Yeni bir multitap aldım. Yanında da kontorland in ucuz kollarından aldım. Kollar normal çalışıyordu, ps yi kapatıp daha sonra açıp oynamaya çalıştığımda kolların biri bozuldu. Durup dururken çalışan kol bir sonraki açılışta bozuldu. Neyse dedim olabilir. Başka kol aldım. Sora birkaç defa yeni kollarımla oynadım. Bir sorun yoktu. Aradan zaman geçti. Tekrar ps yi açtığım da kolların 2sinin daha çalışmadığını gördüm. Daha doğrusu taktığımda ps görmüyor. Durup dururken kollar neden arızalanır. Ayrıca içlerinden bir tanesinin usb girişi de var. Usb ile pc ye bağladığımda bir sorun yok, çalışıyor. Neden olabilir sizce?
Multide sorun vardır belki? Normal tak dene?
bozulduktan sonra dediğiniz gibi denedim, olmadı. Multi bozuk değil ama kolları bozduğundan şüpheleniyorum.
Evet bozuyor da olabilir. Ama ps2nin görmediği kolu pc görüyor diyorsun ki bu ilginç.. Acaba aletin girişini mi bozdu multi?
O da değil çünkü çalışan kollar var onları aynı yere taktığmda çalışıyor... Anlamadım bir türlü...
Tecrübeye dayanıp konuşuyorum, 2 yerde sorun aramalı o zaman. Sorun tek bir şeyde değil gibi. Ama multi kullanan arkadaşlar bilir belki genel bir sorundur. Başına gelen varsa daha ayrıntılı cevap verir.
Benim başıma da benzeri gelmişti, chip reset atıp yeni multi taktığımda sorun kalmamıştı. 2.'den sonraki kontrol kollarını otomatikman kilitliyordu benimki, bir çıkardı mı bir daha kullanamıyordum.
Kontorland çöpden başka birşey değil. Ben Sony'nin kendi orijinal kolu pahalı diye sürekli Kontorland alıyordum. Ancak o kadar çok bozulduki eminim aldığım Kontorland kolların fiyatıyla 2 tane daha Sony kol alırdım
Bir de benim playstation da chip te yok, oyun orjinal ama multi değil. Belkide ondandır diyorum yani multi bozuyordur. Eğer multi bozuyorsa orjinal sony kol almaya da kıyamıyorum, onu da bozarsa kötü olur, çok farklı fiyatları sonuçta. Neyse demekki bu tip bi sorunla birebir karşılaşan çok yokmuş. Ben en iyisi multiyi değiştireyim. Teşekkür ederim arkadaşlar..
Darklordum
ARkadaşım aynı sorun bendede var 1 gun oynadık snrakı gun snradan aldıgım 2 yenı kol çalışmıyor sen sorunu nasıl çözdün neyapmam gerekıyor?
yan sanayi kollara para verip çöpe atıcağınıza ,orjinal alın arkadaşlar emin olun daha ucuza gelir.
Kontorland a 50 defa 10 TL vericeğine SONY ye adam gibi bir defa 30-35 tl ver kurtul birde multiyi napıcaksın pek zevkli olmuyor 4 kişi falan
quote:
Orjinalden alıntı: asiii1
Darklordum
ARkadaşım aynı sorun bendede var 1 gun oynadık snrakı gun snradan aldıgım 2 yenı kol çalışmıyor sen sorunu nasıl çözdün neyapmam gerekıyor?
Mrb
Olay tamamen kol seçimine bağlıymış. Örneğin büyük bir marketten 7.5 liraya kontorland marka 2 tane kol aldım. Çok uzun zamandır kullanıyorum, süper çalışıyor. Çünkü anladım ki gerçekten kontorland. Ama, sağdan soldan aldığımız, 10 liralık, üzerinde kontorland yazan, sony yazan kollar hikaye. Yani anladığım kadarıyla onlar, tabiri caizse çakmanın çakması oluyor. Alabiliyorsan sony al orjinal tabi ancak o da çok pahalı. Sana tavsiyem, orjinal kontorland bulman. Onlar bozulmuyor, daha doğrusu bozulsa bile tuşları fln basmıyor ancak o da baya oynadıktan sonra, yani zaten hakkını vermiş oluyor..
Bu arada orjinal kontorlandlerin iyisi 20 lira, daha ucuzları var onlar da işte dediğim gibi 7.5 - 10 lira civarında...
istanbulda oturuyorum, 2002 senesinde nezih kitapewinden 4,5 milyona almıştım 2 adet... kontorland... hala kullanırım arada...
orjinal 2 tane joypad bozuldu onlar bozulmadı ki en sayko ps2 oynadığım zamanlardı...
yani cidden kontorland in de kendi içinde kalitelileri war denk gelmek lazım şansa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme