Şimdi Ara

Play Store'daki uygulamalar bazı bölgelerde indirme boyutuyla listelenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Play Store'daki uygulamalar bazı bölgelerde indirme boyutuyla listelenecek

    Bazı Android kullanıcıları Play Store'da bir değişiklik fark etmiş durumda. Google eskiden beri uygulamaları listelerken kullanıcıların neyi indireceklerine karar vermelerini kolaylaştırmak için yıldız derecelendirmelerini gösterir. Ancak bazı kullanıcılar bunun değiştiğini söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Nokia 8 için Oreo güncellemesi yolda
    Uygulamalar artık yıldız derecelendirmesi yerine indirme boyutlarıyla listelenmeye başlamış durumda. Bu şüphesiz ki depolama alanının tükenmesi konusunda sıkıntı yaşayan Android kullanıcıları için yararlı bir değişiklik ancak genel kullanıcı kitlesi açısından doğru bir adım gibi görünmüyor.

     

    Play Store'daki uygulamalar bazı bölgelerde indirme boyutuyla listelenecek

    Yaşanan bu değişiklik ilk olarak Reddit'te ortaya çıkarıldı. Çoğu kullanıcı indirme boyutundan ziyade, diğer kullanıcılardan iyi puan almış kaliteli uygulama yüklemenin daha önemli olduğunu söylüyor. Yani ortak görüş uygulamalar listelenirken yıldız derecelendirmesinin gösterilmesinden yana.

     

    Öte yandan değişikliğin Hindistan gibi düşük internet hızına sahip bölgelerde geçerli olduğu söyleniyor. Doğal olarak bu ülkelerde veri paketleri son derece değerli ve bu anlamda indirilen dosya boyutu oldukça önem taşıyor. Şu an için test sürecinde olan bu değişikliğin hangi bölgelerde hayata geçirileceği konusunda ise hiçbir bilgi yok.







  • Sanki eskiden vardı da, sonra kalkmıştı

  • Turkiye gibi internetin cok hizli ve sorunsuz oldugu ulkelere gelmez.

  • Şu işi biraz daha düşünüp, Uygulamayı yüksek puanlı sıraya göre gösterip; Puan belirtilen yere uygulamanın boyutu yazılsa, çok çok daha mantıklı bir iş yapılmış olur, hem de tüm ülkelerde kullanılabilir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2

    Şu işi biraz daha düşünüp, Uygulamayı yüksek puanlı sıraya göre gösterip; Puan belirtilen yere uygulamanın boyutu yazılsa, çok çok daha mantıklı bir iş yapılmış olur, hem de tüm ülkelerde kullanılabilir...

    Direkt her 2 bilgiyi de yazsın bence. Kesinlikle doğru yol bu. Hatta sıralama için bir de opsiyon gelmesi de iyi olur aslında. Çözüm ürettik diyorlar tamam ama ürettikleri çözüm yine bir kısıtlama getiriyor.
  • Asfalt hatırladığım kadarıyla küçük kurulum dosyası sonrasında da büyük içerik dosyası indiriyordu. Bu durumda asfaltı en başa koymanın ne mantığı kalıyor? (önceden kurmuştum çok yer tutuyor diye büyük oyunların hepsini silmiştim şimdi kurulum şekli farklı ise bilemem)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.