görmesem veya ithalat-ihracat nedir bilmesem belki kanarım, ama avrupa perakende fiyatı +%34 fiyat farkını kimse makul görmemeli.

    Çok boş cevaplar vermişsin dostum gerçektende... Ama birazda benim hatam var sanırım o cevapların çoğu sana değil, geneldi. Üzerine alındıysan kusura bakma çünkü mesajların üzerine alınmış da illa bir cevap vermeliyim gibi geldi bama. Tekrar kusura bakma.



    Neresi boş gerçekten izah eder misin? Yazdıklarımdan hangisi gerçekle bağdaşmıyor, hangisi boş lütfen göster.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Tekrardan VETERAN lara ihtiyacımız var gelin, eski oyunları konuşalım,eski günleri konuşalım, 720p vs 1080p muhabbetini bitirdik , şimdide fiyatı bitirelim .

    Ahh ahh winning eleven günlerim ah

    winning eleven ı ps1 de oynardım hele de roberto carlos un free kick kullanmasına hastaydım ne günlerdi be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nashquil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    quote:

    Orijinalden alıntı: YNQs

    quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: YNQs

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    2006 da ilk çıktığında 1500 TL'ye satın almışdık.

    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]


    O zamanlar dolar kaç paraydı onuda yazsaydın

    http://kur.doviz.com/arsiv/serbest-piyasa/amerikan-dolari/2007

    Şuan ki durumla arada çok fark var.

    Kur bugün o zamankinin neredeyse 2 katı olmasına rağmen daha düşük fiyattan piyasaya sürülüyor ps3'ten.

    Abarta abarta en sonunda Sony'e teşekkür edecek hale geldiniz, kutlarım.

    25 Kasım 2006 günü kur 1.45 iken spottan 1050 liraya satın almıştım.

    Mart 2007'de resmi olarak gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, 600 Euro Avrupa fiyatı varken, o zamanın kuru 1.85ti eder 1100 lira.

    Bugün Avrupa fiyatı 399 Euro, eder 1050 lira. Yani TL olarak 50 lira daha ucuz, satış fiyatı 100 lira daha ucuz.

    Adamların yaptığı hiçbirşey yok, 2007'de nasıl aşırı şişirdilerse şimdi de şişiriyorlar. Son bir kaç yıldır Avrupa'da 300 Euro'ya satılan PS3, Kur 2.2 ve üstüyken 660-800 TL arasında değşirken, asıl Türkiye'de 599 TL'ye satılabildi? Kaçak mal mı soktu ülkeye Bimeks onu mu sattı bu fiyatlara?

    Diğer ülkelerle bu "aşırı vergi" denilen vergi farkı sadece %20 ÖTV'dir. Amerika son kullanıcıya satış fiyatı +%20 makul bir fiyattır, Avrupa son kullanıcıya satış fiyatı+%20 bu adamlar bu işi beceremiyor demektir, şimdiki durum Avrupa son kullanıcıya satış fiyatı +%34 bu adamlar Türkçe oyun şu bu diyerek insanları kandırıp aşırı yüksek kar marjları ile iş yapıyorlar demektir.

    Bakış açınız yanlış hocam...Sen şimdi Sony'nin Türkiye pazarı ile Amerika pazarını aynı tutmasını istiyorsun böyle birşey olabilir mi? Orda satılan konsol ve orjinal oyun adediyle seninkileri bir kıyasla bakalım? Sen şimdi şirket yönetsen nasıl bir planlama yapardın merak ettim Türkiye pazarından karlı çıkmak için. Adamlar senden benden daha iyi biliyor bu işleri orası kesin...Türkiye'de neyden kaç adet satacağını üç aşağı beş yukarı biliyor ve buna göre bi hesaplama yapıyorlar Mustafa Yiğit'in attığı bakkal hesabıyla değil...

    Eğer Sony ürün müdürü kalkıp o bakkal hesabını yazıp insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsa, iş sadece bu kadar basit değildir. Sony sadece konsol satan bir marka değil, ürün konumlandırmasından öte marka konumlandırması ön planda olan bir firma. Amerika'da ve Avrupa Birliği ülkelerinde fiyatlar belirlenirken ülkelerin ekonomileri ve alım güçleri göz önüne alınarak fiyatlandırma yapılır, Türkiye'deki Playstation satışı küçümsenecek rakamlar değil, satışın çok büyük kısmı spotçular tarafından yapılıyor, bunun sebebi de Sony'nin hatalı fiyat politikası. Avrupa fiyatı +%20 bile olsa derim ki adamlar beceriksiz demek ki, ama +%34 nedir, bunun hiçbir açıklaması yok. Adamlar spotu pazar dışına itmek yerine spotu resmen zorla pazarın ortasına çekiyorlar.

