Şimdi Ara

Plantronics ''BACKBEAT FIT'' Ses Masamızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj












  • Teknik Detaylar




    Freanks Tepkisi: 50 Hz -20.000 kHz

    THD: <3%

    Hassasiyet: 105 dB

    Sürücü:13 mm 

    Teknoloji: Dinamik 

    Uyumluluk: Bluetooth® v3.0 ve Altı Cihazlar


    Profiller: A2DP, AVRCP,HFP


    Multi Point:  8 Cihazlık Hafıza


    Dahili Mikrofon: Var (Mems)

    Ses Bildirileri: Var


    Standby: 14 Gün


    Dayanıklılık Süresi: 8 Saat Dinleme, 6 Saat konuşma


    Ağırlık:24 Gram











  • Bir Jabra Rox değil ama alternatif oluşturur.

  • Backbeat kulaklığım vardı. Kulak arkasından geçen lastik Kısım yırtıldı. Garantinden değişim yapmadılar. Parasını vereyim onarın dedim tamir de olmuyor dediler. Daha 1 sene kullanmadan çöpe gitti kulaklık. Aman deyim. Uzak durun.

  • proxima35 P kullanıcısına yanıt
    Sizin için irtibata geçeceğim öyle bir durum olduysa bir şekilde halledilir. Elinizde duruyor mu belgeler? Kulaklık hala elinizdeyse bi fotograf atarmısınız.

    Bu yeni serinin herhangi bir sıkıntısı gözükmüyor uzun süre denedim.
  • Güzel ürün

  • bu kadar kulaklık incelemesine ne gerek var anlamıyorum .abartıyorsunuz bence

  • erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Bence sen forumdaki diğer arkadaşlarımıza bu görüşünle büyük haksızlık ediyorsun. Neden dersen ses her şeyin içinde var. Hayatımızın her alanında gürültü mevcut ve bunu en derin hislerle yakalamayı arzu eden bir kitle var ve onları düşünmemek büyük bir haksızlık olurdu. Açıkçası kulaklık incelemeleri cebinizden daha fazla götüren telefonlardan daha önemli. İnsan huzurlu ve mutlu olmak ister detayları yakalamak ister. Ses ürünleri her daim bunu karşılar. İyi günler
  • Bluetooth® v3.0 Güç tüketimini negatif etkliyor
    4.0 olsaydı iyidi

  • Aynı şekilde Plantronics Backbeat 903+ kullanıyordum,slikon esnek kısmı yırtıldı,kulaklık çalışıyor fakat sadece o kısım yırtıktı.Servisle görüştüm resimlerini gönderdim ve ücretli yapılmasını talep ettim.Nedense servis yapmamak için elli takla attı,yanlış hatırlamıyorsam 80 dolar mı ne masraf soylediler,yok kargo masrafları vs. yani kısacası ''uğraşamayız'' demeye getirdiler.Sezer bey bunu da yetkililere bildirirsiniz,güzel marka gerek bluetooth kulaklığını,gerek PC kulaklığını kullanmış ve memnun olmuş birisiyim,fakat Türkiye de bulunan aracı şirket berbat bundan eminim.Amazan sıfır fiyatı 50 dolar,servis ücreti ile neredeyse 2 adet kulaklık satın alınır.

  • İncelemeye hakettiği değer verilmemiş gibi :( Teşekkürler inceleme için. 50₺ civarı, özellikle aşağısı için incelemelerinizi bekliyoruz. Emin olun bu fiyat aralığındakilerden daha çok kişinin ilgisini çekecektir. Kulakiçi kulaklıklara büyük bütçe ayıran çok kişi yok. İşinizde çok başarılı buluyorum sizi tam gaz devam.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    ileteceğim teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Sezer

    Bence sen forumdaki diğer arkadaşlarımıza bu görüşünle büyük haksızlık ediyorsun. Neden dersen ses her şeyin içinde var. Hayatımızın her alanında gürültü mevcut ve bunu en derin hislerle yakalamayı arzu eden bir kitle var ve onları düşünmemek büyük bir haksızlık olurdu. Açıkçası kulaklık incelemeleri cebinizden daha fazla götüren telefonlardan daha önemli. İnsan huzurlu ve mutlu olmak ister detayları yakalamak ister. Ses ürünleri her daim bunu karşılar. İyi günler

