Şimdi Ara

▓ PKK, Suruç'un intikamını aldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görüldüğü üzere, Suruç'un intikamını çok güzel aldılar. "Kızını dövmeyen, dizini döver" hesabı, IŞİD'e güç yetiremeyen PKK, ancak böyle eylemlere gücü yetiyor Şu resmi hatırlatıyor bana bu yaptıkları. Tam dalgalık resmen...

     ▓ PKK, Suruç'un intikamını aldı!


    Ağrı-Iğdır-Kars üçgeninde terör eylemlerine hız veren PKK, öndeki akşam yol kesip çoğunluğu TIR olan 13 aracı ateşe verdi.
    PKK’lı 30 kişilik grup, önceki akşam Kağızman-Iğdır-Erzurum karayolunu kesti ve 8’i TIR, 1’i LPG tankeri, 2’si pikap, 2’si binek oto olmak üzere 13 aracı yaktı. PKK’lılar, başlarına silah dayayarak araçlarından indirdikleri şoförlerin cep telefonlarını aldılar ve “Suruç’un intikamını alıyoruz, araçları yakacağız” dediler. PKK’lı grubun, üzerine benzin döktükten sonra meşalelerle yaktıkları araçlardan geriye hurda yığını kaldı.

    EKİLİ ARAZİ DE TUTUŞTU
    PKK’lı grup, önceki gece saat 20.30’da Kağızman’a 30 kilometre uzaklıktaki Karakurt’un Demirkapı mevkisinde karayolunu barikat kurarak kesti. Görgü tanıkları, 15 kadar ağır silahlı PKK militanının barikatların başında olduğunu, 15-20 kadarının da tepelerde gözcülük ettiğini aktardı. Grup, önce bir TIR’ı durdurdu ve “Suruç’un intikamı için aracı yakacağız” dedi. Ancak şoförle konuşma devam ederken, barikatların iki yanında başka araçlar da birikmeye başladı. Sürücülerin cep telefonlarını alan PKK’lı grup, şoförleri dere kenarına götürdükten sonra araçları bir araya getirerek ateşe verdi. Çayarası köyü Zeraphane mevkisinde ateşe verilen araçlardan çıkan alevler, çevredeki ekili arazi ve bölgedeki otların da tutuşmasına neden oldu. Görgü tanıklarından bir şoför, yaşananları şöyle anlattı:
    Silahlı kişiler tarafından önümüz kesildi. Araç yolcu otobüsü olduğu için biraz geri çıkarmamızı istediler, biz de geri çıktık. Daha sonra TIR’ları ateşe verdiler, yaktılar.

    ‘TELEFONLARIMIZI ALDILAR’
    Aracı yakılan bir başka TIR şoförü ise “Telefonlarımızı ve kimliklerimizi elimizden aldılar, ‘İnin araçtan’ dediler. Herkesi indirdiler. ‘Suruç olaylarını protesto ediyoruz. Bunun için TIR’ları yakacağız’ dediler. Binek otoda bulunan çocuklar ağlamaya başladı ama aldırmadılar” diyerek, yaşadıklarını anlattı.
    Görgü tanığı bir şoförün anlatımına göre, barikata takılan 2 LPG tankerinden biri boş, diğeri doluydu. PKK’lılar önce her ikisini birden yakacakken, dolu olan tanker şoförünün ikazı üzerine onu ayırdılar ve boş olanı ekili bir alana çektiler. Jandarma, 1,5 saat sonra olay yerine vardığında araçlar yanıyordu.

    OTOBÜS YOLCULARINA PROPAGANDA
    Toplam 13 araç yakılmak üzere bekletilirken, barikata bu kez Iğdır’dan İstanbul’a yola çıkmış olan bir yolcu otobüsü takıldı. Otobüsün şoförü Rahim Kaptan, yaşadıklarını Aydınlık’a şöyle anlattı: Iğdır’dan İstanbul’a giderken saat 08.30 civarında Kağızman Karakurt Deresi’ne gidişteki virajda gidiş dönüş yol şeritlerinin kapalı olduğunu gördük. Araçların dörtlüleri yandığı için kaza olduğunu sandık. Yaklaştığımızda TIR’ların önünde duran silahlı kişiler, bizi durdurdu. İçlerinden ikisi arabaya bindi. Yarı Türkçe, yarı Kürtçe konuşuyorlardı. Yolculardan bir tercüman istediler. Tercüman aracılığıyla AKP’nin Suruç’taki olaylardan sorumlu olduğunu söylediler. ‘Bizim devletle işimiz var, Suriye ve Irak’taki Kürtlere karşı IŞİD’i destekliyorlar. Kürt halkı buna sessiz kalmayacak’ türünden laflar söylediler. ‘Bunlara karşı devamlı olarak karşılık vereceğiz’ dediler. Yaklaşık 1-1,5 saat yangını izledik. Arkadan gelen araçları uyardık, muhtemelen onlar geri dönüp haber verdiler. Yangından sonra kimliğimi almak için gittiğimde hiç kimse yoktu.


