Şimdi Ara

Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi
    Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi23 DERECE on Xtwitter
    📌 Kemal Kılıçdaroğlu: “Ey Erdoğan, iktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin.”
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1719323401909608564?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Erdogan 23 Nisan'da bir günlügüne oturtsun cumhurbaşkanlıgı koltuguna dedeyi. Dedeye sahip çıkalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 31 Ekim 2023; 18:14:7 >

• Gerçekten Şaka gibi yaa :D Şu adama halen daha oy verip tekrar genel başkan nasıl seçecekler akıl alır gibi dğeil...

BPT on Xtwitter
    Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin. Ortadoğu'ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş göreceksin o zaman.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1719312943068635317

Not: Laflara bak hele :D Resmen komedi adam.

İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin. Ortadoğu'ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş göreceksin o zaman.

Aynen aynen kesin gelir. CHP'ye huzur getiremeyen 13 yıldır seçim kazanamayan adam 75 yıllık filistin sorununnu tek başına çözecek. Hatta yetmeyecek ortadoğuya barış getirecek. Artık gülmeyi geçtim üzülüyorum KK ve destekçileri için...

• Secimden once de ayni cumleleri kuruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 16:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten Şaka gibi yaa :D Şu adama halen daha oy verip tekrar genel başkan nasıl seçecekler akıl alır gibi dğeil...

Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi
    Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istediBPT on Xtwitter
    Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin. Ortadoğu'ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş göreceksin o zaman.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1719312943068635317

Not: Laflara bak hele :D Resmen komedi adam.

İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülürmüş göreceksin. Ortadoğu'ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş göreceksin o zaman.

Aynen aynen kesin gelir. CHP'ye huzur getiremeyen 13 yıldır seçim kazanamayan adam 75 yıllık filistin sorununnu tek başına çözecek. Hatta yetmeyecek ortadoğuya barış getirecek. Artık gülmeyi geçtim üzülüyorum KK ve destekçileri için...

• Erdoğan: Tamam

• Qantas modu açıyorum: "piro dedem bu sefer %60 ile garanti seçiliyor" Piro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi 

• Dedeye gerek yok filistin sorununu ben de çözerim çok basit. Demirel'in taktiğini uygulayacağız. "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz".

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu İsraile askeri destek gönderir

300 milyar avro nereden gelecekti!

• tam bir komedyen ya huPiro Dede, Erdogan'dan iktidarı kendisine devretmesini istedi 

• Yıllar önce Bahçeli'nin bir açıklaması vardı

Başörtüsü/Türban sorununu ancak MHP çözebilir demişti. İşin garibi o seçimde alabileceği en yüksek oy ile meclise de girdi.

Evet gördük. Başörtüsü sorununu ancak MHP çözebilir ve çözdü. Nasıl mı, Kadın milletvekili yemin için kürsüye çıktığında başörtüsünü herkesin görebileceği şekilde çıkardı ve yeminini etti.

Kadınların kendi seçimidir. Dİn - inanç ibadet de seçimlerdi. Ama Dini İnançlar üzerinde bir kişisel gelir/siyasi mevki elde etmek için seçmenleri - vatandaşı dolandırmak ayrı bir konudur

Piro kesinlikle filistin sorununa çözüm sağlar.

Nasıl mı;

Şuan üretilmiş ne kadar dron ve silah var ise bunların hepsini İsrail ve PKK eline devrederek kesin çözüm sağlayacaktır.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Meclis iç tüzüğü gereğince tüm vekillerin ftör şapka takması da gerekiyor (o metine dokunulmadı diye biliyorum, sadece meclis başkanı frak giyiyordu bi dönem).

Ayrıca meclis de hiçbir şekilde Türkçe harici dil ile konuşmama - beyanatda bulunmama yasağı da var ki bu Türkçe olayı aslında tüm iş yerine vs için de geçerli..

Ve MHP, Ecevit dahil nerede ise tüm siyasi kariyeri boyunca iktidar ortağı oldu... Bu konuda ne yaptı diyebilirim ?

APO yakalandığında da ortak idi, iktidardan düştüğünde seçim meydanlarında eline urgan alıp RTE ye al sana ip apo yu as demek de baya hoş show oluyor.

Kısacası dostum..

Ne iktidar nede muhalefetin ben verdiği sözü tuttuğunu veya %10 unu yaptığını görmedim

CHP 1960 sonrasında tek başına hiç iktidar olmadı ama ana muhalefet görevini de yaptığını görmedim. Sadece vekil kimlik kartı satışı ve bundan gelen gelir odaklı öylesine bir muhalefet yapıyor

Zamanında Uğur Dündar, rahmetli BAYKAL'a söylemediğini bırakmazdı. Her gün tv den oturduğun muhalefet koltuğu çok rahat galiba diye seslenirdi. Bak KK ya bir tek laf edemiyor

Ülke olarak çok güçlü ve gerçek muhalefete ve dürüst vekillere ihtiyacımız var

Bunun içinde dürüst vatandaşa ihtiyacımız var dabikine.

• Rambo mod on

Kim karşı çıkıyorsa aktroldur

Rambo mod off

• Böyle oluyorsa bize niye oy kullandırıyorsunuz kendi aranızda dönüşümlü yönetin ülkeyi.

• Ortadoğuya kalıcı barışı ancak ve ancak Kılıçdaroğlu getirir. Ama bunu gel de 52'ye anlat...

• Gülmüyorum. Acıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seni çılgın hadi oradan

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Rambocuk31 modunu açıyorum.

Piromun ne kadar başarılı olacağını bildiğinizden karşı çıkıyorsunuz aktroller sizi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.