< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ilk denememde kuponu aldım asyada göremedim kupon, gerci globalde de göremedim chate yazmışlar nereden buldularsa kaptım hemen kod girerek en fazla 1 adet mi kupon düşürebiliyorduk ? bir de droptan düşüyordu sanırım. droptan da düşürdükten sonra ne uğraşırım ne para harcarım oyuna doğru düzgün para edecek skin yok zaten 200k a skin mi olur |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
eskiden 3 dolara yani 21 TL ye dediğini yapıyorduk 1 kupon alıyorduk şimdi G-coin diye aptalca birşey çıkarmışlar onunla satıyorlar böyle şeyleri pazara girip senin dediğini yapmak istersek cepten 5 dolar para çıkıyor yani 5 ABD Doları eşittir 42,13 Türk Lirası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Kasım 2020; 2:34:4 > |
1 Tane izleyerek droptan düşüyor birde canlı yayında verilen kodu girersen 2 bilet sahibi oluyorsun. 1 bilet aldıktan sonra tekrar vermiyor ben denedim etkinliğe zaten katıldınız dedi. |
Aslında Microsoft Store ve PS Store 'da pc dekinin yarı fiyatına satılıyor G-Coinler.Desteğe yazdım bu durumu aynısı steam'e de gelsin diye,iletelim dediler.Aslında g-coin satışını Steamden yapsalar sorun kalmayacak,aynı yarı fiyatına pass aldığımız gibi. |
Boşa para verip almayın kupon için zaten skinlerde para etmiyor.. Pubg bitti :D Yayın izleyerek kod +1 de izleyerek alın işte yeter. |
yayını izleyerek drop olarak nasıl düşüyor arkadaşlar.ben farkedemedim.nerede gösteriyor gelip gelmediği |
https://accounts.pubg.com/login sitesinden steam ve twitch hesaplarını bağlıyacaksın + twitchden de steam hesabını. |
Bu fiyatlarla zaten almam da, yarı fiyatına gcoin alabilseydik ak nin olduğu 3 lü seti alabilirdim. 3 tane çıkan kupon verdiğim parayı karşılardı herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devam ediyor o özellik,öyle bir ayarı var mı bakmak lazım |
dediklerini yaptım hocam sağol zahmet ettin fakat biletin geldiği nerede gözüküyor nasıl anlıyacağım bilet geldiğini sadece puan geldi diye gösteriyor cunki |
Oyun içi dropları hesap linki ile etkinleştirin diyor hesaplar bağlı zaten supporta yazdım hiç yardımcı olmadılar siz çözümünü biliyor musunuz? Neden ganimet etkinleştirildi yazmıyor |
Şu linkten aşağıda "check account " a basıp kontrolünü yapabilirsin. https://event.pubgesports.com/en/ Steam id,twitch id kullandığın hesaplar olmalı. Ayrıca twitch ayarlar / bağlantılar kısmında pubg hesabını kullandığın steam id gözükmeli .Şunun gibi ; ![]() Eğer hepsi doğruysa bağlantıları kesip yeniden deneyebilirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 6 Kasım 2020; 15:14:2 > |
Evet gözüküyor zaten ganimet etkinleştirildi yazmıyor ama |
Kodu ilk denememde aldım pcs2 de olduğu gibi. Pcs1 de saatlerce uğraşıyorduk kodu salisesinde girmek için :D Quız işi azalmış gibi eskiden 5 dakikaya bir çıkıyordu sürekli. |