Şimdi Ara

Plakalarım Çalındı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu öğleden sonra arkadaşımın uyarması üzerine garaja gittiğimde iki plakamında çalınmış olduğunu gördüm. Kim nezaman çaldı niye çaldı bir fikrim yok inşallah başım belaya girmez bu yüzünden. Çalan kişi o plakayı kendi arabasına takıp bir suç işlese direk beni bulurlar heralde. Karakola gittim tutanak tutturdum gerçi ama yinede huzursuz oldum çok Ne yapmalıyım arkadaşlar yeni plaka nasıl çıkartacağım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 13 Kasım 2010; 18:06:34 >



  • Geçmiş olsun.Tutanak tutturmanız yeterli olur.
  • Karakola tutanak tuttur ve sonra HEMEN bir GAZETEYE ZAYİİ İLANI VERECEKSİN....Falanca numaralı plakalarım çalınmıştır hükümsüzdür....Deyip adını soyadınuı ve tarihini yaz... Köprüden beleş geçerlerken, otoyollarda cezalı geçiş yaparlarken , aşırı hızdan, yasak yere park tan ceza yerlerken yada plakan kirli işlerde kullanılırsa o ilan seni kurtaracak..İlanın . yayınlanan gazeteden beş tane al ilanı kesmeden bütün olarak sakla...Çok dikkatli muhafaza et.... Yavvvv lüzum yokkkk...Diyenleri takma dinleme...Kışa göre tedbirini al....Yaz çıkarsa bahtına....Geçmiş olsun.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Kasım 2010; 20:35:53 >
  • Tutanak tutturdumda gazeteye ilan vermedim bilmiyorum bu saatten sonrada faydası olur mu. Yarın yeni plaka için başvuru yapıcam.
  • Benim farklı bi sorum olacak,

    Plakamızı gece birisi çaldı ve plakayı çalan şahsın aracıda aynı marka ve model ise ve bu şahıs köprüden yasak geçiş yaptı, radara girdi, polsiten kaçtı diyelim,

    sabah uyandık arabada plaka yok, emniyete gidip gece plakamı çalmışlar desek suçsuz olduğumuzu nasıl ıspatlarız,


    Güven duygusu diye bi şey kalmadı, akşamları arabanın ruhsatınıda yanıma alıp eve gidiyordum, yakında plakalarıda kolmuzun altına alıp gidersek hiç şaşırmam.
  • Valla onu ispatlamak çok zor eğer araba aynı renk ve modelse. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi plakanın çalınacağı. İnşallah bir pisliğe bulaşmadan bulunur polis tarafından.
  • Arkadaş ilan bu saatten sonra faydalı olurmu yazıyorsun...İlan kaç yıl sonra yada ay sonra faydalı olacak..Bilinmez..Üç yıl sonra aynı karakoldan aynı tutanağı zor çıkartırsın ama gazete bir köşede evde saklanır....Ne çıkar yada çıkmaz kimse geleceği bilemez..Kışa göre odun kömür hazırla yaz çıkarsa bahtına....Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Kasım 2010; 21:43:02 >
  • bu iş tam bir baş belası araç çalınsa bu kadar uğraştırmaz, ben bu yüzden aracıya verip plakamı değiştirdim.Kesinlikle aynı plakayı çıkarıp kullanmayın,başınıza iş alırsınız.
  • Dostlar bu sabah benim de plakalarım çalındı. Karakolda tutanak tutturdum. Ama yarın yine gidip eski plakayı çıkartmayı düşünüyorum. Nedeni de şimdi plakayı değiştirirsem, bir sürü iş çıkacak ruhsat değişecek,kaskoya bildir falan, uğraşmak istemiyorum,vaktim yok. Bir de yeni plaka almak tahminimce extra bir 160TL demek olacak onu da vermek istemiyorum. Torpidoya tutanağın bir nüshasını koydum, sorduklarında gösteririm diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 5 Aralık 2010; 15:19:25 >
  • Valla bende kaskonun trafik sigortasının ruhsatın değişmesi gerekeceği için aynı plakayı aldım. Karakoldan alınan belgenin bir kopyasını arabaya koyayım bari ama yeni plaka çıkartıncada şöyle bir sorun olabilir diye aklıma geldi. Adamlar diyebilirki bu danışıklı dövüş sen plakayı verdin gittin kendine yeni plaka aldın. Ama aynı plakayı alırsam bunu söyleyemezler çünkü kimse suça karışacağını bile bile aynı plakayı almak istemez. Bilmiyorum yanlış mı mantık kuruyorum. BU saatten sonra plakayı değiştirme şansım olabilir mi artık aldık aynı plakayı bayramdan hemen sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.