Şimdi Ara

‖‖ Piranha ZEN - ANA KONU ‖‖ (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.900
Cevap
42
Favori
290.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Piranha destek güncelleme yönünden güven kaybına uğradınız zamanında yapmayarak.hem zamanında yapmadınız hemde eksik.kamera ile ilgili bir sürü şikayet var ama hiç güncellemede adı geçmiyor.ve aynı şekilde dokunmatik sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: babd

    Piranha ailesine katılacagım yakında 599 tl iyi güzel bide 2gb ram li versiyon düsünmüyormıunuz ?



    @Piranha Destek

    Sayın babd,

    Şu an orta ve üst seviye donanıma sahip cihazlar üzerinde testler yapmaktayız. Sorunsuz olarak yeni baştan tasarlayacağımız modellerimiz var ancak satışa sunulma tarihi konusunda kesin bir bilgi veremiyoruz. İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

    İyi günler.

    Güzel haber orta ve üst seviyo telfonlar ve Orta ve üst seviye telefonlarınız tahmini 600 tl ve 1200 tl arasımı olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babd -- 18 Haziran 2014; 11:31:04 >
  • Bu geceye özel bimekste telefon 525 TL ye düşmüş , alalım mı arkadaşlar :)

    https://www.bimeks.com.tr/urun/139970/piranha-zen-8-gb-black.aspx
  • Kutu içinden çıkan ekran koruyucu mat. Parlak olsaydı daha hoş olurdu telin ekran kalitesini düşürüyor. Ben sevmedim. Parlak ekran koruyucu bulursam alacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zen grande derken grande aldim. Radyosunu yukledim. Pc- bilgisayar gibi kullaniyorum. Camera basarili. Saticisi sony lens var demis soru cevap kisminda. N11.com da prodeppodan babalargunu ve bonus puaniyla 508 tl ye aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende eşime aldım ürünü ama beğenmedi satıyorum ilgilenen olursa iletişime geçsin 22.05.2014 fatura tarihi ürün de çizik falan yok sıfır ayarında fiyat 450 lira

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha Ürünleriyle İlgili Güncelleme Cihaz Tanıtımları Uygulama ve Çeşitli Teknolojik Bilgileri Facebook, Twitter, Instagram Resmi Hesaplarımızdan Tahip edebilirsiniz.

    Piranha Resmi Facebook Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Twitter Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
    Piranha Resmi Instagram Hesabımıza buradan ulaşabilirsiniz.
  • dokunmatik sorunu için müşterisini oyalaayan arge ekibimiz inceliyor demekten öteye gidemeyen firmadan ürün alınmaz. 2 aydır dokunmatik sorununa müdahale edemediler benden demesi.
  • iki parmak gerektiren oyunları oynamayacaklar için dokunmatik sorunu yok
  • yılmaz38 Y kullanıcısına yanıt
    Boyle bir duz mantik cok yanlis. Cunku iki gun sonra iki parmakla gelistirilen uygulamalar ( facebook gmail vs.) gibi uygulamalar karsina ciktiginda ne olcak???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizinkisi düz mantık bence, herkesin beklentisi aynı olamaz, kimisi oyun ağırlıklı alır, kimisi internet, kimisi de herkesin var benim de olsun diye alırlar.Ben aldım ve oyun vs. hiç oynatmasa da olur,android olması, internet ve fotoğraf için aldım sadece.Ekstra özellikler olsa da olur olmasa da olur, çift parmak özelliği size lazımsa almayabilirsiniz, bana lazım olmadığı için güncellemeyi beklemeden aldım
  • Bu doğru hocam, ben de o tarz oyunlar oynamıyorum, telefonu alalı bir ay oldu yaklaşık, henüz hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ama elbette cihazı sorunsuz hale getirmek için baskı yapılması gerekiyor.
    Şunu da söyleyeyim bu cihaz fiyatında tek, fotoğraf, internet, büyük ekran gibi unsurlar için cihaz alınıyorsa rahatlıkla tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen bu kadar sığ düşünmeyin. Sadece oyunlarla ilgili bir sorun değil bu. En basitinden Snapchat uygulamasında birinin Story'sine koydugu fotoğrafları/videoları tek tek geçebilmek için bir parmağınızla ekrana basılı tutarken diğer bir parmakla da ekrana tıklamanız gerekiyor. Fakat bu sorun dokunmayı bir anlık bloke ettiği için tüm parmakları kaldırmış gibi; görüntülemekten çıkıyor. Bu basit, göz ardı edilebilir bir sorun değil. Bu tür sorunlar karşımıza birçok yerde çıkacaktır. "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın"cı olmayın. Piranha bize ayıplı mal sattı ve ümit vermeyen sözlerle bizi oyalıyor. Bir süre daha bu sorunun hallolacağıyla ilgili bir bilgi verilmezse, hepinizi hak aramaya davet ediyorum. Örneğin böyle bir sorunun olmadığı Piranha Grande cihazlarıyla aradaki fiyat farkı ödenerek değişim yapılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.ozangenc -- 21 Haziran 2014; 0:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 3 gün önce aranıza katıldım.Telefondan gayet memnunum.Dokunmatik benim için sorun değil ancak tabi ki sorunun çözülmesini isterim.Ben cihazı şarja sokarken ilk soktuğumda kırmızı ışık 2-3 defa yanıp sönüyor ve şarj olmuyor telefon.Prize çıkarıp takıyorum.Bu sefer şarj olmaya başlıyor.İlkinde kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor ama şarj almıyor telefon.Birinde üçüncüde şarj aldı.İlk takışta aldığıda oldu.Bu durum beni biraz rahatsız etti.Sizde de var mı böyle bir sorun?
  • sword88 S kullanıcısına yanıt
    şarj sorunu bende de var. Bazen dolum yüzdesi yerinde sayıyor. Kapatıp açınca ya da bataryayı söküp takınca %4 ten %37 e çıktığı oldu
  • bilgisayara bağlantı için suit programı hangisi güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k.ozangenc

