Şimdi Ara

PLAYSTATİON 3 ALACAM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İnternette Hep Araştırdım Bulamadım Buraya Yazıyorum Kusura Bakmayın Öncelikle PS3 Super Slim Alacağım Ama 12GB 500GB Arasında Kaldım Bi Kaç Sorum Var;

1.HDD Takınca Kırdırmış Yada Garantiden Çıkarmışmı Oluyoruz?
    2.PS3 HDD Taktıktan Sonra Flashla Sürüm Atacakmıyız Pcden Yükleyip->Link Varsa
    3.Bildiğiniz Gibi Gta5 Online 12GB Çalışmıyor HDD Takınca Çalışırmı?
    4.Fat32 PS3 Kendisi Yapıyormu Yoksa Bizmi Yapacaz?

DipNot:PS4 Alamam Param Yok
    Son Olarak HDD Takınca Bu Oyunları Nereye Kaydediyor O zaman 500GB la Farkı Kalmıyor Aynı Sıfır 500gb Oluyor
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GavurMan -- 29 Ağustos 2016; 21:06:06 >

• Sene olmuş 2016 yapma gözünü sevim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla billa parana yazik bu saatten sonra alinmaz kaldiki ps4 bile yolun yarisina geldi 2 sene sonra ps4 de eskir sen ps3 diyorsun masraf etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2 var onunlami oynayayim ps4 alacak kadar paramda yok

Ps3+monitör 1 ps4 parası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak dur ps3 den pişman olursun hiç alma daha iyi benden demesi.

• İlk kez kullanacaksan ps3 kesinikle doğru karar dusunmeden al bi dünya oyun var oynanacak ps3 tüm exc. Oyunları ps4 e cikti dusunun ki ne kadar saglam oyunlarmis 12gb bile alsan 2.5 inc notebook disklerinden birini takabilirsin cihaz kendi taniyip formatini atmakta
    Far cry 3-4 unchardet serisi god of war last of us kilzone serisi gta5 Crysis serisi be daha nice multiplatform oyunlar gecmis jenerasyon oyunlari oynamadiysan zaten ps4 gecmek mantiksiz en az 2 sene oyalar ps3 seni yeni oyun takintin yoksa

• Ps3 alacağına hiç alma ilka alıcam diyorsan ikinci el al sattığında zarar etmezsin.

Ps3 ciddi olarak pişmanlık.Ps4 te gta v i yeterli bulamıyorken ps3 te aşırı berbat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ps dunyasina psp ile girdim ama gow haric bisey oyanamadan sattim psp pismanlik resmen.

Ardina kirik ps3 aldim cok temiz bi makinaydi exc oyunlari bi cirpida bitirip satip ps4 de gecdim ama arkama bakdigimda erken sattgimi farkettim daha oynamam gereken cok oyun varmis.

İlk kez oyun dunyasina grecem dedin hem maddi durumun hemde oyun cesitliligi bakimindan ikinci el ps3 senin icin daha iyi olacakdir.Zira hem cihazi hemde oyunlari ucuz oynaman sansin var.Ayrica ilerde ps4 de gectiginde daha cok oyun ve daha ucuz bi ps4 daha uygun fiyatli oyunlar seni karsilayacak kisaca ps3 den basla.Ayrica ps3 de oyun cesitliligi bol.Oyle kirik makina isine filan girme hem pahali hemde artik oyunlar (ps3) pahali deil.

Yorumlamam bu kadar.350 tl ye cihaz bulabilirsin.slim.ps3 almani tavsiye ederim fat olayina girme.

• Teşekkürler Takıntım Yok O Oyunları Hiç Oynamadım 2.el Almam 0 Alacağım Ama Hepsiburada.com 12GB 600TL 500GB 830TL Hangisini Alayım HDD Tacaksam ...Notebook HDD Alıp Takınca Fat32 Bizmi Yapıcaz Yoksa Kendisimi Yapıyor? Bide O Flashla PS Sitesinden İndirip PS3e Takacazmı ?
    Bununla İlgili Tüm Aşamaları Anlatan Bi Link Varmıdır Yada Siz Anlatırmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GavurMan -- 30 Ağustos 2016; 16:10:29 >
  • GavurMan G kullanıcısına yanıt
    Burda tecrube konusuyo benim gbi cogu kiside sana yol gosteriyo ama gordumki hala yanlis yoldasin anlatayim.

12Gb olan ps3 biseye yaramaz bu 1 .hdd takicaksan karismam tabi ama hdd sifir da alsna ikinci elde alsan ps3 ile harcadigin para yi dusunursem herturlu zarardasin.

param yok dyosun 830 ps3 e ayiriyosun 1150 ye bugun ps4 aliniyor arada cok farkda yok acikcasi .ben sana dyorumki git 350 ye slim 120-350gb ps3 ikinci el al paranda cepde kalsin bu zamanda 800 ps3 e verilirmis kardesim sana akil verdikce bende akil kalmadi

yada napiyosan yap kafanda tasarlamissin zaten sifir ps3 u biz sana ne desekde bos.Ne halin varsa gor

• Evet 12GB almak Kötü HDD zaten Uğraşamıycam O zaman 2.EL PS4 MÜ ALAYIM YOKSA XBOX ONE MI ALAYIM DAHA YNİ BAKTIM GİTTİGİDİYORDA
  • Bu konudan devam edebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_19863409/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.