Şimdi Ara

Plaka degişikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum istanbulda 06 plakalı bir araç alıcam. iş yerindekiler plaka kalsın sigorta az çıkar diyorlar.
    bende araştırdım mecburen degiştirmem gerekiyormuş. hadi diyelim istekle degiştirdik. bunu noterde trafikte felan nasıl yapıyoruz ?



  • Ankara plaka,istanbul plakaya nispeten sigorta az çıkabilir.Eğer 2.el alacağınız aracın plakası 06 ise değiştirmek zorunda değilsiniz.Noter de soruyorlar plaka değişikliği istiyormusun diye,hayır dersen kalıyor.Evet dersen ikametinin bulunduğu yerin plakasını almak zorunda kalıyorsun.Noterde bunun için ekstra bir para daha ödüyorsun yanılmıyorsam,sonraki süreci bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişim mecbur değil ki, noter devir esnasında soruyorlar size plaka değişimi istiyor musunuz diye, istemiyorum derseniz, satıştan sonra aracın sigortasını yaptırıp hemen bağlı olduğunuz emniyet müdürlüğü trafik tescilden ruhsatınızı bastırabilirsiniz veya adresinize postalanmasını bekleyebilirsiniz.

    Plaka değişikliği istiyorsanız emniyet ve şoförler odası arasında 1-2 mekik dokumanız gerekir eski plakaların imhası ve yeni plakaların basımıyla ilgili.
  • Arkadaşlar aracı aldık. sagolun
    şimdi söyle bir sorun var kendi plakası harap durumda arkadaş app takmış. ben orjinal plakayı yeniletmek istiyorum sıkıntı çıkmaması adına. ne yapabiliriz?
  • App yasaklandı agır kusurlu olacakmış geçmeyecekmiş muyaneden zaten

    İnternet haberden okudum yalan deyilse

    Bunu sigortacı bilir bir ugrasan yol gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Arkadaşlar aracı aldık. sagolun
    şimdi söyle bir sorun var kendi plakası harap durumda arkadaş app takmış. ben orjinal plakayı yeniletmek istiyorum sıkıntı çıkmaması adına. ne yapabiliriz?

    Emniyete trafik tescile gidip app'dir orjinal haraptır ne kadar plaka varsa götüreceksiniz, orda imha edilecek, sonra size kağıt verecekler gidip şoförler odasından bastıracaksınız, plaka başı 20 30 lira civarı bi para ödeniyordu. Ruhsat kimlik yanınıza almayı unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 12 Haziran 2017; 0:22:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.