    Arkadaşlar lütfen bu kadar sığ düşünmeyin. Sadece oyunlarla ilgili bir sorun değil bu. En basitinden Snapchat uygulamasında birinin Story'sine koydugu fotoğrafları/videoları tek tek geçebilmek için bir parmağınızla ekrana basılı tutarken diğer bir parmakla da ekrana tıklamanız gerekiyor. Fakat bu sorun dokunmayı bir anlık bloke ettiği için tüm parmakları kaldırmış gibi; görüntülemekten çıkıyor. Bu basit, göz ardı edilebilir bir sorun değil. Bu tür sorunlar karşımıza birçok yerde çıkacaktır. "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın"cı olmayın. Piranha bize ayıplı mal sattı ve ümit vermeyen sözlerle bizi oyalıyor. Bir süre daha bu sorunun hallolacağıyla ilgili bir bilgi verilmezse, hepinizi hak aramaya davet ediyorum. Örneğin böyle bir sorunun olmadığı Piranha Grande cihazlarıyla aradaki fiyat farkı ödenerek değişim yapılabilir.

    İste bende bunu anlatmaya calisiyorum da arkadaslar oyunda takili kalmis..... Cok guzel aciklamis arkadasimiz teswkkurler bu aciklamasi icin.. Ne malum yarin bir gun facebook cift dokunma ile yeni bi ozellik getirirse ne yapcaksiniz???????? Neyse siz yakinmayin ben her yerde dile getiririm sorun degil arkadaslar......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 21 Haziran 2014; 16:02:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sword88 S kullanıcısına yanıt
    Bende sarj ile ilgili bi problem yok. Arastir biraz bi sende varsa bu durum garantiye yolla....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanmio degilim ama telefon biraz gec tepki veriyor ve tam verimli tepki vermiyor o yüzden dedim yoksa kullanisli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: EKE58

    Güncelleme ne zaman geliyor bilgi verebilir misiniz?

    Sayın EKE58,

    Android 4.2 JB V9 güncellemesi kısa sürede yayınlanacaktır. Bu sürümde düzeltilen bazı hatalar;

    1. Türkçe karakter sorunu,
    2. Müzik dinlerken sesin yükselip kısılması,
    3. Bataryada %7 oranında iyileştime,

    Android 4.4 KitKat için henüz kesinleşmiş bir tarih ve zaman aralığı veremiyoruz. Çünkü resmi olarak tarih aralığı vermemiz durumunda olası aksiliklerden yaşanacak bir gecikme kullanıcılarımıza karşı güven kaybı yaşatacaktır.

    İyi günler.

    Arkadaşım kısa süre dediğin ne kadar? 1-2 ay mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.