    Ben kendi görüşümü belirttim bu nasıl diğer forum arkadaşlarına haksızliķ oluyor onu anlayamadim :)) !!?? İyi o zaman hiç bir sey demeyelim hic birseyi de elestirmeyelim ...oyle bir sey varmi ? Muzikle cok ilgili birisi olarak hatta klasik samsung kulakliklarindan memnun kalmayip sizin daha once incelediginiz kulakliklardan birini almis birisi olarak boyle dusunuyorum..Bana gore gereksiz neden diyecek olursaniz siz ne kadar incelerseniz inceleyin kulaklik konusu tamamen alip kulaginiza takarak hissedeceginiz bir sey...yani alip dinlemeden bizzat tecrube etmeden sesi duyup hissetmeden anlayamazsiniz.. (yani yok basslar biraz sert , tizler biraz yumusak tarzi yorumlariniz hep havada kalan seyler) bu diger incelemelerde boyle degil (ornegin bir ekran kartinin veya telefonun oyun performansini bizzat kasip kasmadigini inceleme esnasinda gorebiliyoruz vs vs... )
    ama butun bunlara ragmen yine de harcadiginiz emek icin tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Şimdi sizi daha iyi anladım. Onun ben de farkındayım ama en güzel kısmı da şu bu güne kadar yorumlarımda benimle aynı düşünmeyen biri çıkmadı. Artı özelden bana günde sayfalarca soru geliyor insanlara önerilerde bulunuyorum dinledikleri tarza göre. Ses önemli bir olgu benim için. Radikal bir şekilde düşüncelerimi sunmak zamanla sıkıcı bir hal alsa da müzisyen olduğum için bir ürünün değeri neyse onu yansıtmakla mükellefim. Tabiki kulak farkı ton farkı algı farkı gibi bir sürü etmen var. Fakat hala detayları bu denli duyabiliyorken insanlara yol göstermeyi ve onlarla güzel şeyler paylaşmayı seviyorum. Ne biliyim bi ekran kartı ya da telefondan daha eglenceli geliyor bana. En azından artı ve eksiler kısmına bakarak ya da son yorumlarıma bakarak bu alınır ya da alınmaz diyebiliyorlar. Artı zamanla büyük ses sistemlerine geçiş yapmaya başladık. Bu büyük bir başarı ve böylede devam edecek. Bu büyük bir atılım aslında bakma. Bu kadar ciddiye aldığım için şükrediyorum. Yoksa kıytırık bir şekilde çalışmayı da bilirim ama ben bunu sizlere karşı yapamam.Oturup her şeyi tartışabiliriz olay tamamiyle keyf alma ve zevk üzerine kurulu. Teşekkür ederim şimdi daha anlaşılır olmuşuzdur ikimizde.





  • Merhaba Sezer Bey, philips 3590 modelini inceleme imkanınız var mı?
    Fiyatı 30 lira ama çok iyi yorumlar almış. Head-fi sitesinde 64 sayfa yorum var. Ayrıca amazon'dada çok iyi yorumlar almış.(http://www.head-fi.org/t/561951/philips-she3580-iem-review-how-can-something-sound-so-good-for-10) O sitede she3580 modeli incelenmiş ama şuan piyasada o model yok. Onun yerine yenilenmiş olarak she3590 modeli var. Ses olarak bir farkları yokmuş.

  • serkansa89 S kullanıcısına yanıt
    Evet ben de merak ediyorum açıkçası. 1300 dolarlık kulaklık almış bir insanın 10 dolar verip bu kulaklıktan memnun kalması beni şaşırttı.
  • hay ttnetinizin

  • Uygun fiyatli bu tip kulakliklarinda incelenmesini bekliyorum. Çünkü yeni bir kulaklık arayışındyım ve önerilere, incelemelere ihtiyacım var

  • Merhaba,
    Kulaklığı, plantronics voyager legend uc modeli olarak yurtdışından getirtmek suretiyle yeni aldım. Ancak tek sıkıntım kullanma kılavuzunun Türkçe olmaması. Genel ağ üzerinde yaptığım araştırmada da bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

  • PLANTRONİCS BackBeatfit Bluet 1 senedir kullanıyorum birden bire telefonumla Nokia 309 bağlantı kuramıyorum. Sebebi konusunda yardım edebilir misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.