Şimdi Ara

Piyano ve Keman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben piyano çalmak istiyorum gerçi 5-6 yaşımda çalardım tek el ile şimdide çalıyorum ama artık daha iyi çalmayı ve piyano kursuna gitmeyi düşünüyorum ama sadece piyano çalmayıda düşünmüyorum yanına birde keman çalmayı düşünüyorum ama ikiside birbirine çok ters enstrümanlar gibi geliyor acaba sizce yapabilirmiyim ?

Babama sorduğumda yaparsın demişti kendisi konservatuar da okumuştu piyano ile 1 yıl uzmanlaşsam sonra keman çalıp onuda öğrenebilirmiyim demiştim yapabilirsin dedi

Sizce yapabilirmiyim ?

Piyano ile uzmanlaştıktan sonra kemana başlayınca tekrar piyano çalarken zorlanırmıyım ?

Uzun bir çalışma ile ve azim ile ikisinde birden iyice ustalaşabilirmiyim ?

Hadi Bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: listeci

İkiside güzel enstrumanlar,kemanda nota yerlerini kulaktan bulman gerektiği için müzik kulağının çok iyi olması lazım,önce piyano ile başla ve düzenli olarak çalış,sonra kemanı deneyebilirsin.

MÜzik kulağım çok iyidir zaten piyanoda internetde dinlediğim şarkıların piyanoda nota yerlerini bularak kendim çalıyodum daha önce hiç eğitim almadım babam bana müzik kulağım iyimi diye test yapmıştı ve hatırladığım kadarıyla çok iyi müzik kulağın var demişti
  • Babandan da destek göreceğin için başla derim ben, çok ters enstrümanlar değiller, tabi pek alakaları yok ama birbirlerine zıt düşmezler yani, kolay gelsin, 5 yıl piyano çaldım ben de, bir buçuk yıl önce bıraktım

Yamaha RBX374
    BBM: 2938AC07
    Steam: canb34
  • Bende piyano istiyorum takip . Ankarada fiyatı iyi kurs bulabilirsem tabii

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piyano Akort Edilir
    6 ay önce açıldı
    Piyano Akort Edilir
    15 yıl önce açıldı
    Dijital Piyano Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.