     ▓ PKK, Suruç'un intikamını aldı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Temmuz 2015; 17:27:39 >







  • suruçu bu pkk denen teröristler kendileri yaptılar

    zaten bakılırsa bu olaylardan bütün muhalefet en çok da hdp ve pkk faydalanıyor

    herkes hükümete vurup duruyor suçlu diye ama en çok zararı gören hükümet

    böyle salak bir şeyi neden kendisi yapsın akıl var mantık var
  • hükümetin geldiği son nokta , adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya eylem yapıyorlar sınır olmuş zaten yol geçen hanı.haberlerde sakallı diye ışid üyesi sanıp öldürdüler.
    artık can ve mal güvenliğimiz yok devlet bizi koruyamıyor herkes kendini korusun bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saldırsan niye saldırdın saldırmasan niye saldırmadın.allahtan bu kafaya uyup iş yapmıyoruz.yoksa bu ortadoğu ortamında halimiz harap.
  • kurtlar vadisindeki çakır polat- cerrahpaşa duellosu gibi bi onlardan bi bizden. devlet kafa kesmeden bunlar artık durmaz.
  • polisten çok terörist var sokaklarda,en kolayy ve basit yolu bu ülkede terörrist olmanın cezası ömür boyu hapisle yargılıcaksın BİTTİ.
  • Fuat Avni zamanında yazdı bu soruların tüm cevaplarını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    İdam gelmeden çözülmez bu iş. Çünkü müebbet alan suçlular bile er-geç aftan yararlanıp çıkıyor bir şekilde ve aynen devam ediyor eylemlere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    bunları idam etsen daha da çoğalıyo,bunların tohumu karışık olduğu için,her türlü dolaylı dolaysız çoğalıyo

    bu adamların filkirlerini öldürmemiz lazım devletimiz bunu yapamıyacakkadar, ne yazıkki beceriksizz

    suruçda açıklama yaparken başkanımızın yanındaki adamlara bak bunlarmı ülkeyi yönetiyo dersin,
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Emin ol ki bunlar idamdan korkar. Çil yavrusu gibi dağılırlar o zaman. En azından % 90 oranında kaybeder güçlerini. Çoğu can havliyle vazgeçer dâvâlarından! Hatta örgütten kaçanların bir kısmını daörgüt kendisi infaz eder. Zamanında oldu çünkü bunlar.

    Çözüm süreci olmalı ama şu anda olduğu gibi sadece müzâkere ile değil,aynı zamanda silahta kullanılmaya devam edilmeli. Zîrâ karşında silahlı güç varken, ona sözle mukâbele edilmez. Edersen, bu günlere geliriz işte. Malum ki PKK, şu anda tarihinin en güçlü dönemini yaşıyor.

    Düşünebiliyor musunuz? Biz sokakta elimizde çakıyla dolaşsak tutuklanırız ama onlar, keleşle şehir ortasında gövde gösterisi yapabiliyor. Bunun hiçbir izâhı olamaz...




