Arkadaşlar herşeye inanıp gaza gelmeyin yahu bunun photoshop olduğu apaçık ortada sazan gibi atlıyorsunuz Paint Terk
quote:Orijinalden alıntı: VolkanbabaArkadaşlar herşeye inanıp gaza gelmeyin yahu bunun photoshop olduğu apaçık ortada sazan gibi atlıyorsunuz Paint TerkPhotoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.
quote:Orijinalden alıntı: murselsevimPhotoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: murselsevimPhotoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.Alıntıları Göster Yeni sezon formalarımız hiç olmamış beyler :(
quote:Orijinalden alıntı: murselsevimPhotoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.Alıntıları Göster fenerlilerin eline koz verdin kardeş napıyosun ya
quote:Orijinalden alıntı: Volkanbaba Arkadaşlar herşeye inanıp gaza gelmeyin yahu bunun photoshop olduğu apaçık ortada sazan gibi atlıyorsunuz Paint Terk gülmeye geldik zaten
quote:Orijinalden alıntı: murselsevimPhotoshop gibi geldi bana ama tam da emin olamadım.Alıntıları Göster Photoshop diyenler olmuş. %100 eminim Fotoğraf paint beyler.
quote:Orijinalden alıntı: ShaLer Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün avrupadan neden dışlandığının göstergesidir. arkadaşlar inanmayın paintte yapmış gibi geldi bana. yine ama belli olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Sylar.fenerlilerin eline koz verdin kardeş napıyosun yaAlıntıları Göster kaldırın beyler gerçek sanacaklar
quote:Orijinalden alıntı: waybequote:Orijinalden alıntı: ShaLer Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün avrupadan neden dışlandığının göstergesidir. arkadaşlar inanmayın paintte yapmış gibi geldi bana. yine ama belli olmazGalatUefa. Yok lan olmadı, ismimizde bile şaibe emaresi yok anasını satayım. Beyler sanırım gururlanabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: joedumarsGalatUefa. Yok lan olmadı, ismimizde bile şaibe emaresi yok anasını satayım. Beyler sanırım gururlanabiliriz Alıntıları Göster
fotoşok gibi duruyor ama emin değilim sanki gerçek gibi eğer bunu biri yapmışsa gerçekten güzel iş çıkarmış
quote:Orijinalden alıntı: sinuhe.sYazık lan bu kadar ustlerıne gıtmeyın garıbanlarınölmediler bence ölene kadar vurun.