    Merak etme kardeş o cihazlar ve oyunlar sony türkiye nin elinde patlayınca görecekler.Bu nesilde özgür kirazcı güzel işler yaptı,şimdiki kadroda yalan yok türkçe oyun ve fiyat konusundaa özgür kirazcı nın ardından güzel işlere devam etti.Bizde oyuncular olarak karşılığını verdik.Ama sonra ne olduysa ilk başta oyun fiyatları anlamsız bir şekilde arttı ve şimdide ps4 sadece tek başına konsol 1400 tl.Tam bir fiyasko,avrupa da o fiyata ps4+2. ds4+killzone shadow faall+kamera veriyorlar.Kesinlikle almayacağım resmi ürün.Biz türkiye de sektör gelişsin oyunlar türkçe olsun fiyatlar normale insin diye türk oyuncular olarak elimizden geleni yapalım,karşılığı böyle olsun.Spot a zamanında çok karşı çıktık.Demekki hata etmişiz,bu işin başındaki isimler veya zihniyet değişmeli.Bir yerde hata varsa karşındaki baban bile olsa tepkini dile getirip hakkını arayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speederly

    quote:

    Orijinalden alıntı: v4paTRon


    quote:

    Orijinalden alıntı: speederly

    quote:

    Orijinalden alıntı: v4paTRon

    Bu arada bu cihaza bu fiyatı vermeyin arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olun satış rakamları düşük olsun bak nasıl fiyatı aşağı çekiyorlar...

    evet satis rakamlari dussun sen avrupadan sonra 5 ay daha beklersin ulkene gelmesi icin konsolun . zaten konsolu bir tek turkiyedekiler satin aliyor ya biz almayinca fiyat dusurucekler.

    Kardeş ps4un amerika fiyatını düşürecekler demedik ya tr fiyatını düşürurler dedik zaten bu zihniyet olduğu sürece toplumda herkes herşeyi istediği fahiş fiyata satar zengin sorgulamadan alır durumu olmayan insanda mal gibi kalır sen devam et bu düşünceyle çok iyi yerlere gelirsin

    bir sivrizeka sensin , tamam sen 5 sene sonra al ps4 unu fiyati dusmus olur zaten.

    Tamam sende hemen al.Hatta ilk gün alanlara 3000 lira olsun koşup hemen al.Bir ürünün yüksek fiyatlı olması sizi nasıl bu kadar mutlu edebiliyor anlamak güç.Her mantıklı bilinci yerindeki bir alıcı gibi olması gerekenden pahalı çıkan bir ürünün fiyatını eleştiriyor ve hemen almak yerine biraz daha beklemeye davet ediyor.Ki haklı yılbaşına özel kart kampanyaları ve bir kaç mağazanın kampanyası ile 100 lira daha uyguna alınabilicektir.Ki satışlar beklenenden düşük olursa her ürünün fiyatı bir süre sonra normalden daha fazla düşer.Bunu eleştirmek o kadar saçmaki birde 5 sene sonra al diyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thief27

    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Tekrardan VETERAN lara ihtiyacımız var gelin, eski oyunları konuşalım,eski günleri konuşalım, 720p vs 1080p muhabbetini bitirdik , şimdide fiyatı bitirelim .

    Ahh ahh winning eleven günlerim ah

    winning eleven ı ps1 de oynardım hele de roberto carlos un free kick kullanmasına hastaydım ne günlerdi be

    edgar davids de fenaydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    İbrahim sen nereden verdin siparişi ?

    Henuz siparisim yok. Mustafa Yigit'in aciklamasini bekliyorum. Gece satisi olma olasiligi yuksekmis. Eger olursa gece satisindan alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thief27

    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Tekrardan VETERAN lara ihtiyacımız var gelin, eski oyunları konuşalım,eski günleri konuşalım, 720p vs 1080p muhabbetini bitirdik , şimdide fiyatı bitirelim .

    Ahh ahh winning eleven günlerim ah

    winning eleven ı ps1 de oynardım hele de roberto carlos un free kick kullanmasına hastaydım ne günlerdi be

    Forvete koyardim ps1 de bende carlosu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
  • Konsola bu fiyat deger ama iste ABD fiyati falan ucuz oldugu icin TR fiyati biraz yuksek geldi,ABDde 500-600$ olsaydi kimseye TR fiyati fazla gelmezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir iki bilgi alalım diye geldik tartışmadan geçilmiyor.
  • Arkadaşlar PS4 için kablosuz kulaklık arıyorum aynı zamanda PC içinde kullanacağım önerebileceğiniz modeller ne ? Turtle Beach PX51 gördüm ama Türkiye'de satışı yok sanırım ayrıca bütçe önemli değil fakat kablosuz arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.