Şimdi Ara

PLAYSTATİON 3 TÜRKİYE DE YA SEN NEREDESİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony’nin yeni nesil oyun konsolu Playstation 3 ile ilgili her türlü bilgiyi
    tek bir sitede toplayan PS Türkiye “Her Yönüyle Playstation 3” sloganýyla
    yayýn hayatýna baþladý.

PS Türkiye, Playstation 3 konusunda detaylý bilgi arayan, yenilikleri
    kolayca takip etmek isteyen tüm oyun ve konsol meraklýlarýna, uzman yazar
    kadrosuyla farklý baþlýklar altýnda doyurucu bilgilerle hizmet veren bir
    site.

Playstation 3 haberleri, oyun tanýtýmlarý, incelemeleri, donaným bilgileri,
    sözlük, alýþveriþ rehberi gibi bölümlerden oluþan site, ayrýca Türkiye’de
    sadece Playstation 3 konulu ilk ve tek site olma özelliðini taþýyor.

www.psturkiye.com adresinden ulaþýlan site, sade ve kullanýþlý tasarýmý,
    zengin içeriðiyle Playststion 3 dünyasý ile ilgili güncel her türlü
    bilgiye kýsa zamanda ulaþmak isteyen tüm ziyaretçilerini bekliyor.

burda bende görevdeyim ve bazı arkadaşlarımda var forumda yardım ettiğimiz gibi burada da tüm sorunlara,sorulara cevapsız sekilde yardım edeceğiz nice mutlu ps3 lü senelere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edimcace -- 23 Mart 2007; 0:07:11 >

• bi inceleyelim bakalım sağol haberdar ettiğin için kardeş
    ,
  • ne demek siz yeter ki isteyin arkadaşlar her zaman buradayız(inşallah)
  • çok taze bi site...umarım ömrü çok uzun olur..zaman geçtikçe içeriği artacaktır..
  • []özür[]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 23 Mart 2007; 1:43:04 >
  • Orjinalden alıntı: eraykalkan

playstation sadece ps3'ten mi ibaret diye sorarlar adama. sitenin ismini o zaman ps3'lü birşeyler yapsalardı kardeşim (saldırıya geçmek isteyenlere cevap olarak da bu)
    [/quote

üstad o haa diyorum ya gene bi çamur bulup,kendi sitesinde,kendi konusu ile savaş başlatıyorsunda cok absürt şeyler yaptığının farkında değilsin ama ben genede alttan alarak sana cevap vermek istiyorum,

1.BU PS3 SİTESİ PS2 VEYA PS1 DEĞİL
    2.PS2 İSTİYORSUN P2TURKİYE SİTESİ VAR
    3.PSONE İSTİYORSAN ODA VAR git bak.......

allahım ya

• tartışmaları başlatan ben miyim başkaları mı acaba. insan önce kendini sorgulamalı. burası bir ego tatmin etme sitesi diildir ayrıca ( lafım sana diil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 23 Mart 2007; 1:38:32 >
  • evdeyim nerde olcam
    olmazsa akarım gecelere
  • eraykalkan arkadaşım bak silmişsin cevabını neden(anladığını tahmin ettim ama şimdi yazacaklarım sana değil)??lütfen arkadaşlar bu forumda bu zamana kadar çok şükür ne kavga ettim nede kötü söz söyledim,bana bunu zorlatmatmayın,önce yazılanları okuyun,konuyu idrak edin ve cevap verin sonradan pişman olacağınız cevaplar veya sorular ile kendinizi daha sonra milleti meşgul etmeyin bunu her zaman söylüyoruzda nereye gidiyor bir bilsem offf offfff nerede eski DONANİMHABER NEREDEEEEEEEEEEEEEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edimcace -- 23 Mart 2007; 1:46:05 >
  • Dinamik, hoş tasarımlı ve hızlı bir site olmuş. Zamanla iceriklerin ve dosyalarin artmasi dilegimle, tebrikler..
  • İçerik özellikle oyun inceleme ve öninceleme konularını geliştireceğiz Özellikle haberler (oyun, firmware update, piyasa durumu) tarafsız ve iyi araştırmalar yapacağımıza güvenebilirsiniz. Bu siteden weycell, fearfactory ve ben varım. Diğer taraftan site dizaynı ile uğraşan başka arkadaşlarda var. İçerik konusunda isteğiniz olursa haber verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 23 Mart 2007; 4:16:46 >
  • Hayırlara vesile olsun arkadaş tebrik ederim ps3 üzerine düzgün Türkçe bi site yoktu isabet olmuş. Sitede İstanbul-Ankara gibi başlıca şehirlerdeki ps3 fiyatlarını ve satış yapan firmaları belirten ve güncellenen bi kaynak hazırlayabilirseniz ps3 almayı düşünen arkadaşlar için güzel olur diye düşünüyorum. tekrar tebrikler
  • HERŞEY NASİP ARKADAŞLAR BUGUNDEN TEZ YOK ZATEN HIZLANMALAR BAŞLADI İLK OYUN TANITIMIMI YAPTIM GİDİP OKUYABİLİRSİNİZ!!!HERKESE BOL BOL OYUNLU GÜNLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

HERŞEY NASİP ARKADAŞLAR BUGUNDEN TEZ YOK ZATEN HIZLANMALAR BAŞLADI İLK OYUN TANITIMIMI YAPTIM GİDİP OKUYABİLİRSİNİZ!!!HERKESE BOL BOL OYUNLU GÜNLER...

Güzel hazırlamışsın fear teşekkür ederiz efem
  • Site hayırlı olsun. Umarım daha güzel olsın ileride
  • olumlu yorumlar için ve ayrıca fearfactory, homeedition ve Weycell 61'e buradan tekrar teşekkürler. katkıda bulunabilecek herkesi bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamma -- 26 Mart 2007; 7:24:49 >
  • her zaman ve her daim...
  • @adventure
    gel bak senin de dahil edelim bu işe bir pm yolla istersen gamma'ya.
  • bencede ya bir elin nesi var iki elin sesi var!!!
  • ana! yeni görüyorum mesajını home en kısa zamanda üye olacam... işlerim hafiflesin dalacam ortamlara çok pis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.