  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    kardeşim vatan,bayrak,kardeşlik tarafımdan bakınca milli irademe bakarak gayet güzel içimdeki savaşçıyı ortaya çıkarıyo,güçlüyüm ama fikirimin tahribat gücü çok az ,askerimiz ölmesin diyen herkezin böyle,

    düşünce sistemimiz şekli halen çok eski,yani sen gelecekte yaşadığını düşünüyosun,ama inan fikirlerimiz ölü,

    şimdi biz ülkemizi,vatanım diyen herkezi seviyoruz ve destekliyouz,

    iki tip insan var iyi yada kötü..bunu irdelemenin manası yok,

    bunu gören bir başkan olcakki bizim gibi iyi insanları korucak kollucak,doğmamış çocukların geleceğini kollucak, bir yenilik bir güç lazım, idamın tahribat gücü az,

    sonuçta bu terörizm insanlarla yapılmıyoyomu,o zaman bizde bir sıkıntı var , belki üni bitirdin ama, öğrenmemiz gereken çok şey var.

    en büyük güç kardeşliktir,en etkili silah sevgidir.

    yapıması gereken aşırı gelişmiş basit teklonoji, terörizmi engellicek değil kesecek yasalar,her bir şehitte yaptırım uygulanması,

    savaş askerle kaznılmaz,mermiler sonucu belirler

    bu 3 kuralı uygula 1 ayda doğuda türk bayrağıyla dolaşırsın




  • herşey idamla hallolsaydı iranda suç diye birşey kalmazdı.ha caydırıcılığı var ama çözüm değil.
    ira eta hiçbirini kaba kuvvetle halledemedi o ingiltere ispanya gibi gelişmiş ülkeler bile.hepsiyle mecburen oturup anlaşmak zorun dakaldılar.amerika el kaideyi talibanı bitiremedi...maalesef hoşuma gitmese de durum böyle.biz de bunu denedik ama sanırım olmayacak bu iş.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    iran daki idam adalet değil KEFALET, kanla borç ödüyosun,bunla faydalanan yaşamını sürdüren asla inanmakda güçlük çekiceğin üst akıl var.
  • Kağızmanda hdp %64 oy almış.
    Pkknın yaktığı ekili arazi de bi hdplinin arazisi. Oralarda pkknın yaktığı araçların çoğu hdpye oy veren şerefsizlerin. İt ite havlar ne de olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

    iran daki idam adalet değil KEFALET, kanla borç ödüyosun,bunla faydalanan yaşamını sürdüren asla inanmakda güçlük çekiceğin üst akıl var.

    o iş öyle değil uyuşturucu satarsan da idam ediliyorsun kardeş.içenin cezasına emin değilim.hatta yanılmıyorsam 3. kez içki içerken yakalanırsan da idam var ama ona da emin değilim.1 ve 2 de kırbaç mı ne alıyorlar.öyle birşey işte.duyduğum o.irana gitmedim tabiki.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    ben çok farklı bir şey anlatmak istedim.sana şöyle detay verim,ordaki idam ile oluşturulmak istenen algı,insanların kontrol altında olmasını sağlamak içindir,ama bunun tahribat gücü kaba daha etkili şeylerde yapalabilir.

    sana birşey söylicem ama cevabını benden öğrenmek isteme,şiddetle bir insanın hayatına son verirken bunla beslenen,gerçek enerji kaynağı bu olan ve özellikle bebek öldürülürken daha çok enerjiyle beslenen,hipnoz kabiliyeti çok yüksek ve çok zeki varlıklar var.amaçları kötü enerjiyi dahada arttırmak,savaşı,katliamları,daha seri ve dengeli yapmak

    bunlar tahribat gücü yüksek ömürlük savaşlara asla destek vermez onun yerine,terörü kontrol ederek elverişli bölgeleri sürekli aktif halde tutarak,o bölgede terörün stabilitesini sağlamak ve azar azar terörü yaymak, anlıyabilceğin kadar şey anlatmaya çalıştım,çok daha fazlası var.bak çok çok ilerde küçük ülkeler sürekli savaş yapıcak ekonmisi olan ülkeler üst akılın etkisinde olan ülkelerle bağlılığını sürdürcek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 24 Temmuz 2015; 19:52:03 >




  • insanın olduğu yerde ben herşeye inanırım sen merak etme.beni artık zor şaşırtıyor insanoğlu.sadece bilmiyorumdur.
    hatta birşey söyleyeyim insanın olmadığı bir dünyada yaşamak isterdim ben.ciddiyim bunda.hayvanlar bitkiler olsun ama insan olmasın.kebap.
  • ülke paramparça da olsa millet fakirliketn açlıktan ölse bile akpyi savunacağına eminim.bu durumu koalisyon yüzünden deyip geçiştirirler.
  • Götü boklu pkkyamı kaldı la öc almak..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    İroni nedir, bilir misin? Sadece başlığı okuyarak yazdığın, içeriği okumadığın nasıl da belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.