Şimdi Ara

Play & Charge kit ve PC Uyumluluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar geçenler de xbox one s oyun kumandası aldım ve bluetooth ile bilgisayara bağladım sorunsuz kullanıyorum ancak içinden çıkan piller çok hızlı bitti daha önce her ne kadar PC üzerinde olmasa da xbox 360 kolu da kullanmıştım ve hatırladığım kadarıyla daha uzun gidiyordu. Sürekli pil değişimi yaşamamk için play and charge kit almayı düşünüyorum ama xbox one üzerinde değil de PC ye bağlıyacağım için verimliliğinden şüpheliyim sizce uyumlumudur en nihatetin de usb üzerinden bağlanıyor diye biliyorum ve/veya aranızda PC üzerinde kullanan oldu mu ?



  • bende uzun zamandır play&charge kit arıyorum ama maalesef bulamadım.sürekli pil tak çıkar sıkıldım iyicene.biraz daha araştırmaya devam edeceğim bulamazsam aşağıdaki linkte bulunan ürünü alacağım.bir kullanıcı tavsiye etmişti

    https://www.teknosa.com/urunler/130071234/varta-57674101441-cd-akilli-sarj-cihazi?_sgm_campaign=scn_4bc6c34371a06000&_sgm_source=130071234&_sgm_action=click
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hiç bir yerde yok amazon da bile sadece kullanılmışları var gittigidiyor ve n11 de satılanlar da orjinal değil orjinal demelerine rağmen şarjlı pili ben de düşündüm ama hangisi iyidir nelere dikkat etmek gerekir bilmediğim için cesaret edemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11 ve gg da bende orjinal bulamadım.büyük ihtimal onlarda aliexpress den getirtiyorlar.xbox türkiyeye defalarca mail mesaj twit attım müşteri hizmetlerini aradım ama sonuç alamadım,getirtin şunu kardeşim dedim ama nafile.yan sanayi ürünü kullanacağıma linkteki ürünü almak daha mantıklı gibi geliyor bana.bu ürünü kullanan bana tavsiye ettiğinde 15 günde bir şarja takıyorum demişti 15-20 saati aşan aralıksız kullanım sunduğunu söyledi.
  • Ben de Xbox One orjinal şarj kiti var; senin yazını okuduktan sonra bilgiyar da sorunsuz şarj ettim dostum
  • Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam böylece cevabımı almış oldum.👍😊
    Bu arada şarj durumu gösteren bi uygulama biliyormusunuz? Ya da kumanda üstünde böyle bir ibare var mı? Örneğin şarj olurken xbxo işaretinin yanıp sönmesi gibi tabi bilgisayar için soruyorum xbox one üzerinde zaten gösteriyo şarj durumu vs...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulaması var mı bilmiyorum, oyun kolu üstünde pil durumunu gösteren bir işaret yok. Pil boşken şarja taktığınızda şarj kablosunun üstündeki led ışık sarı, pil doluykende beyaz oluyor.
  • play&charge kit kullandığınızda konsol ve pc dışında ,herhangi bir telefon şarj adaptörüylede şarj edebilirsiniz.aşağıdaki linkte gerekli açıklamalar yazıyor.

    "Ayrıca oyun kumandasını ve şarj kablosunu herhangi bir USB güç kaynağına bağlayarak veya diğer USB onaylı kabloları kullanarak da pilinizi şarj edebilirsiniz. Ancak şarj olma süreleri değişiklik gösterebilir."

    https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/accessories/about-play-and-charge-kit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenaten34

    Ben de Xbox One orjinal şarj kiti var; senin yazını okuduktan sonra bilgiyar da sorunsuz şarj ettim dostum

    Hocam, orijinal şarj kitini nereden satın aldınız acaba? En azından deneyimlenmiş bir satıcı varsa bizde ondan alabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Hocam beb henüz alamadım halen aramaktayım ama amazon.de ya da amazon.com a bakmıştım ikisinden birinde 4 nisan da stoğa giricek gibi bir ibare vardı. Tekrar bakarım ve sizleri de haberdar ederim bu konu üzerinden malum döviz uçuşa geçti ama sahte ürün almaktan iyidir bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam , bende bugün one x sipariş verdim n11 den . Bugünde elden beyaz kol ve charge &play aldım ama orijinal olmadığı %100 belli. Bakalım performansına göre sizlere haber verebilirim bende. Diğer amazon konusu satışa açılırsa harika olur , bende takipçisi olayım. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mattmurdock


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenaten34

    Ben de Xbox One orjinal şarj kiti var; senin yazını okuduktan sonra bilgiyar da sorunsuz şarj ettim dostum

    Hocam, orijinal şarj kitini nereden satın aldınız acaba? En azından deneyimlenmiş bir satıcı varsa bizde ondan alabiliriz.

    Xbox ilk açıklandığında konsolu Day One Edition olarak satın almıştım, kutu içeriyle gelmişti diye hatırlıyorum dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaten34 -- 29 Mart 2018; 21:34:15 >
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Hocam amazon.de ye stok girilmiş sanırım mobil uygulamayı silmiştim o yüzden tam inceleyemedim. Mobil web sitesinden kontrol ettim eğer şarjlı pil almadıysanız haberiniz olsun istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgi için teşekkürler hocam.evet stoklarda gözüküyor.amazon.com dan türkiye ye gönderi yapan göremedim.amazon.de üzerinde ise biraz pahalı gib geldi.araştırmaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.