Şimdi Ara

Plaka değişimi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Aracımın plakası 34 HG .. Ben bunu 34 MRT xx olarak değiştirmek istiyorum böyle bir işlem mümkün müdür ? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim. Bir de ne kadara patlar acaba ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meert.

    Arkadaşlar merhaba. Aracımın plakası 34 HG .. Ben bunu 34 MRT xx olarak değiştirmek istiyorum böyle bir işlem mümkün müdür ? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim. Bir de ne kadara patlar acaba ?

    Hocam plaka degisikligi biraz masrafli ve burokrasiyle bogusacaksiniz. Oncelikle istediginiz plaka hangi ilce trafik mudurlugunce veriliyor, sizin mevcut plakaniz hangi ilceye kayitli onlara bakmaniz gerekiyor. Plaka degistirmek icin aracinizin suan kayitli oldugu ilce trafik mudurlugu kapsaminda olmayan ilcelerden birine adresinizi tasimaniz gerekiyor. Daha sonra 1 ay icinde yeni plakayi alacaginiz ilce trafik mudurlugune gidip basvuru yapiyorsunuz. Istediginiz plaka bostaysa veriyirlor( masraflar -ek 1 belgesi 15 tl civari - ruhsat masrafi 162 tl - plaka basim 30 tl)

    Baska sormak istedigin bisey olursa yardimci olurum, daha yeni plaka degistirdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her yıl belli bir ücret ödeniyor mu özel plakaya peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi işlemler dışında bir de bağış yapmanız isteniyor. 2008'in başında Tokat gibi küçük bir şehirde 60 AB xxx plakayı almak için 50 TL vermiştik. Son 3 rakamı özel olarak belirtmedik. Ordaki memur şunlar şunlar var dedi biz aradan birini seçtik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.