Şimdi Ara

Plaka Tercih Kararsızlığım Sizce Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığıma inanıyorum zira modifikasyon görüntü konusunda araçların plakası çok önemli ( en azından benim için )
    E46 coupe araç almıştım kısa süre önce. Bu plakalar boştaymış

05 FG 777

05 FG 003

05 FG 006

60 FC 005

Ön plaka kare arka dikdörtgen olcak. Sizce hangisi daha dikkat çekici şık durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 31 Mart 2016; 22:05:34 >

• 05 FG 003 Güzel olur araç e46 sonuçta 3 daha güzel gider :) Gönlünden geçeni al yerinde olsam Antalyalı olmamızdan kaynaklı 777 alırdım anlam yükleyebileceğin birşey al ayrıca kare plakalar çok apaçi duruyor bence düz büyük ama ince fontlu pleksi efsane gider aracınız hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: SemBerk7

05 FG 003 Güzel olur araç e46 sonuçta 3 daha güzel gider :) Gönlünden geçeni al yerinde olsam Antalyalı olmamızdan kaynaklı 777 alırdım anlam yükleyebileceğin birşey al ayrıca kare plakalar çok apaçi duruyor bence düz büyük ama ince fontlu pleksi efsane gider aracınız hayırlı olsun.

Ben de bu kardeşimize katılıyorum, 003 güzel gideceğini düşünüyorum, tabi yinede seçim sizin hayırlı olsun şimdididen.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.