Şimdi Ara

PIRELLI modemime birşeyler oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir haftadır falan mesela öğlen saatlerinde modemi açıyorum 5-10 dk bağlıyken tak diye power ışığı dışındaki tüm ışıklar gidiyor sonra sırayla wireless ışığı geliyor bu sefer power ışığı gidiyor o tekrar geri geliyor sonra telefon1 geliyor falan 2-3 dk böyle gidip gidip geliyor ışıklar ama wan gelmiyor. bende modemi kapatıp tekrar açıyorum bağlanıyor sonra 1dk içinde yine aynı şey oluyor sonra yine kapat aç yine aynı şey. ama sonra bi kere bağlandımı gece yarısına kadar bir daha gitmiyor. dediğim gibi gün içinde ilk defa açtıktan sonra böyle deli ediyor sonra düzeliyor belki denk geliyordur ona hala karar veremedim. acaba modem mi arızalandı yoksa alttaki switch kaynaklı birşey midir? modem değişimi talep edeyim diycem ama pirelli dışındaki modemlerden getirirlerse sıkıntı yaşarım. hem port yönlendirme kolaylığı falan hemde diğer modemlerdeki torrentte hız sınırlaması olayları yüzünden. sizce ne yapayım ? bu mesajı yazarkende aynı şey oldu offline yazdım şimdi modemi açıp göndericem ha birde eskiden modemi açtığımda sırasıyla power,wirless yanar ardından 2 telefon birden yanardı şimdi telefon 1 ve ardından telefon2 yanar oldu

• up up! yok mu düşüncesi olan. modem değişimi talep etsem pirelli isteyebiliyor muyum yoksa ellerinde ne varsa onu mu getiriyorlar. birde çabuk oluyor mu modem değişimi talepten sonra.
  • müşteri hizmetlerini ara oradan modemine profil göndersinler ve modemini güncellesinler modem güncel olmayabilir. aradığında modeme reset atma işlemide uygulanabilir yeni profillerin gönderilmesi için. sorun büyük ihtimalle buradan kaynaklanıyor. modem değişimi istemediğini aktarmışsın. bu işlemlerden sonra modemde sıkıntı devam ederse huwaei bir modem geitrmelerini istemelisin. port açılması pirelliye göre çok daha kolay iyi günler :)
  • talepten sonra en geç 24 ssat içreisinde belirleyeceğiniz bir saatte ekip gelip yardımcı olacaktır modem değğişimi için. artık pirelli modem verilmiyor olarak biliyorum müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz bu konuda

Orijinalden alıntı: ilyastalaz

talepten sonra en geç 24 ssat içreisinde belirleyeceğiniz bir saatte ekip gelip yardımcı olacaktır modem değğişimi için. artık pirelli modem verilmiyor olarak biliyorum müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz bu konuda

bu sabah çıldırttı yine modem beni. en sonunda aradım mh yi anlattım işte sonra yazılım kaynaklı olabilir dedi resetledik modemi ama resetten sonra yine sadece power ve wireless ışıkları yandı arada bir net ışığı geldi o ara gördü zaten profil yollamayı denedi ama çat gitti yine tüm ışıklar sonra bağlanmadı. modem arızalanmış belliki dedi kayıt aldı pirelli istedim, not düşüyorum ama pirelli bulunmuyor artık dedi bakalım. ama şu an çalışıyor modem böylede garip öğlen saatlerinde yani modemi gün içinde ilk açtığım zamanlarda yapıyor onu sonra 10-15 denemeden sonra düzeliyor. pirelli istememin sebebide forumda da yazıldığı gibi torrentte hız limiti var diğer modemlerde o yüzden. birde baya alıştım arayüzüne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.